Vergruisd ijs is een smakelijke toevoeging aan elke cocktail en houdt het drankje op een gekoelde temperatuur. Met deze handmatige ijsvergruizer maakt u binnen een handomdraai een grote hoeveelheid vergruisd ijs. Het apparaat is ontworpen door Promoline, een bekend merk in de horecabranche. Dit apparaat staat stevig op vier anti-slippootjes en is... Meer
Deze Promoline ijsblokjesmachine is ontworpen om holle ijsblokjes te maken. Veel ijsmachines bevatten geen koelhuis. Dit betekent dat de ijsemmer een tijdelijke oplossing is. Een vriezer is niet meer nodig om ijs op de juiste manier op te slaan, koop dus een Promoline ijsmachine met ingebouwde opslag zodat je altijd de beste ijsklontjes bij de... Meer
Deze ijsblokjesmachine heeft een capaciteit van 15 kg ijsblokjes per 24 uur. Per cyclus kunnen er steeds 12 blokjes worden geproduceerd. Daarbij heeft u de keuze uit drie maten die elk een bepaalde cyclustijd hebben. Het apparaat maakt holle ijsblokjes, die rondom een staaf aangroeien. Holle ijsblokjes koelen dranken zeer effectief. Voor de... Meer
Deze Promoline schilferijsmachine maakt maar liefst 50 kg schilferijs in 24 uur is zeer geschikt voor drukke horecagelegenheden. Het mooie aan deze machine is dat deze schilfers van het ijs maakt waardoor het een goede machine is voor bedrijven die veel cocktails en smoothies verkopen.Je schilferijsmachine moet ook voldoende ademruimte hebben. Als... Meer
Deze ijsblokjesmachine is een apparaat zonder vaste water aansluiting, maar werkt met een waterreservoir. Nadat u dit met water heeft gevuld worden per cyclus van 6 tot 12 minuten negen stuks holle ijsblokjes gemaakt. De variatie van de cyclustijd wordt bepaalt door de grootte van de ijsblokjes waarvoor u kiest en u heeft daarbij de keuze uit drie... Meer
Deze Promoline schilferijsmachine maakt maar liefst 100 kg schilferijs in 24 uur is zeer geschikt voor drukke horecagelegenheden. Het mooie aan deze machine is dat deze schilfers van het ijs maakt waardoor het een goede machine is voor bedrijven die veel cocktails en smoothies verkopen.Je schilferijsmachine moet ook voldoende ademruimte hebben.... Meer
Deze Promoline schilferijsmachine maakt maar liefst 85 kg schilferijs in 24 uur is zeer geschikt voor drukke horecagelegenheden. Het mooie aan deze machine is dat deze schilfers van het ijs maakt waardoor het een goede machine is voor bedrijven die veel cocktails en smoothies verkopen.Je schilferijsmachine moet ook voldoende ademruimte hebben. Als... Meer
De Promoline ijsblokjesmachine is perfect voor iedere horecagelegenheid. Het heeft een 20 kg uitvoer per 24 uur, ideaal voor cafés of restaurants. De bak heeft ook een mooie capaciteit, dus een grote hoeveelheid ijsblokjes kan worden gemaakt en opgeslagen voor wanneer ze nodig zijn. De machine wordt standaard geleverd met een ijslepel, water- en... Meer
De NTF SL35a ijsblokjesmachine is perfect voor iedere horecagelegenheid. Het heeft een 22 kg uitvoer per 24 uur, ideaal voor cafés of restaurants. De bak heeft ook een mooie capaciteit, dus een grote hoeveelheid ijsblokjes kan worden gemaakt en opgeslagen voor wanneer ze nodig zijn. De machine wordt standaard geleverd met een ijslepel, water- en... Meer
De NTF SL140 ijsblokjesmachine is perfect voor iedere horecagelegenheid. Het heeft een 72 kg uitvoer per 24 uur, ideaal voor cafés of restaurants. De bak heeft ook een mooie capaciteit, dus een grote hoeveelheid ijsblokjes kan worden gemaakt en opgeslagen voor wanneer ze nodig zijn. De machine wordt standaard geleverd met een ijslepel,... Meer
