• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.2
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Broodrooster
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Goos keuze
GOOS
KEUZE
CaterChef 688016 - 6 sleuven - broodrooster

CaterChef 688016 - 6 sleuven - broodrooster

Van:  145,-

Voor:  112,-
Excl. BTW Incl. BTW 135,52

135.52 Incl. BTW

Levertijd 24 - 48uur
CaterChef 688014 - 4 sleuven - broodrooster

Broodrooster

CaterChef 688014 - 4 sleuven - broodrooster

 109,-
Excl. BTW
Incl. BTW  131,89

131.89 Incl. BTW

Levertijd 24 - 48uur
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Broodrooster

Bij ontbijt of lunch, bij de soep of als entrée, een lekker warm sneetje geroosterd brood kent vele toepassingen en geeft je gasten een gevoel van luxe en toewijding. Een broodrooster mag daarom niet ontbreken in je keukenuitrusting. Er zijn diverse soorten professionele broodroosters. Drie soorten broodroosters Brood roosteren kun je op verschillende manieren, met verschillende apparaten. We bespreken drie soorten broodroosters in het kort:

  • De eerste soort is de broodrooster, waarbij het brood in een gleuf bovenin het apparaat wordt geplaatst en vervolgens in de broodrooster geschoven. Als het brood de gewenste bruining heeft komt het vanzelf weer naar boven. Broodroosters volgens dit principe zijn er voor 4 of 6 sneeën tegelijk. Ze werken eenvoudig en betrouwbaar, maar zijn uitsluitend geschikt voor het roosteren van brood.
  • Bij conveyer broodroosters wordt het brood in het apparaat geplaatst, waarna het langzaam langs verwarmingselementen wordt geleid, om vervolgens als een snee toast weer uit het apparaat tevoorschijn te komen. De warmte van de elementen en de snelheid van de lopende band (conveyer is Engels voor lopende band) zijn instelbaar. Met een conveyer toaster kun je bijvoorbeeld ook broodjes of appelflappen opwarmen.
  • Tot slot zijn er kleine, open oventjes. Behalve brood roosteren kun je in deze apparaten ook tosti’s maken en kleine gerechten gratineren of opwarmen. Bij Goos Horeca vind je professionele broodroosters volgens alle drie deze principes. Ze zijn uit voorraad leverbaar tegen lage prijzen. Wij helpen je graag bij het kiezen.