De Tecnodom - 3x1/1 GN - blast chiller- ATT03 is een RVS snelkoeler die zeer goede prestaties levert. Hij heeft een zeer groot temperatuurbereik van +30 tot -18 graden. Gerechten worden in anderhalf uur tijd terug gekoeld van 70 graden tot 3 graden of in vier uur tijd bevroren van 70 graden tot -18. De Tecnodom AT03 snelkoeler is een... Meer
De Tecnodom - 3x 2/3 GN - blast chiller- ATT02 is een RVS snelkoeler die zeer goede prestaties levert. Hij heeft een zeer groot temperatuurbereik van +30 tot -18 graden. Gerechten worden in anderhalf uur tijd terug gekoeld van 70 graden tot 3 graden of in vier uur tijd bevroren van 70 graden tot -18. De Tecnodom ATT02 snelkoeler is een uitkomst in... Meer
De Hendi Shock Koeler(Blast Chiller) 5 X GN 1/1 is ideaal voor het snel koelen of invriezen van bereide gerechten. Deze koeler is gebruiksvriendelijk, dit komt onder andere door zijn afgeronde hoeken en de verwijderbare bovenplaat wat het schoonmaken van de machine een stuk makkelijker maakt. Daarnaast beschikt dit model over een Automatisch... Meer
Polar G-serie tafelmodel snelkoeler-snelvriezer 8kg-5kgGN2/3Compact RVS tafelmodel snelkoeler en shockvriezer voor het snel afkoelen en invriezen. Smaak, uiterlijk en kwaliteit van het voedsel wordt behouden. Zelfsluitende deur voorzien van 60mm dikke isolatie.Geschikt voor GN2/3RVS interieur en exterieur6cm dikke isolatieEenvoudig te reinigen... Meer
De Tecnodom - 5x1/1 GN - blast chiller- ATT05 is een RVS snelkoeling die zeer goede prestaties levert. Hij heeft een zeer groot temperatuurbereik van +30 tot -18 graden. Gerechten worden in anderhalf uur tijd teruggekoeld van 70 graden tot 3 graden of in vier uur tijd bevroren van 70 graden tot -18. De Tecnodom AT05 snelkoeling is een uitkomst in... Meer
De Hendi Shock Koeler(Blast Chiller) 7 X GN 1/1 is ideaal voor het snel koelen of invriezen van bereide gerechten. Deze koeler is gebruiksvriendelijk, dit komt onder andere door zijn afgeronde hoeken en de verwijderbare bovenplaat wat het schoonmaken van de machine een stuk makkelijker maakt. Daarnaast beschikt dit model over een Automatisch... Meer
Materiaal: (binnen en buiten) RVSVoor 10 x 1/1 GN of W 600 x D 400 mm4 voorgeprogrammeerde cyclussenKern temperatuurmeterBlast chilling: 40 kg from +70 to +3 °C in 90 min.Shock freezing: 28 kg from +70 to -18 °C in 240 min.Isolatie: 70 mmDigital besturing (DIXELL)Koelmiddel: R290Bruto Gewicht: 190 kgAfmeting: B 800 x D 815 x H 1645 mmInhoud: 368... Meer
Materiaal: roestvrij staal3 Instelbare temperatuurniveausSnelle koeling: 40 kg van +70 naar +3 ° C in 90 min.Invriezen: 28 kg van +70 naar -18 ° C in 240 min.Digitaal displayKerntemperatuurvoelerIngebouwde timerKoelmiddel R452a (GWP 2140), 900 g, 1.926 CO2 equivalentBruto Gewicht: 89 kgAfmetingen: W 750mm x D 750mm x H 770 - 790mmInhoud: 70... Meer
Capaciteit (GN):
Koelmotor:
Type koeling:
Levertijd: 2 - 4 werkdagen
Verwachte levering:
2 - 4 werkdagen
Special Price 2.088,68Regular Price 4.999,-
Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95