De NTF SL280 ijsblokjesmachine is perfect voor iedere horecagelegenheid. Het heeft een 130 kg uitvoer per 24 uur, ideaal voor cafés of restaurants. De bak heeft ook een mooie capaciteit, dus een grote hoeveelheid ijsblokjes kan worden gemaakt en opgeslagen voor wanneer ze nodig zijn. De machine wordt standaard geleverd met een ijslepel,... Meer
De NTF SLF190 schilferijsmachine is perfect voor iedere horecagelegenheid. Het heeft een 95 kg uitvoer per 24 uur, ideaal voor cafés of restaurants. De bak heeft ook een mooie capaciteit, dus een grote hoeveelheid ijs kan worden gemaakt en opgeslagen voor wanneer ze nodig zijn. De machine wordt standaard geleverd met een ijslepel, water- en... Meer
Materiaal: roestvrij staalVoor ca. 40 kg / 24 hVoorraadbak: 10 kgLucht koeling4 verstelbare voetenRecirculerend systeemIncl. buis voor directe waterverbinding (7.6 cm) en waterslang (2,5 cm)Koelmiddel: R290Bruto Gewicht: 55 kgAfmetingen: B 496 x D 610 x H 831 mmAansluiting: 230 V - 50 Hz -... Meer
Materiaal: roestvrij staalGrootte ijsblokjes ca. Ø 28 x H 40 mmVoor ca. 26 kg / 24 hVoorraad bak: 6 kgLucht koeling4 verstelbare voetenRecirculerend systeemIncl. buis voor directe waterverbinding (7.6 cm) en waterslang (2,5 cm)Koelmiddel: R600aBruto Gewicht: 36,5 kgAfmetingen: B 420 x D 528 x H 655 mmAansluiting: 230 V - 50 Hz - 0,16... Meer
Materiaal: roestvrij staal3 grootte ijsblokjes selecteerbaar: ong. Ø 23 x H 29 mm, ca. Ø 25 x H 32 mm en ong. Ø 27 x H 33 mmVoor ca. 15 kg / 24 hVoorraad bak: 1,2 kgLucht koelingWatertank: ca. 2 literKoelmiddel: R600aBruto Gewicht: 19 kgAfmetingen: B 356 x D 398 x H 430 mmAansluiting: 230 V - 50 Hz - 0,11... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 206,52Regular Price 499,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Gastro M ijsblokjesmachine 80kg outputOutput: 80kg per 24 uur.De Gastro M professionele ijsblokjesmachines zijn vervaardigd in Europa en zijn van betrouwbare topkwaliteit. De geheel uit roestvrijstaal vervaardigde ijsblokjesmachines zijn voorzien van een koperen condensor, zijn luchtgekoeld en werken volgens het vertrouwde inspuitsysteem. Wordt... Meer
U houdt het toch niet voor mogelijk wat Horeca world soms voor producten kan vinden! Deze zeer voordelige ijsvergruizer past zeer zeker in de categorie onverwacht lage prijs voor grote prestaties. Het van Lexan kunststof gemaakte apparaat staat als een rots door een zuignap in de voet. Het vergruismechanisme zit in een van slagvaste, witte... Meer
Maakt kogelvormige ijsklontjes die gedeeltelijk hol zijn.Behuizing volledig gemaakt van roestvast staal.Kan tot 7 kg. ijs opslaan.Klimaatklasse: N.Koelmiddel: R290.26 KG per dag
Maakt kogelvormige ijsklontjes die gedeeltelijk hol zijn.Behuizing volledig gemaakt van roestvast staal.Kan tot 7 kg. ijs opslaan.Klimaatklasse: N.Koelmiddel: R290.50 KG per dag
Met dit tafelmodel ijsblokjesmachine uit de Kitchen Line van Hendi, haalt u een apparaat in huis dat, ondanks de geringe afmetingen, een echt werkpaard is. Het heeft een capaciteit van 15 kg ijsblokjes per 24 uur. Per cyclus kunnen er steeds 12 blokjes worden geproduceerd. Daarbij heeft u de keuze uit drie groottes die elk een bepaalde cyclustijd... Meer
Santos elektrische ijscrusher 53AOutput: 180kg p/u. Opslag: 1,2 kgEenvoudig te gebruiken apparaat dat tot 3 kg ijs per minuut vergruist. Maakt zowel fijn als grof gemalen ijs, ideaal voor bevroren cocktails. RVS constructie met rustige zware motor. Alle afneembare onderdelen zijn vaatwasserbestendig.Heavy duty voor veelvuldig intensief gebruik1,2... Meer
