Actie Koelen en vriezen tot
10%
korting

Pastasnijder

Zelf pasta maken is met een pastasnijder een fluitje van een cent. Bovendien is het de ultieme manier om je gasten te verwennen en ze aan je te binden. Het maakt je menukaart uniek en dat zullen je gasten waarderen.

Diamond pastasnijder
De elektrische pastasnijder van het topmerk Diamond kan een deegdikte aan tot 1 cm, zodat je er alle kanten mee op kunt. Alle delen die met het deeg in aanraking komen zijn uitgevoerd in RVS, evenals de behuizing. Messen voor diverse afmetingen van je pasta zijn apart verkrijgbaar.

Over Diamond
Diamond is een begrip in de horecawereld. Deze betrouwbare producent van horeca-apparatuur levert een constante topkwaliteit van alle denkbare apparaten en machines voor de professionele horecakeuken. Naast pastasnijders zijn dat onder meer koelkasten en vriezers, foodprocessors, verwarmers, rijstkokers en noem maar op. Alle apparatuur die je je voor de horecakeuken kunt voorstellen.

Deskundig advies
Heb je vragen over de pastasnijders uit ons assortiment of wil je graag advies over de aanschaf van het juiste apparaat? Of wil je meer weten over de andere producten van Diamond? Altijd staat er een deskundige medewerker van Goos Horeca klaar om je vraag te beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op als je met ragen zit. Wij helpen je graag.

Pastasnijder, met motor 220 mm
 1.421,00
Excl. BTW
 1.719,41
Incl. BTW

Pastasnijder, met motor 220 mm