Glazenwassers

30 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vaatwasser - K40 - Afvoerpomp - Hendi - 233016
  Vaatwasser K40 - Afvoerpomp - Hendi - 233016
  • Wastijd:
  • Waterverbruik cycle in liters:
  • Bediening:
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.111.50 Regular Price € 1.640.-
 2. Vaatwasser Glazen - K40 - Hendi - 230299
  Vaatwasser Glazen K40 - Hendi - 230299
  • Wastijd:
  • Waterverbruik cycle in liters:
  • Bediening:
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.010.10 Regular Price € 1.491.-

30 producten

Van hoog naar laag sorteren

Glazenwassers

Achter de bar van een café of restaurant, in de keuken van kantines en cateringbedrijven, eigenlijk overal waar dranken geschonken worden zijn glazenspoelmachines een niet weg te denken onderdeel van de uitrusting. Goos Horeca selecteerde een breed assortiment professionele machines met uiteenlopende capaciteiten en eigenschappen, waardoor voor iedere situatie de juiste glazenspoelmachine te vinden is.

De juiste glazenspoelmachine kiezen
Om de juiste glazenspoelmachine te kiezen moet je je bedrijf goed kennen, letterlijk en figuurlijk. Je moet weten hoeveel glazen je gaat spoelen, nu en in de toekomst. Heb je genoeg aan bakken van 40 x 40 cm of wordt het toch 50 x 50? Is er voldoende waterdruk aanwezig om een machine zonder boosterpomp goed te laten functioneren? Hoe zit het met de kwaliteit van het water? Heb je een waterontharder of osmoseapparaat nodig? Het zijn allemaal vragen die je moet beantwoorden voordat je een glazenspoelmachine aanschaft.

Promoline glazenspoelmachine
Een professionele glazenspoelmachine van Promoline is altijd een voordelige keuze. Deze glazenspoelers, exclusief verkrijgbaar bij Goos Horeca, zijn van topkwaliteit en extreem laaggeprijsd. Bovendien zijn ze altijd snel uit voorraad leverbaar. Wil je meer weten, of wil je advies bij de aanschaf van een glazenspoelmachine? Neem dan gerust contact met ons op. Een deskundige medewerker staat altijd klaar om je te helpen.