• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Vleesvermalser
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Goos keuze
GOOS
KEUZE
Hendi 975305 - elektrische vleesvermalser

Vleesvermalser

Hendi 975305 - elektrische vleesvermalser

Van:  749,-

Voor:  599,-
Excl. BTW Incl. BTW 724,79

724.79 Incl. BTW

Levertijd 2 - 4 werkdagen
Hendi 975312 - rollers voor shoarma

Pizza accessoires

Hendi 975312 - rollers voor shoarma

 495,-
Excl. BTW
Incl. BTW  598,95

598.95 Incl. BTW

Levertijd 2 - 4 werkdagen
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Vleesvermalser

Vleesvermalsers zijn er in twee soorten: handmatige en elektrische. Goos Horeca verkoopt beide typen. Een vleesvermalser zorgt ervoor dat je vlees malser en lekkerder van smaak wordt. Zeker als je het vlees wilt marineren komt een vleesvermalser van pas. Hij zorgt ervoor dat de marinade beter in het vlees trekt. Omdat je met een vleesvermalser kleine gaatjes in het vlees prikt is het bovendien eerder gaar. Je verkort de bereidingstijd dus en verhoogt daarmee je rendement.

Handmatige vleesvermalsers
Een zeer voordelig type vleesvermalser is de handmatige vleesvermalser. Hij werkt eenvoudig: een groot aantal kleine mesjes druk je in het vlees, waarna de mesjes weer terugveren in hun behuizing. Vervolgens verplaats ne de vleesvermalser naar het volgende deel van het vlees. Handmatige vleesvermalsers zijn praktisch bij kleine hoeveelheden en het is ook handig om er een bij de hand te hebben als zich een storing voordoet bij de elektrische versie.

Elektrische vleesvermalsers
Een incidenteel lapje vlees is nog wel handmatig te vermalsen, maar als je grote hoeveelheden gaat bereiden wordt dat toch wel heel erg zwaar. Dan komt een elektrische vleesvermalser in beeld. Daarmee kun je grote porties vlees in één keer perforeren. Dat gaat heel snel en moeiteloos, zodat je hoge producties kunt halen. Ideaal voor het bereiden van maaltijden in instellingen en drukke restaurants, voor de catering en tal van andere bedrijfstypen. Goos Horeca levert handmatige en elektrische vleesvermalsers snel en tegen de laagste prijs.