Gratineer schalen

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Gratineerschaal - 0.4 Liter - Zwart - Ø 15 x H 3.5 x 18.5 CM - Gietijzer - Vogue - U561
  Vogue
  Vogue
  Gratineerschaal - 0.4 Liter - Zwart - Ø 15 x H 3.5 x 18.5 CM - Gietijzer - Vogue - U561
  Vogue ronde gratineerschaal zwart 0,4LMateriaal: gietijzer. Afmeting: 3(h)x15(Ø)cm. Geschikt voor inductie.Gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdelingNiet vaatwasserbestendiganti-kleef en roestvrij bij normaal onderhoudGeschikt voor alle warmtebronnen; gas, elektrisch, inductie en keramischOmdat de terrine gemaakt is van gietijzer,... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price  16,99 Regular Price  19,95
 2. Gratineerschaal - 0.75 Liter - Zwart - Ø 22.5 x H 4.5 x 22.5 CM - Gietijzer - Vogue - U562
  Vogue
  Vogue
  Gratineerschaal - 0.75 Liter - Zwart - Ø 22.5 x H 4.5 x 22.5 CM - Gietijzer - Vogue - U562
  Vogue ronde gratineerschaal zwart 0,75LMateriaal: gietijzer. Afmeting: 4,5(h)x22,5(Ø)cm. Geschikt voor inductie.Gietijzer zorgt voor een gelijkmatige warmteverdelingNiet vaatwasserbestendiganti-kleef en roestvrij bij normaal onderhoudGeschikt voor alle warmtebronnen; gas, elektrisch, inductie en keramischOmdat de schaal gemaakt is van gietijzer,... Meer
  Levertijd: 2 - 4 werkdagen
  • Verwachte levering:
   2 - 4 werkdagen
  Special Price  23,49 Regular Price  29,95
 3. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorterenGratineerschalen zijn een essentieel hulpmiddel voor horecazaken die zich richten op de verfijning van de gerechten. Met hun elegante presentatie en functionaliteit stellen gratineerschalen koks in staat om een scala aan gerechten te bereiden, van hartige gratins tot zoete crèmes brûlée.

Gratineerschalen zijn ontworpen voor gerechten die een krokante bovenlaag vereisen. Ze zijn onmisbaar voor gerechten die onder de grill moeten, zoals lasagne, aardappelgratin of crème brûlée. Door hun brede, vlakke ontwerp kan warmte gelijkmatig worden verdeeld over het oppervlak van het voedsel, wat zorgt voor een perfect gelijkmatige korst.

Bij het kiezen van gratineerschalen voor uw horecazaak, is het belangrijk om te letten op de kwaliteit en duurzaamheid. Professionele gratineerschalen zijn meestal gemaakt van hittebestendig materiaal zoals keramiek, gietijzer of roestvrij staal, dat bestand is tegen hoge oven- en grilltemperaturen. Ze moeten ook stevig genoeg zijn om bestand te zijn tegen de drukte van een professionele keuken en het frequente gebruik.

Een ander voordeel van gratineerschalen is hun esthetische aantrekkingskracht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en kleuren, zodat u de perfecte schaal kunt kiezen die past bij de stijl en inrichting van uw horecazaak. Het presenteren van uw gerechten in een mooie gratineerschaal kan de eetervaring van uw klanten aanzienlijk verhogen.

Gratineerschalen zijn ook ontworpen voor gemak en efficiëntie. Veel modellen zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn na gebruik. Bovendien kunnen de meeste gratineerschalen direct van de oven naar de tafel worden gebracht, wat tijdbesparend is en helpt om het voedsel warm te houden.

Ten slotte kunnen gratineerschalen u helpen om uw menu te diversifiëren. Of u nu traditionele Franse gratins, Italiaanse lasagne, of innovatieve fusiongerechten wilt serveren, gratineerschalen bieden u de mogelijkheid om een scala aan gerechten aan te bieden die uw klanten zullen aanspreken.

Waar moet je op letten bij het kopen van Gratineer schalen voor de horeca?

