Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS

Voorbereiding

Als je een horecaonderneming efficiënt wil runnen, is een goede voorbereiding essentieel. Daarvoor heeft Goos Horeca een breed scala aan artikelen in het assortiment. Al deze artikelen hebben ieder hun eigen functie en hun eigen nut. Goos Horeca levert ze snel en tegen de laagste prijs.

Mise en place
Mise en place is de Franse term voor alles wat met de voorbereiding in de horecakeuken te maken heeft. Een goede mise en place zorgt voor een snellere service en een probleemloos bereidingstraject. Tal van hulpmiddelen, apparaten en machines spelen daarbij een rol:

  • Apparaten voor het schoonmaken van groenten, zoals schil- en snijmachines, keukenmachines, cutters en blixers.
  • Machines die met de vleesbereiding te maken hebben. Vleesmachines, vleesvermalsers, gehaktmolens, worstenmakers, hamburgerpersen enzovoort. Voor mosselen is een mosselwasser bijzonder nuttig en tijdbesparend.
  • Tot slot zijn er apparaten voor de bereiding, zoals staafmixers, foodprocessors, pastasnijders, kaasraspen, kruidenmolens, mengers etc.
Bekijk hier het brede assortiment van Goos Horeca. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij helpen je graag met adviezen en beantwoorden even graag al je vragen. Schroom daarom niet om contact met ons op te nemen, er staat altijd een deskundige medewerker voor je klaar.

Staafmixer

Staafmixer

Vleessnijmachine

Vleessnijmachine

Gehaktmolen

Gehaktmolen

Worstenmaker

Worstenmaker

Worstensnijder

Worstensnijder

Hamburgerpers

Hamburgerpers

Vleesvermalser

Vleesvermalser

Pastasnijder

Pastasnijder

Keukenmachine

Keukenmachine

Cutter en Blixer

Cutter en Blixer

Kruidenmolen

Kruidenmolen

Kaasrasp

Kaasrasp

Menger

Menger

Groentesnijmachine

Groentesnijmachine

Food processor

Food processor

Thermoblender

Thermoblender

Schilmachine

Schilmachine

Mosselenwasser

Mosselenwasser

Patatsnijder

Patatsnijder