Om Gooshoreca voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken).Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan Gooshoreca makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten Gooshoreca volgen en verzamelen. Hiermee passen wij en derden onze website, app en advertenties aan jouw interesses aan. We slaan je cookievoorkeur op in je account. Als we je account op een ander apparaat herkennen, hoef je niet opnieuw de keuze te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Je kunt je cookievoorkeuren altijd weer aanpassen. Lees er meer over in ons cookiebeleid.
Sap- en drankdispensers komen vaak van pas in de horeca. Hoe handig is het niet als je achter de bar verse jus kunt tappen uit een dispenser van 5 of 10 liter of meer? En hoe fijn is het niet als je bijvoorbeeld bij het ontbijtbuffet in een hotel geen omkijken hebt naar de voorraad verse drankjes of naar de koffie of chocolademelk? Sap- en drankdispensers nemen je veel werk uithanden en vergroten dus de efficiency in je bedrijf.
Soorten sap- en drankdispensers
Professionele sap- en drankdispensers zijn er in veel uitvoeringen en afmetingen. Er zijn compacte sapdispensers met een inhoud van 5 liter, maar ook dispensers met drie aparte reservoirs van elk 14 liter. Er zijn gekoelde exemplaren, exemplaren zonder koeling, maar ook drankdispensers die juist de inhoud verwarmen of warm houden. Die laatsten zijn ideaal voor chocolademelk of koffie, bijvoorbeeld in de kantine of bij een evenement.
Zelfbediening
Sap- en drankdispensers hebben een kraantje aan de onderzijde en zijn eenvoudig te bedienen. Je gasten kunnen dus als je daarvoor kiest zelf hun glas of kopje vullen. Ook dit werkt kostenbesparend en dus winst verhogend. Bekijk hier het assortiment van dispensers dat Goos Horeca aanbiedt en kies de sap- en drankdispensers die voldoet aan jouw wensen. Heb je hulp nodig bij je keuze? Vraag ons dan gerust om advies.