Bij de aanschaf van gratineer schalen voor de horeca zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het van belang om te kijken naar het materiaal waarvan de schalen zijn gemaakt. Duurzame en hittebestendige materialen zoals roestvrij staal en gietijzer zijn aan te raden. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de grootte van de schalen, zodat er voldoende porties geserveerd kunnen worden en ze nog steeds in de oven passen. Ook de hoogte van de schalen is van belang om overlopen tijdens het gratineren te voorkomen. Verder is het aan te raden om te kiezen voor schalen met rechte randen, omdat deze een gelijkmatige verdeling van warmte bevorderen en overlopen voorkomen. Tot slot is het van belang om te investeren in schalen van goede kwaliteit die lang meegaan en niet snel beschadigen. Door op deze factoren te letten, kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de gratineer schalen en kunnen heerlijke gerechten zoals gratins, lasagnes en stoofschotels perfect worden bereid en geserveerd.

Wat zijn de verschillende soorten Gratineer schalen voor de horeca?

Gratineer schalen zijn een belangrijk onderdeel van de horeca-uitrusting. Deze schalen worden gebruikt om voedsel te gratineren, wat betekent dat het voedsel wordt bedekt met kaas, broodkruimels of andere ingrediënten en vervolgens wordt gebakken in een oven of onder de grill. Er zijn verschillende soorten gratineer schalen beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Een van de meest voorkomende soorten gratineer schalen is de ronde schaal. Deze schalen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn ideaal voor het gratineren van individuele porties. Ze zijn ook geschikt voor het bereiden van bijgerechten en desserts, zoals aardappelgratin en crème brûlée. Rechthoekige gratineer schalen zijn een andere populaire optie. Deze schalen zijn ideaal voor het gratineren van grotere porties, zoals lasagne of ovenschotels. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor zowel individuele porties als voor het serveren van grote groepen. Ovale gratineer schalen zijn een andere optie die steeds populairder wordt. Deze schalen hebben een unieke vorm die perfect is voor het gratineren van gerechten zoals vis en gevogelte. Ze zijn ook geschikt voor het serveren van bijgerechten en desserts. Ten slotte zijn er ook vierkante gratineer schalen beschikbaar. Deze schalen zijn ideaal voor het bereiden van gerechten zoals quiches en taarten. Ze zijn ook geschikt voor het gratineren van individuele porties en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. In conclusie zijn er verschillende soorten gratineer schalen beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om de juiste schaal te kiezen op basis van het gerecht dat wordt bereid en de hoeveelheid die moet worden geserveerd. Door de juiste gratineer schaal te kiezen, kan de horeca-industrie heerlijke en smakelijke gerechten serveren aan hun klanten.

Hoe kunnen horecabedrijven ervoor zorgen dat de gratineer schalen op een duurzame manier worden geproduceerd en gerecycled aan het einde van hun levensduur?

Horecabedrijven kunnen ervoor zorgen dat gratineerschalen op een duurzame manier worden geproduceerd en gerecycled aan het einde van hun levensduur door verschillende stappen te nemen. Ten eerste kunnen ze ervoor kiezen om gratineerschalen te kopen van producenten die duurzame materialen gebruiken en een duurzaam productieproces hebben. Door te kiezen voor producenten die zich inzetten voor duurzaamheid, wordt de impact op het milieu verminderd. Ten tweede kunnen horecabedrijven ervoor kiezen om gratineerschalen te gebruiken die gemaakt zijn van materialen die gemakkelijk te recyclen zijn. Door te kiezen voor materialen zoals aluminium of roestvrij staal, kunnen de schalen gemakkelijk worden gerecycled aan het einde van hun levensduur. Dit vermindert de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd en vermindert de impact op het milieu. Ten derde kunnen horecabedrijven ervoor zorgen dat de gratineerschalen op de juiste manier worden gerecycled aan het einde van hun levensduur. Dit kan worden gedaan door samen te werken met lokale recyclingbedrijven en ervoor te zorgen dat de schalen op de juiste manier worden gesorteerd en verwerkt. Door ervoor te zorgen dat de schalen op de juiste manier worden gerecycled, wordt de hoeveelheid afval verminderd en wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Ten slotte kunnen horecabedrijven ervoor kiezen om gratineerschalen te hergebruiken in plaats van ze weg te gooien. Door de schalen te reinigen en opnieuw te gebruiken, wordt de hoeveelheid afval verminderd en wordt de impact op het milieu geminimaliseerd. Dit kan worden gedaan door het implementeren van een systeem voor het schoonmaken en hergebruiken van de schalen. Kortom, horecabedrijven kunnen ervoor zorgen dat gratineerschalen op een duurzame manier worden geproduceerd en gerecycled aan het einde van hun levensduur door te kiezen voor duurzame materialen en producenten, ervoor te zorgen dat de schalen op de juiste manier worden gerecycled en te hergebruiken waar mogelijk. Door deze stappen te nemen, kunnen horecabedrijven hun impact op het milieu verminderen en bijdragen aan een duurzamere toekomst.