Met deze professionele ijsblokjesmachine van Hendi maakt u ca. 35 kg ijsblokjes per 24 uur. Het zijn heldere, vierkante ijsblokjes die per cyclus met 45 stuks tegelijkertijd worden gemaakt. De cyclusduur is 13 tot 16 minuten. Het apparaat gebruikt hiervoor een mal van polypropyleen waarin het water wordt ingespoten en waar het vervolgens met... Meer
Deze ijsblokjesmachine heeft Hendi de grappige naam "Ice Cube' gegeven. Daarmee weet u dus precies wat dit apparaat doet. Het maakt ijsblokjes. Het is een apparaat zonder vaste water aansluiting, maar dat werkt met een waterreservoir. Nadat u dit met water heeft gevuld worden per cyclus van 6 tot 12 minuten negen stuks holle ijsblokjes gemaakt. De... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 201,51Regular Price 345,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Caterlite tafelmodel ijsblokjesmachine 10kg outputOutput: 10kg per 24 uur. Opslag: 1kg.Compact en eenvoudig in gebruik, vereist geen aansluiting op de waterleiding. Eenvoudig op een werkblad te plaatsen en ideaal voor bars en restaurants.Uitneembare, afwasbare ijsmandHygiënisch, antibacterieel kunststofTransparant vensterCompact... Meer
Maakt vlokken ijs, ideaal voor cocktails, etc. Behuizing volledig gemaakt van roestvast staal. Kan tot 20 kg. ijs opslaan. Ingang en uitlaat slangen en ijsschep inbegrepen. Klimaatklasse: N. Koelvloeistof: R290.
Polar G-serie ijsblokjesmachine 20kg outputOutput: 20kg per 24 uur. Opslag: 4kg.IJsblokjesmachine ontworpen voor een constante en consistente uitvoer van vers ijs. Ideaal voor pubs, clubs en bars. Geleverd met ijsschep en installatie kit. Aansluiting op het waternet.Hoogwaardige isolatie4kg opslagMet ijsschep en installatiekitVerstelbare... Meer
Polar C-serie tafelmodel ijsblokjesmachine 11kg outputOutput: 11kg per 24 uur. Opslag: 1kg.Handmatig te vullen compacte ijsmachine met zwarte ABS behuizing, een ideale aanvulling voor kleine restaurants en bars. Om te vullen, dient alleen het deksel gelift te worden. IJs valt in uitneembare 1kg mand. Geleverd met ijsschep.Handmatig... Meer
Gastro M ijsblokjesmachine 28kg outputOutput: 28kg per 24 uur.De Gastro M professionele ijsblokjesmachines zijn vervaardigd in Europa en zijn van betrouwbare topkwaliteit. De geheel uit roestvrijstaal vervaardigde ijsblokjesmachines zijn voorzien van een koperen condensor, zijn luchtgekoeld en werken volgens het vertrouwde inspuitsysteem. Wordt... Meer
Wilt u graag een ijscrusher voor achter een drukke bar die bovendien een design look heeft, dan is deze Santos ijsvergruizer Nr. 9 hoogstwaarschijnlijk een apparaat dat u goed bevalt. Een stoere verchroomde hendel zorgt voor een gemakkelijke sluiting van de deksel van de invoer voor ijsblokjes. Een microschakelaar voorkomt dat het apparaat kan... Meer
Polar G-serie ijsblokjesmachine 50kg outputOutput: 50kg per 24 uur. Opslag: 10kg.Op de waterleiding aan te sluiten machine, ontworpen voor constante en consistente productie van verse ijsblokjes. Ideaal voor bistro, club of bar. Geleverd met schep en aansluitset.10kg voedselveilige ijs opvangbakEenvoudig schoon te maken constructie met... Meer
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 864,36Regular Price 1.799,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
de ijsblokjesmachines van Masterfrost zijn luchtgekoeld en werken volgens het zogenaamde inspuitsysteem wat betekend dat er weinig bewegende delen aanwezig zijn, de machine wordt compleet geleverd met aan- en afvoerslang, ijsschep en verstelbare... Meer
Ijscrusher 3 Lit. + RVS kuip
Autonome werking
Realisatie in aluminium en ABS, opvangbak in PVC.
Kuip roestvrij staal (3 Lit.)
