Eierkoker

Natuurlijk schotel je je gasten bij het ontbijt, de lunch of zelfs als snack bij de borrel graag een perfect gekookt eitje voor, hard of zacht. In ieder horecabedrijf of in andere professionele keukens mag daarom een eierkookapparaat eigenlijk niet ontbreken. Zeker in een drukke keuken wil je naar het koken van eieren niet om hoeven kijken. Een professioneel eierkookapparaat kookt voor jou een flinke hoeveelheid eieren precies zoals je ze wil hebben.

Twee soorten eierkookapparaten
Er zijn twee soorten eierkookapparaten, die ieder werken volgens een ander principe. Ten eerste zijn er apparaten waarbij de eieren gekookt worden zoals je het zelf ook zou doen, in kokend water. Door middel van een rekje dompel je de eieren in het water, dat zich in de eierkoker bevindt. Bij het andere type bevindt het water zich onder de eieren en worden die niet gekookt, maar gestoomd. Beide soorten hebben met elkaar gemeen, dat je de gewenste hardheid van de eieren vooraf kunt instellen, zodat de eieren er helemaal volgens jouw wensen uitkomen.

Bekijk de professionele eierkookapparaten in de webshop van Goos Horeca en kies het apparaat dat voldoet aan je wensen. Je gasten, je personeel, jij zelf, iedereen zal er blij mee zijn.

CaterChef 688107 - eierkookapparaatOp voorraad
24 - 48uur
 179,00
Excl. BTW
 216,59
Incl. BTW

CaterChef 688107 - eierkookapparaat

Severin - eierkookapparaatOp voorraad
24 - 48uur
 45,00
Excl. BTW
 54,45
Incl. BTW

Severin - eierkookapparaat