Fustenkoeling

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Fustenkoeling

Iedere horecaondernemer serveert zijn klanten natuurlijk graag een heerlijk koel glas bier. Dit kan als het erg druk is en er veel biertjes worden besteld nogal een uitdaging zijn. Gelukkig is er een simpele oplossing voor een te kort aan gekoeld bier. Met een horeca fustenkoeling heb je altijd een perfect gekoeld vat klaarstaan voor gebruik. Dit apparaat geeft je de zekerheid dat elk fust met bier op de juist ingestelde temperatuur wordt bewaard. Fustenkoelingen zijn dan ook onmisbaar voor iedere ondernemer die service hoog in zijn vaandel heeft staan.


Voor het gekoeld bewaren van fusten

De professionele fustenkoelers in ons aanbod zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Zo kun je de koeler kiezen die afgestemd is op je omzet. De koelmotoren van de fustenkoelers kunnen links of rechts van de koeling worden geplaatst. Bij inbouw in een barmeubel kun je daardoor altijd de loze ruimte onder de spoelbak optimaal benutten. Verder hebben de horeca fustenkoelingen een koelbereik van +1 tot +7 graden of +2 tot +8 graden. Bovendien heb je keuze uit flessenkoelers van bekende merken als Gamko en Polar.

1-deurs of 2-deurs flessenkoelers

We hebben fustenkoelingen met van alles er op en er aan. De fustenkoelers van Gamko zijn stekkerklaar en uitgerust met ledverlichting, automatische ontdooiing en een slotvoorziening. Daarbij hebben deze robuuste meubelen een verstevigde bodemplaat. Heb jij aan een 1-deurs fustenkoeling genoeg of pak je het groots aan met een 2-deurs fustenkoeling. Wat je ook zoekt, bij Goos Horeca kun je terecht voor hoogwaardige flessenkoelers die zeker hun rendement zullen hebben. Neem een kijkje in ons aantrekkelijke assortiment aan horeca fustenkoelingen en bestel ze direct online.