Bestekkasten

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bestekkasten

Professionele bestekkasten zijn onmisbaar in eetgelegenheden waar de gasten door het personeel worden bediend. Ze vormen een centrale plek, waar obers en serveersters het bestek, servetten, onderzetters, rechauds en dergelijke verzamelen. In deze kast kun je alles bewaren om de tafels te dekken. Daarom moet een bestekkast beschikken over voldoende vakken voor alle verschillende soorten bestek. Daarnaast biedt de kast ruimte voor de overige accessoires.


Opbergruimte voor bestek, onderzetters, kandelaars en linnen

De bestekkasten die Goos Horeca in het assortiment heeft opgenomen hebben zeer compacte afmetingen. Hierdoor staan ze nooit in de weg in je interieur. Toch bieden deze kasten een zee aan ruimte. Ze beschikken over voldoende vakken voor de diverse soorten bestek en hebben opbergruimte voor andere accessoires. Onderin zijn legplanken voor onderzetters, rechauds, kandelaars, peper en zoutstellen en dergelijke. Daarnaast heeft de kast een deurtje voor het bewaren van schoon tafellinnen. Boven de bestekbakken bevindt zich nog een handige legplank en op de bestekkast kunnen de nodige accessoires een plaatsje vinden. Praktische kasten dus, met een stijlvol uiterlijk dat voldoende neutraal is om in ieder interieur te passen.


Hygiëne staat voorop

Het huiselijke ontwerp van de kasten voegt een vleugje gezelligheid toe aan elke ruimte. Daarbij hebben onze horeca bestekkasten een toplaag van melamine. Deze ijzersterke kunststof is krasvast, hittebestendig en vooral eenvoudig te reinigen. Hygiëne staat in de horeca altijd voorop, dat geldt zeker voor serviesgoed en bestek. In een bestekkast krijgen stof en vuil geen kans om in de buurt van het bestek te komen. Zo garandeer je je gasten dat ze kunnen eten met perfect schoon bestek.