Bestekkasten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Bestekwagen - RVS - Saro - 213-4005
    Saro
    Bestekwagen RVS - Saro - 213-4005
    Levertijd 2 - 4 werkdagen
    Special Price € 99.95 Regular Price € 159.-

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bestekkasten

Bestekkasten zijn onmisbaar in eetgelegenheden waar de gasten bediend worden door het personeel. Ze vormen een centrale plek, waar obers en serveersters het bestek, servetten, onderzetters, rechauds en dergelijke verzamelen om de tafels te dekken. Een bestekkast moet beschikken over voldoende vakken voor alle verschillende soorten bestek met daarnaast ruimte voor de overige accessoires.

Bestekkasten bij Goos Horeca
De bestekkasten die Goos Horeca in het assortiment heeft opgenomen hebben zeer compacte afmetingen (1 meter breed, 40 cm diep en 105 cm hoog), zodat ze nooit in de weg staan in je interieur. Toch bieden deze kasten een zee aan ruimte. Ze beschikken over voldoende vakken voor de diverse soorten bestek en hebben daarnaast opbergruimte voor andere accessoires. Onderin zijn legplanken voor onderzetters, rechauds, kandelaars, peper en zoutstellen en dergelijke, met daarnaast een kast met deurtje voor tafellinnen. Boven de bestekbakken bevindt zich nog een handige legplank en ook bovenop de bestekkast kunnen de nodige accessoires een plaatsje vinden. Praktische kasten dus, met een stijlvol uiterlijk dat voldoende neutraal is om in ieder interieur te passen.

Hygiëne voorop
Hygiëne staat in de horeca altijd voorop, dat geldt zeker voor serviesgoed en bestek. Onze bestekkasten hebben een toplaag van melamine. Deze ijzersterke kunststof is krasvast, hittebestendig en vooral eenvoudig te reinigen. Zo garandeer je je gasten dat ze kunnen eten met perfect schoon bestek.