Goos horeca
Goos horeca

Stap binnen in onze fonkelende wereld van betoverende feestvreugde!

Ontdek sprankelende tafeldecoraties, elegante cocktailaccessoires en adembenemende presentatieartikelen in ons uitgebreide assortiment voor de professionele horeca. Laat jouw feestdagen schitteren met chique cateringbenodigdheden, creëer de meest feestelijke cocktails, houd drankjes perfect gekoeld en laat je niet verrassen door een last-minute tafelgast. Laat je inspireren door ons assortiment en maak van elk moment een sprankelend festijn!

Zorg voor een verbluffende indruk!

Bij Goos Horeca bieden we een uitgebreid aanbod voor prachtig gedekte feesttafels. Van schitterend bestek tot elegante wijnglazen en feestelijke champagneglazen; elk item draagt bij aan een unieke tafelervaring. Bij Goos Horeca streven we ernaar niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om van elke gelegenheid aan een mooi gedekte tafel een onvergetelijk verhaal te maken.

Bekijk Kleingoed >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE KLEINGOED ARTIKELEN

Opzoek naar de meest verkochte kleingoed artikelen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte kleingoed artikelen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. Aanbieding

Geef je toost een eigen draai!

Ontdek een uitgebreide collectie bij Goos Horeca, variërend van tijdloze martini-glazen tot unieke cocktailglazen en elegante shakers, alles om jouw favoriete cocktails te creëren en te serveren. Verrijk je ervaring met diverse wijnglazen, perfecte champagneflûtes voor feestelijke toasts, en een selectie wijnkoelers en ijsemmers om je drankjes op de juiste temperatuur te houden. Wanneer de avond zijn einde nadert, zelfs op bijzondere gelegenheden, bieden we een scala aan producten om de ervaring compleet te maken. Of je nu kiest voor een kopje koffie of thee om de avond af te sluiten, wij hebben alles wat je nodig hebt voor een perfecte afsluiting voor jou en je gasten.

Bekijk Café & Bar >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE CAFE & BAR ARTIKELEN

Opzoek naar de meest verkochte Cafe & Bar artikelen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte Cafe & Bar artikelen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten

Superieure elegantie.

Ervaar onze diverse selectie producten om sensationele culinaire meesterwerken te creëren. Kies voor een traditionele aanpak en maak een zijdezachte paté met behulp van onze terrinevorm. Verken al onze ovens, inclusief heteluchtovens met braadsledes voor sappige braadstukken, of voeg een gouden knapperigheid toe met een van onze friteuses. Sluit een uitgebreid diner af met een onvergetelijke topper door de meest prachtige baksels en taarten te bereiden, geserveerd met bijvoorbeeld een bolletje ijs.

Bekijk Koken & Bakken >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE KOKEN & BAKKEN ARTIKELEN

Opzoek naar de meest verkochte Koken & Bakken artikelen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte Koken & Bakken artikelen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. Aanbieding
  2. Aanbieding

Ervaar betoverende cateringmagie.

Goos Horeca biedt een uitgebreid assortiment voor professionele cateringkeukens. Of het nu gaat om een grootschalig banket of een intiem diner op locatie, wij staan klaar om je te voorzien van de benodigdheden om gerechten perfect op temperatuur te houden tijdens het vervoer en de presentatie. Bereid je voor op grote groepen met handige bordenrekken of houd je gerechten warm met behulp van warmtebruggen of bordenwarmers. Onze selectie omvat diverse producten, zoals chafing dishes, rechauds, brandpasta's, soepketels en bain-maries. Dit assortiment is ontworpen om een naadloze cateringervaring te creëren, waarbij onze hoogwaardige producten je helpen bij het serveren van heerlijke gerechten, ongeacht de omvang van het evenement. Verbeter en verfijn je culinaire presentatie tot in de kleinste details.

Bekijk Warmhouden & Keuken >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE WARMHOUDEN & KEUKEN ARTIKELEN

Opzoek naar de meest verkochte Warmhouden & Keuken artikelen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte Warmhouden & Keuken artikelen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. meest verkocht

Perfecte temperatuur, feestelijke vreugde.

Tijdens de voorbereiding en het bereiden van uitgebreide gerechten is het cruciaal dat alles op de juiste temperatuur blijft. Ons diverse aanbod voor professionele horecakeukens biedt de perfecte oplossing om de feestelijke sfeer op de ideale temperatuur te behouden, inclusief perfect gekoelde drankjes. Van geavanceerde wijnkoelkasten tot koelwerkbanken voor uitgebreide koeling tijdens de voorbereiding, en elegante ijsvitrines die een prachtige toevoeging zijn aan feestdagenbuffetten - bij Goos Horeca vind je hoogwaardige apparatuur die ervoor zorgt dat jouw culinaire creaties op de perfecte temperatuur worden bereid of bewaard, terwijl jouw gasten genieten van een heerlijke maaltijd.

Bekijk Koelen & Vriezen >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE KOELEN & VRIEZEN

Opzoek naar de meest verkochte Koelen & Vriezen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte Koelen & Vriezen artikelen. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. Onze favoriet
  2. Aanbieding
  3. Aanbieding
  4. meest verkocht

Extra gast? Geen probleem!

Vergemakkelijk de feestdagen met onze diverse producten, ontworpen om flexibel in te spelen op onverwachte extra gasten. Onze inklapbare tafels en bijbehorende tafelrokken zorgen in een handomdraai voor extra ruimte en een elegante setting voor je diner. Creëer een aangename sfeer met onze eigentijdse tafellampen en voeg warmte toe met praktische terrasverwarmers. Met onze producten maak je van elke feestelijke gelegenheid een comfortabele en onvergetelijke ervaring voor jou en je gasten.

Bekijk Meubilair >

TOP 10 MEEST VERKOCHTE MEUBILAIR ARTIKELEN

Opzoek naar de meest verkochte Meubilair artikelen. Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte artikelen in Meubilair. Niet gevonden wat je zoekt bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. nieuw product