• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Worstensnijder
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Goos keuze
GOOS
KEUZE
Saro 175-1500 - worstensnijmachine

Saro 175-1500 - worstensnijmachine

Van:  155,-

Voor:  125,-
Excl. BTW Incl. BTW 151,25

151.25 Incl. BTW

Levertijd 3 - 5 werkdagen
Hendi 265109 - elektrische worstensnijder

Hendi 265109 - elektrische worstensnijder

 149,-
Excl. BTW
Incl. BTW  180,29

180.29 Incl. BTW

Levertijd 2 - 4 werkdagen
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Worstensnijder

Worstensnijders zijn ideaal om een flinke hoeveelheid worsten in schijven of schijfjes te snijden. Handig, bijvoorbeeld als je worsten verkoopt op een braderie of markt, waar ze ter plekke worden gegeten. Je kunt worstensnijders gebruiken voor bijna alle soorten worst, zowel warm als koud.

Handmatige of elektrische worstensnijders
Er zijn twee typen worstensnijders: handmatige en elektrische. De handmatige worstensnijders werken meestal met een hefboomprincipe. Je legt de worst in het apparaat en beweegt een hendel om de worst te snijden. Bij elektrische worstensnijders is er meestal aan de bovenzijde een invoeropening en komen de schijven er aan de onderzijde uit. De keuze tussen deze twee typen hangt af van de verwachte omzet en het gewenste gebruiksgemak.

Gebruiksgemak en hygiëne
Worstensnijders moeten aan een aantal eisen voldoen, of het nu gaat om een elektrisch of een handmatig bediend exemplaar. Allereerst moeten ze eenvoudig te bedienen zijn. Bij de handmatige worstensnijders betekent dat, dat je niet te veel kracht hoeft te zetten en dat hat apparaat stabiel staat. Elektrische worstensnijders moeten soepel werken en een veilige invoeropening hebben. Zeker als je met verse vleesproducten als worst werkt is hygiëne van het allergrootste belang. Worstensnijders moeten daarom eenvoudig te demonteren en goed te reinigen zijn. De professionele apparaten van Saro en Hendi, die Goos Horeca verkoopt, voldoen aan die voorwaarden.