Kleingoed

Kookgerei

Tafelartikelen

Wegwerp artikelen

Decoratie

Product accessoires

Kleingoed

Wij proberen alle horecaondernemingen altijd van de beste spullen te voorzien. Dat geldt ook voor de producten in deze categorie kleingoed. Het gaat om belangrijke producten voor de keuken die belangrijk zijn voor de bereiding van de gerechten.

Kookgerei

Kookgerei

RVS wektafel
Tafelartikelen

Tafelartikelen

RVS wektafel
Wegwerp artikelen

Wegwerp artikelen

RVS wektafel
Decoratie

Decoratie

RVS wektafel
Product accessoires

Product accessoires

RVS wektafel

Top-10 meest verkochte kleingoed

Opzoek naar de meest verkochte kleingoed artikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte kleingoed artikelen.

Top 5 producten
 1. meest verkocht
 2. OP = OP
 3. aanbieding

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

De meest verkochte deals voor kleingoed op een rij. Wij hebben precies wat je nodig hebt.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

De meest verkochte deals voor kleingoed op een rij. Wij hebben precies wat je nodig hebt.

Bekijk alle deals

Top-10 Tafelartikelen

Opzoek naar de meest verkochte tafelartikelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte tafelartikelen. Niet gevonden wat je zoekt?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
 1. meest verkocht
 2. aanbieding
 3. meest verkocht
 4. aanbieding
 5. meest verkocht
 6. aanbieding
 7. OP = OP
 8. meest verkocht

Kleingoed

Allerlei kleingoed en handige accessoires voor in de horeca


Deze categorie is de moeite van het bekijken waard. Hier vindt u de meest uiteenlopende producten die met elkaar gemeen hebben dat iedereen ze nodig heeft. Het zijn zowel producten die nodig zijn voor in de keuken, zoals keukengerei, maar ook tafelartikelen zoals asbakken, tafelbordjes en peper en zout stelletjes. In Kleingoed en Accessoires vindt u een breed programma. We hebben de indeling in subcategorieën zodanig gemaakt dat u ondanks het grote aantal producten, toch snel bij de producten terecht komt waar u naar op zoek bent. Het zijn onmisbare producten voor de horeca dus neemt u de tijd om deze categorie eens goed te bekijken.

 

Spullen voor in de keuken en voor de rest van de zaak

Bent u op zoek naar artikelen die in de keuken gebruikt worden dan komt u terecht in de subcatgegorieën pannen, weegschalen, klein keukenmateriaal en klein keukengerei. Het is onmogelijk om hier een opsomming te geven van al de artikelen die u hier aantreft maar het is een compleet aanbod voor de professionele horecakeuken, van temperatuurmeting tot pannenlikkers, van blikopeners tot slacentrifuges en nog veel, veel meer. 

 

Soms hebben de subcategorieën nog onverwachte grote subgroepen. Neem bijvoorbeeld de subcategorie Tafelartikelen waar u een groot aantal subgroepen aantreft, maar let op, ook subgroepen zoals Presentatie bevatten een hele hoop specifieke producten die men nodig heeft in de horeca! U begrijpt dat wij er goed over nagedacht hebben om al deze producten op deze manier in te delen. Wij kunnen het echter ook begrijpen dat u soms gewoon niet weet waar te beginnen. Klik dan op het oranje vak Categorieën in de linker kolom en u krijgt een handig overzicht van alle producten van A tot Z!

 

Kleingoed en accessoires kopen bij Goos Horeca

Wij proberen alle horecaondernemingen altijd van de beste spullen te voorzien. Dat geldt ook voor de producten in deze categorie Kleingoed en Accessoires. Het gaat om belangrijke producten voor de keuken die belangrijk zijn voor de bereiding van de gerechten en het gaat om niet minder belangrijke andere kleine spullen die uw zaak de uitstraling geven die u wilt hebben. 

 

Deze categorie heeft dus spullen voor u als horecaondernemer, om het werk zo goed mogelijk te kunnen doen, als producten die ertoe bijdragen dat de beleving van uw klanten optimaal is. Het is een categorie waar u vaak zult komen en mede daarom is onze online winkel 24 uur per dag geopend. U kunt op elk moment bij ons terecht en uw bestelling plaatsen. Het voordeel is verder dat u de laagste prijs geniet en dat u de bestelling snel in huis heeft. U bent van harte welkom!