Koelcel / Vriescel

Koelcel + Koelmotor

Vriescel + Vriesmotor

Accessoires Koel/Vriescellen

Mini-Koelcel + koelunit

Koelkamers

Koelmotoren

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 75.- anders 5.95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Drop-in Koeling - Tefcold - CW3 - 3x1/1 GN
  Tefcold
  Drop-in Drop-in Koeling - Tefcold - CW3 - 3x1/1 GN
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 899.- Regular Price € 1.080.-

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Koelcel / Vriescel

In horecagelegenheden en cateringbedrijven die met grote omzetten werken zijn koel- en vriescellen niet weg te denken. Goos Horeca heeft ze doorgaans op voorraad, kan ze snel leveren en desgewenst zelfs installeren. Ook de interieurs voor deze cellen, zoals stellingen en vlonders zijn leverbaar.

Koelcellen
Soms voldoet een koelkast of een fustenkoeler gewoon niet om voldoende voorraad gekoeld bij de hand te hebben. Een koelcel kan dan uitkomst bieden. Je kunt er kratten met bier of frisdrank in kwijt, een flink aantal biervaten, maar ook allerlei verse producten. Denk aan de salades als je een buffet aan het voorbereiden bent, bijvoorbeeld.

Vriescellen
Als je grote hoeveelheden verse producten voor langere tijd wil bewaren en een diepvrieskast of -kist onvoldoende capaciteit heeft, biedt een vriescel vaak uitkomst. Goos Horeca kan vriescellen op maat leveren, zodat ze altijd te plaatsen zijn in de beschikbare ruimte. Met een vriescel ben je altijd verzekerd van voldoende voorraad vlees en andere verse producten. Bovendien kun je er consumptie-ijs en ijsblokjes in bewaren.

Stellingen Wil je de ruimte van een koel- of vriescel optimaal benutten, dan is het plaatsen van stellingen een must. Bij Goos Horeca kun je terecht voor de stelling die past in jouw koel- of vriescel. Zo zijn er de stevige kunststof stellingen van Jackstack, aluminium stellingen, losse rekken van Hendi en speciale stellingen voor ijsbakken van Diamond. Daarnaast biedt Goos Horeca een modulaire vlonder aan, bestaande uit zelf te koppelen kunststof tegels.