Frequentie: 50 HzSoort roosters: DwarsrichtingEnergieverbruik: Snelkoelen: 0,12 kWH/kg, Schockfreezing: 0,35 kWh/kgAardopwarmingsvermogen: 3922Snelkoelcyclus: 70 °C tot 3 °C (16 kg in 90 min)Snelvriescapaciteit: 70 °C tot -18 °C (12 kg in 240 min)Inclusief: 1... Meer
De Hendi Shock Koeler(Blast Chiller) 10 X GN 1/1 is ideaal voor het snel koelen of invriezen van bereide gerechten. Deze koeler is gebruiksvriendelijk, dit komt onder andere door zijn afgeronde hoeken en de verwijderbare bovenplaat wat het schoonmaken van de machine een stuk makkelijker maakt. Daarnaast beschikt dit model over een Automatisch... Meer
Materiaal: roestvrij staal3 instelbare temperatuurniveausSnelle koeling: 40 kg van +70 tot +3 ° C in 90 minuten.Invriezen: 28 kg van +70 tot -18 ° C in 240 minuten.Digitale displayKerntemperatuurvoelerTimer functieKoelmiddel R452a (GWP 2140), 1500 g, 3.210 CO2-equivalentBruto Gewicht: 98 kgAfmetingen: B 750 mm x D 750 mm x H 890 - 910... Meer
Snelkoelkast & snelkoelcel, GN 1/1 (20kg)
Capaciteit: koelkast 16x GN 1/1, koelcel 5x GN 1/1 (Productie per cyclus : 20 Kg aan T°+70°+3°C.
Kernsonde inbegrepen.
Standaard toebehoren: 5 paar geleiders "anti kantelbaar" en 3 roosters GN 1/1.
Isolatie 80 mm.
4 regelbare R.V.S. -poten.
Elektronische microprocessor "digitaal" (in gesloten doos,... Meer
Snelvriescel 3x GN 1/1 (8-5 Kg.)
Kleine omvang (kan op de onderste plank van een werktafel worden geplaatst).
Capaciteit: 3 GN 1/1.
Productie per cyclus: 8 Kg (+70° C +3° C) en 5 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard.
Deur (niet omkeerbaar) met roestvrijstalen handgreep.
Geleiders voor roestvrijstalen platen, tussenruimte voor platen 65... Meer
Snelvriescel 5x GN 1/1 (of) 600x400 (12-8Kg.)
Capaciteit: 5 GN 1/1 (of) 5x 600x400 mm (optionele roosters en platen).
Productie per cyclus: 12 Kg (+70° C +3° C) en 8 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard.
"Antikantelbare"-structuur in roestvrij staaldraad (verwijderbaar), met een tussenruimte van 65 mm voor platen.
Omkeerbare deur,... Meer
Snelvriezer tafelmodel, TOUCH SCREEN 6x GN1/1 (20-12 Kg)
Capaciteit: 6x GN 1/1 (grilles et platines en option).
Productie per cyclus : 20kg (+70°C + 3°C) ou 12kg (+70°C -18°C).
Kerntemperatuurmeter
Anti-kantelbare stuctuur uitgevoerd in R.V.S. (verwisselbaar)
tussenruimte voor roosters : 74mm
Koelvloeistof type: R404A met themostatisch... Meer
De Tecnodom AT05 blast chiller is een RVS snelkoeling die zeer goede prestaties levert. Hij heeft een zeer groot temperatuurbereik van +30 tot -18 graden. Gerechten worden in anderhalf uur tijd teruggekoeld van 70 graden tot 3 graden of in vier uur tijd bevroren van 70 graden tot -18. De Tecnodom AT05 snelkoeling is een uitkomst in de... Meer
Snelle bevriezingscel, TOUCH SCREEN 20x GN1/1 (of) 600x400
Voorbestemd voor externe compressoreenheid (niet inbegrepen).
Elektrisch paneel geplaatst boven de cel (standaard meegeleverd)
Deur (niet omkeerbaar) met handgreep.
"Maximale" afmetingen van de trolley: 720x900xh1880
Isolatie 80 mm dikte.
TOUCH SCREEN" bedieningselementen, high definition... Meer
Snelvriescel 5x GN 1/1 (of) 600x400 (12-8Kg.)