Motor (800 rpm) met versnelling reducer (niet direct)
Deksel voorzien van een veiligheidsmicroschakelaar
Controle voor de dikte van het... Meer
Gastro M ijsblokjesmachine 40kg outputOutput: 40kg per 24 uur.De Gastro M professionele ijsblokjesmachines zijn vervaardigd in Europa en zijn van betrouwbare topkwaliteit. De geheel uit roestvrijstaal vervaardigde ijsblokjesmachines zijn voorzien van een koperen condensor, zijn luchtgekoeld en werken volgens het vertrouwde inspuitsysteem. Wordt... Meer
Een heerlijk koel drankje serveren, avontuurlijke cocktails maken, verse vis gekoeld presenteren, zomaar wat voorbeelden die aantonen dat ijsblokjes en schilferijs onmisbaar zijn in de horeca. Als je veel ijsblokjes en schilferijs gebruikt zal een ijsblokjesmachine of schilferijsmachine kostenbesparend werken. Goos Horeca heeft een ruime keus in deze apparaten. Ook aanverwante artikelen als ijs bunkers, -crushers en ijsblokjesdispenser zijn hier te koop.
IJsblokjesmachines Er zijn ijsblokjesmachines met en zonder bunker. Een bunker is een opslagvat voor ijsblokjes. IJsblokjesmachines zonder bunker kunnen gebruikt worden samen met een losse ijsbunker. Er zijn ook kleinere tafelmodel ijsblokjesmakers, die ongeveer 15 kg ijs per 24 uur produceren en een beperkte voorraadcapaciteit hebben.
Schilferijsmachines Ook schilferijsmachines zijn er met en zonder bunker. Schilferijs gebruik je om vleesgerechten, verse vis of salades te koelen in een vitrine of bij een buffet. Ook voor het maken van cocktails is schilferijs een uitkomst. Op drukke dagen gaat er dan ook een grote hoeveelheid doorheen, daarom is een schilferijsmachine geen overbodige luxe.
IJsbunkers, ijscrushers en ijsblokjesdispensers Goos Horeca verkoopt ook andere hulpmiddelen die met ijsblokjes en schilferijs te maken hebben:
IJsbunkers, die je kunt gebruiken bij ijsblokjesmachines en schilferijsmachines zonder bunker.
IJscrushers, om van ijsblokjes schilferijs te maken.
IJsblokjesdispensers, die winst verhogend werken omdat je sneller je gekoelde dranken kunt serveren.
Bekijk hier het hele assortiment en ontdek het rendement van zelf je ijs maken.
IJsblokjesmachines bieden verschillende voordelen voor horecaondernemingen. Ten eerste zorgen ze voor een continue toevoer van ijsblokjes, waardoor u nooit zonder ijs komt te zitten, zelfs niet tijdens drukke periodes. Dit is vooral belangrijk voor bars en restaurants die veel drankjes serveren en waar snel ijsblokjes nodig zijn.
Daarnaast bieden ijsblokjesmachines de mogelijkheid om ijsblokjes van hoge kwaliteit te produceren. Deze machines gebruiken geavanceerde technologieën om ijsblokjes te vormen die helder, schoon en vrij zijn van onzuiverheden. Dit draagt bij aan een betere presentatie van uw drankjes en zorgt voor een aangename ervaring voor uw gasten.
IJsblokjesmachines zijn verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, variërend van kleinere tafelmodellen tot grotere vrijstaande modellen, afhankelijk van uw behoeften en beschikbare ruimte. U kunt de capaciteit kiezen op basis van de hoeveelheid ijsblokjes die u dagelijks nodig heeft en de verwachte vraag in uw horecagelegenheid.
Bovendien zijn ijsblokjesmachines vaak voorzien van handige functies, zoals automatische ijsafgifte, ijsopslagcontainers en programmeerbare instellingen voor ijsproductie. Dit maakt het gebruik van de machines gemakkelijk en flexibel, en stelt u in staat om de productie aan te passen aan uw specifieke behoeften.
Het onderhoud van ijsblokjesmachines is ook belangrijk om een optimale werking te behouden. Regelmatige reiniging en ontkalking, volgens de instructies van de fabrikant, zorgen ervoor dat de machine efficiënt blijft werken en dat het ijs schoon en smaakvol blijft.
Waar moet je op letten bij het kopen van IJsblokjesmachines voor de horeca?
