Drogers

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Drogers

Een professionele wasdroger kan meer draaiuren aan dan een huishoudelijke droger. Ze hebben een grote capaciteit en korte droogprogramma’s. Door de snelle programmatijden bespaart het apparaat energie en tijd. Daarbij zijn deze drogers speciaal ontworpen om lang mee te gaan. Daarom gebruikt men in restaurants, hotels, ziekenhuizen en wasserettes een professionele droger. Ben je op zoek naar een droger voor de horeca? Goos Horeca heeft wat je zoekt!

 

Goos Horeca heeft alles voor professioneel wassen en drogen

Wasgoed wat je professioneel gebruikt moet juist worden gewassen en gedroogd. Hiervoor heb je een geschikte wasmachine en droger nodig. De professionele drogers in deze categorie drogen het wasgoed op de juiste manier. Alle droogkasten zijn voorzien van een koelfunctie en anti-kreukenfunctie die het afwerken van de was gemakkelijker maken. Verder hebben onze wasdrogers een ruime capaciteit van 10, 14, 23 of 34 kg. Naast drogers hebben we ook een uitgebreid assortiment aan professionele en industriële wasmachines.

 

Onze deskundige klantenservice staat dagelijks voor je klaar

Goos Horeca heeft een divers assortiment aan scherp geprijsde drogers. We leveren deze apparaten van het gerenommeerde merk Diamond. Ze zijn uitermate geschikt voor bedrijven en branches waarin de droger intensief wordt gebruikt. Denk hierbij aan waskamers, wasserettes, campings, vakantieparken, hotels, restaurants en zorginstellingen. Elke droger is voorzien van een duidelijke foto en een omschrijving. Aan de hand van deze informatie kun je een weloverwegen keuze maken. Mocht je er niet uitkomen of heb je vragen over onze professionele wasdrogers? Neem dan gerust contact met ons via onze live chat, bel ons of stuur een e-mail. We staan je graag te woord!