Cloches

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

Cloches

Een cloche is een ideaal voor de presentatie van gerechten. Een andere benaming voor de cloche is de afdekkap. Je gebruikt de kap immers om iets af te dekken. Bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat een gebakje of gerecht niet uitdroogt. Een transparten cloche van glas of kunststof is hiervoor zeer geschikt. Doordat je door de cloche heen kunt kijken zien je klanten direct wat voor lekkers je te bieden hebt. Daarnaast voorkomt een afdekkap dat insecten bij het eten kunnen komen. Vandaar dat een cloche ook buiten van pas komt.

 

Alles voor een onberispelijke presentatie

De cloches waar je niet doorheen kunt kijken worden voor andere zaken gebruikt. Ten eerste kennen we deze cloche allemaal wel vanuit films. De ober tilt de cloche op om een heel smakelijk gerecht tevoorschijn te toveren. Een gerecht wat feestelijk gepresenteerd wordt smaakt nu eenmaal lekkerder. Ook wekt het zeker de interesse van je klanten. Daarnaast kun je een cloche gebruiken om een nagenoeg lege buffetschaal af te dekken. Zo’n afgewerkte cloche ziet er namelijk verzorgder uit dan een bord met restjes.

 

Een echte showsteler

Goos Horeca heeft professionele cloches en afdekkappen in allerlei stijlen. Het merk Promoline levert onder andere een RVS cloche met een goudkleurige dop. Deze cloche springt direct in het oog en is een echte showsteler. Er is ook een afdekkap die precies op een taartstandaard past. De afdekkap voor de buffetvitrine volgens Gastronorm maten is perfect voor de horeca. Verder vind je in ons aanbod cloches van solide RVS of gedeeltelijk van gaas. Je ziet het, we hebben overal aan gedacht. Neem de tijd en kijk eens rond in de webshop van Goos Horeca. We hanteren altijd de laagsteprijsgarantie en zorgen voor een snelle levering!