Bij het aanschaffen van een ijsblokjesmachine voor de horeca is het van belang om rekening te houden met verschillende factoren. Zo is het allereerst van belang om te kijken naar de capaciteit van de machine. Deze capaciteit is afhankelijk van de grootte van de horecaonderneming en de vraag naar ijsblokjes. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de grootte en vorm van de ijsblokjes die de machine produceert. Dit is afhankelijk van het doel waarvoor de ijsblokjes gebruikt worden. Verder is de hygiëne van de machine van belang, aangezien deze gemakkelijk te reinigen moet zijn en vrij van vuil en bacteriën. Een automatische reinigingsfunctie is hierbij een goede optie. Tot slot is het geluidsniveau van de machine van belang, aangezien dit storend kan zijn voor gasten en personeel. Een stille machine is daarom aan te raden. Door rekening te houden met deze factoren kan een weloverwogen keuze gemaakt worden bij het aanschaffen van een ijsblokjesmachine voor de horeca.
Wat zijn de verschillende soorten IJsblokjesmachines voor de horeca?
Er zijn verschillende soorten ijsblokjesmachines die geschikt zijn voor gebruik in de horeca. De meest voorkomende typen zijn modellen met luchtgekoelde condensatoren, watergekoelde condensatoren en modellen met een afvoerpomp. Luchtgekoelde ijsblokjesmachines zijn de meest voorkomende en betaalbare optie. Deze machines gebruiken lucht om de warmte af te voeren en zijn daarom geschikt voor gebruik in ruimtes met goede ventilatie. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en capaciteiten, afhankelijk van de behoeften van de horecaonderneming. Watergekoelde ijsblokjesmachines zijn een goede optie voor locaties waar de omgevingstemperatuur hoog is en de luchtgekoelde modellen niet goed werken. Deze machines gebruiken water om de warmte af te voeren en zijn daarom geschikt voor gebruik in ruimtes met beperkte ventilatie. Ze zijn echter duurder in aanschaf en vereisen regelmatig onderhoud. Ijsblokjesmachines met een afvoerpomp zijn geschikt voor locaties waar afvoer van water niet mogelijk is. Deze machines pompen het water naar een afvoerputje of een andere locatie waar afvoer mogelijk is. Ze zijn echter duurder in aanschaf en vereisen regelmatig onderhoud. Naast deze drie hoofdtypen zijn er ook ijsblokjesmachines die speciaal zijn ontworpen voor gebruik in specifieke omgevingen, zoals op boten of in mobiele foodtrucks. Deze machines zijn vaak kleiner en draagbaar en kunnen worden aangesloten op een 12V-stroombron. Het is belangrijk om bij het kiezen van een ijsblokjesmachine rekening te houden met de behoeften van de horecaonderneming en de beschikbare ruimte en middelen. Het is ook belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om de machine in goede staat te houden en de productie van kwalitatief hoogwaardig ijs te garanderen.
Wat zijn de voor- en nadelen van verschillende soorten ijsblokjesmachines (bijvoorbeeld luchtkoeling, waterkoeling) voor gebruik in de horeca?
In de horeca is het belangrijk om een constante en betrouwbare ijsvoorziening te hebben voor het koelen van drankjes en voedsel. Er zijn verschillende soorten ijsblokjesmachines beschikbaar, elk met hun eigen voor- en nadelen. Een luchtkoeling ijsblokjesmachine is een populaire optie vanwege de lagere kosten en het gemak van installatie. Deze machines gebruiken lucht om de warmte af te voeren en ijs te produceren. Het nadeel is echter dat ze meer ruimte nodig hebben en meer lawaai maken dan andere soorten ijsblokjesmachines. Ook kunnen ze minder efficiënt zijn bij het produceren van ijs in warmere omgevingen. Een waterkoeling ijsblokjesmachine daarentegen gebruikt water om de warmte af te voeren en ijs te produceren. Ze zijn stiller en efficiënter dan luchtkoeling ijsblokjesmachines, maar ze zijn duurder in aanschaf en vereisen meer onderhoud. Ook hebben ze een constante toevoer van water nodig en kunnen ze problemen veroorzaken bij het afvoeren van warm water. Een derde optie is de remote ijsblokjesmachine, die buiten de horecagelegenheid wordt geïnstalleerd en via leidingen ijs naar de locatie transporteert. Dit type ijsblokjesmachine is duurder in aanschaf en installatie, maar heeft als voordeel dat het minder ruimte inneemt en minder lawaai maakt. Het kiezen van de juiste ijsblokjesmachine hangt af van de specifieke behoeften van de horecagelegenheid. Het is belangrijk om rekening te houden met factoren zoals kosten, ruimte, geluidsniveau, efficiëntie en onderhoudsvereisten. Door de juiste ijsblokjesmachine te kiezen kan de horecagelegenheid de ijsvoorziening verbeteren en een betere klantervaring bieden.