Hoe kunnen horecabedrijven hun klanten bewust maken van het belang van duurzaamheid bij het gebruik van gratineer schalen en hen aanmoedigen om deze op een verantwoorde manier te recyclen?

Horecabedrijven kunnen hun klanten bewust maken van het belang van duurzaamheid bij het gebruik van gratineer schalen door hen te informeren over de impact van deze schalen op het milieu en hen te laten zien hoe ze deze op een verantwoorde manier kunnen recyclen. Dit kan worden gedaan door middel van educatieve materialen, zoals posters en flyers, die in het restaurant worden geplaatst en die informatie bevatten over hoe de gratineer schalen gerecycled kunnen worden. Daarnaast kunnen horecabedrijven ook hun eigen inzet voor duurzaamheid benadrukken, bijvoorbeeld door te laten zien dat ze gebruik maken van duurzame materialen en dat ze zich inzetten voor het verminderen van hun ecologische voetafdruk. Dit kan klanten inspireren om ook hun steentje bij te dragen aan een duurzamere wereld, door bijvoorbeeld hun gratineer schalen op een verantwoorde manier te recyclen. Het is ook belangrijk om klanten te laten zien dat het recyclen van gratineer schalen niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor henzelf. Door het recyclen van deze schalen kunnen grondstoffen worden bespaard en kunnen nieuwe producten worden gemaakt, waardoor de kosten voor het produceren van nieuwe producten worden verlaagd. Dit kan leiden tot lagere prijzen voor consumenten en kan hen helpen geld te besparen. Ten slotte kunnen horecabedrijven hun klanten aanmoedigen om gratineer schalen op een verantwoorde manier te recyclen door het bieden van recyclingbakken in het restaurant en door het geven van instructies over hoe de schalen op de juiste manier kunnen worden weggegooid. Door deze acties te ondernemen, kunnen horecabedrijven hun klanten bewust maken van het belang van duurzaamheid bij het gebruik van gratineer schalen en hen aanmoedigen om deze op een verantwoorde manier te recyclen.

Hoe kunnen horecabedrijven ervoor zorgen dat de gratineer schalen die ze gebruiken niet alleen duurzaam zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk en geschikt voor hun specifieke gerechten?

Horecabedrijven kunnen ervoor zorgen dat de gratineer schalen die ze gebruiken duurzaam, esthetisch aantrekkelijk en geschikt zijn voor hun specifieke gerechten door rekening te houden met verschillende factoren. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de schalen zijn gemaakt. Materialen zoals keramiek, glas en gietijzer zijn duurzaam en kunnen bovendien esthetisch aantrekkelijk zijn. Daarnaast moeten de schalen groot genoeg zijn om het gerecht volledig te kunnen bevatten, maar niet te groot waardoor er onnodig veel energie wordt gebruikt bij het gratineren. Verder moeten horecabedrijven rekening houden met de vorm van de schalen. Afhankelijk van het gerecht kan een ronde of rechthoekige vorm geschikter zijn. Ook de kleur van de schalen kan van belang zijn. Witte schalen kunnen bijvoorbeeld beter werken bij gerechten die licht van kleur zijn, terwijl donkere schalen beter werken bij gerechten die een donkere korst moeten krijgen. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar de manier waarop de schalen worden geproduceerd en gedistribueerd. Horecabedrijven kunnen ervoor kiezen om schalen te kopen die zijn gemaakt van duurzame materialen en geproduceerd zijn met respect voor het milieu. Ook kunnen ze ervoor zorgen dat de schalen op een duurzame manier worden gedistribueerd, bijvoorbeeld door te kiezen voor lokale producenten om transportkosten te verminderen. Door rekening te houden met deze factoren kunnen horecabedrijven gratineer schalen gebruiken die duurzaam zijn, esthetisch aantrekkelijk en geschikt zijn voor hun specifieke gerechten. Dit draagt niet alleen bij aan een betere kwaliteit van het gerecht, maar ook aan een duurzamere en verantwoordelijke bedrijfsvoering.