• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.2
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Chocolade fontein
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Goos keuze
GOOS
KEUZE
Hendi 274101 - RVS - chocolade fontein

Chocolade fontein

Hendi 274101 - RVS - chocolade fontein

Van:  56,50

Voor:  45,-
Excl. BTW Incl. BTW 54,45

54.45 Incl. BTW

Levertijd 2 - 4 werkdagen
Bartscher 900003 - chocolade fontein

Chocolade fontein

Bartscher 900003 - chocolade fontein

 525,-
Excl. BTW
Incl. BTW  635,25

635.25 Incl. BTW

Levertijd 3 - 5 werkdagen
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Chocolade fontein

Wat is er nou lekkerder en leuker als een chocolade fontein als toetje na een feestelijk diner? Zeker als er kinderen aan tafel zitten komt er geen einde aan de pret, wat zal er gesmuld worden. Goos Horeca verkoopt professionele chocoladefonteinen, die behalve bedrijfszeker ook eenvoudig te reinigen zijn.

Voor de zoetekauw
De chocoladefontein is een feest voor de ware zoetekauw. Je doopt spekjes, aardbeien, stukjes banaan, appel of ander fruit aan een vork of aan een satéprikker in de stromende chocolade en stopt dat zo in je mond. Stukjes nougat, marsepein, kleine cakejes en amandelkoekjes zijn ook bruikbaar. Heb je meerdere chocoladefonteinen, dan zou je er een met pure, een met witte en een met melkchocolade kunnen vullen.

Chocoladefontein van Hendi
Hendi is de fabrikant van een van de meest gewilde professionele chocoladefonteinen. De fontein is van hygiënisch RVS en heeft 3 etages. Hij beschikt over een motortje om de chocolade rond te pompen en een verwarmingselement om de chocolade vloeibaar te houden. Beide zijn apart te bedienen. Met een dergelijk professioneel apparaat is een feestelijke afsluiting van een diner gegarandeerd.

Heb je vragen over de chocoladefontein of wil je advies over de aanschaf? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij helpen je graag.