Hoe kunnen specifieke functies van een ijsblokjesmachine, zoals verschillende ijsvormen en -maten, bijdragen aan de kwaliteit van dranken en presentatie in een horecazaak?
Een ijsblokjesmachine is een essentieel onderdeel van de horeca-uitrusting, omdat het de kwaliteit van dranken en de presentatie van de dranken kan verbeteren. Verschillende ijsvormen en -maten kunnen bijdragen aan de kwaliteit van dranken en de presentatie in een horecazaak op verschillende manieren. Ten eerste kan de grootte van de ijsblokjes de smaak en temperatuur van de drank beïnvloeden. Grote ijsblokjes smelten langzamer dan kleine ijsblokjes, waardoor de drank minder snel verdund raakt. Dit is vooral belangrijk voor dranken zoals whisky en cognac, waarbij de smaak en de aroma's van de drank belangrijk zijn. Kleine ijsblokjes zijn daarentegen beter geschikt voor dranken zoals frisdrank en sap, omdat ze sneller smelten en de drank koelen zonder de smaak te veranderen. Ten tweede kunnen verschillende ijsvormen de presentatie van de dranken verbeteren. Bijvoorbeeld, vierkante ijsblokjes zien er professioneler uit dan de traditionele ronde ijsblokjes en kunnen de presentatie van cocktails en andere dranken verbeteren. Daarnaast kunnen ijsblokjes in verschillende vormen zoals bolvormig of cilindrisch worden gebruikt om een speciale touch te geven aan de presentatie van dranken. Ten derde kan de ijsblokjesmachine ook worden gebruikt om verschillende soorten ijs te maken, zoals crushed ice, schaafijs of nugget ijs. Crushed ice kan worden gebruikt voor het maken van bevroren dranken zoals margarita's en daiquiri's, terwijl schaafijs populair is in Aziatische dranken zoals bubble tea. Nugget ijs kan worden gebruikt voor het koelen van wijnflessen en het presenteren van zeevruchten. Kortom, de specifieke functies van een ijsblokjesmachine kunnen bijdragen aan de kwaliteit van dranken en de presentatie in een horecazaak. Het is daarom belangrijk om de juiste ijsblokjesmachine te kiezen die past bij de behoeften van de horecazaak en de dranken die worden geserveerd.
Wat zijn de onderhoudsbehoeften en duurzaamheid van verschillende merken en modellen van ijsblokjesmachines voor de horeca?
IJsproductiemachines voor de horeca variëren in hun onderhoudsbehoeften en duurzaamheidsaspecten, afhankelijk van merk, model, gebruikte materialen, technologische integratie, en gebruiksfrequentie en -intensiteit. Cruciaal onderhoud omvat routine schoonmaak van het waterreservoir, ijsproductie-eenheid, en eventuele opslagcompartimenten, evenals regelmatige filtervervanging om de waterkwaliteit te waarborgen. Bepaalde modellen beschikken over zelfreinigende functies die het onderhoud vergemakkelijken, en periodieke servicetests en inspecties zijn ook nodig voor vroegtijdige detectie van potentiële problemen. De duurzaamheid is doorgaans afhankelijk van de sterkte en kwaliteit van de gebruikte materialen, met roestvrijstalen modellen die doorgaans superieure duurzaamheid en slijtagebestendigheid bieden. Energie-efficiënte ontwerpen kunnen tevens bijdragen aan lagere operationele kosten en een verminderde ecologische impact.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-
Nieuwsbrief
close
Ontvang een kortingscode t.w.v. 20 euro!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Goos Horeca en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-. Blijf altijd op de hoogte van wekelijkse kortingen en de nieuwste producten op de website van Goos Horeca.
Kortingscode geldig bij besteding vanaf 300 euro (excl. BTW).