Capaciteit: 5 GN 1/1 (of) 5 GN 1/1 (of) 5x 600x400 mm (1 GN 1/1 rooster standaard meegeleverd).
Productie per cyclus: 12 Kg (+70° C +3° C) en 8 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard.
"Antikantelbare" structuur in roestvrij staaldraad (uitneembaar), tussenruimte voor 67 mm platen.
Omkeerbare... Meer
roestvrijstaal, voor het snel terug koelen of vriezen van voedsel en zorgt ervoor dat de temperatuur in de kern van het voedsel terug koelt van 90°C tot 3°C of tot -18°C in zeer korte tijd, volledig ge√Øsoleerd, digitaal thermostatisch instelbaar, deurcontactschakelaar en voorzien van kerntemperatuurvoeler, koel- of vriescyclus d.m.v. tijd... Meer
Capaciteit: 5x GN 1/1 (of) 5x EN 600x400 mm (bijgeleverd: 1x GN 1/1 rooster)
Productie per cyclus: 18 Kg (+70°C +3°C) of 12 Kg (+70°C -18°C).
Kernsonde als standaard
"Antikantelbare" structuur in roestvrij staaldraad (uitneembaar), tussenruimte voor 67 mm-platen
Omkeerbare deur (op aanvraag: set links scharnieren) met geïntegreerde handgreep... Meer
Snelvriescel 3x GN 1/1 (8-5 Kg.)
Capaciteit: 3 GN 1/1 (1 GN 1/1 rooster standaard meegeleverd).
Productie per cyclus: 8 Kg (+70° C +3° C) en 5 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard.
Deur (niet omkeerbaar) met geïntegreerde handgreep (niet uitstekend).
Scharnieren (links) met automatische terugloop (vergrendeling op... Meer
Polar U-serie snelkoeler / snelvriezer 12kg / 8kgRVS. Geschikt voor GN 1/1.RVS blast-chiller en snelvriezer voor het vriezen van grote hoeveelheden voedsel in korte tijdsduur. De smaak, uiterlijk en voedingswaarde van het voedsel worden behouden. Deze modellen hebben zelfsluitende deuren, 70 mm isolatie voor thermische efficiëntie en 3x GN 1/1... Meer
De Hendi Shock Koeler(Blast Chiller) 3 X GN 1/1 is ideaal voor het snel koelen of invriezen van bereide gerechten. Deze koeler is gebruiksvriendelijk, dit komt onder andere door zijn afgeronde hoeken en de verwijderbare bovenplaat wat het schoonmaken van de machine een stuk makkelijker maakt. Daarnaast beschikt dit model over een Automatisch... Meer
Snelvriescel 10x GN 1/1 (of) 600x400 (30-20 Kg.)
Capaciteit: 10 GN 1/1 (of) 10x 600x400 mm (roosters en platen in optie).
Productie per cyclus: 30 Kg ( +70° C +3° C) en 20 Kg ( +70° C -18° C) - Kernsonde inbegrepen.
Antikantelbare structuur in R.V.S.-draad (uitneembaar), hoogte tussen de platen 65 mm.
Omkeerbare deur, ingebouwd handvat (zonder... Meer
Polar U-serie snelkoeler / snelvriezer 18kg / 14kgRVS. Geschikt voor GN 1/1.RVS blast-chiller en snelvriezer voor het vriezen van grote hoeveelheden voedsel in korte tijdsduur. De smaak, uiterlijk en voedingswaarde van het voedsel worden behouden. Deze modellen hebben zelfsluitende deuren, 70 mm isolatie voor thermische efficiëntie en 3x GN 1/1... Meer
Polar U-serie snelkoeler / snelvriezer 40kg / 28kgRVS. Geschikt voor GN 1/1.RVS blast-chiller en snelvriezer voor het vriezen van grote hoeveelheden voedsel in korte tijdsduur. De smaak, uiterlijk en voedingswaarde van het voedsel worden behouden. Deze modellen hebben zelfsluitende deuren, 70 mm isolatie voor thermische efficiëntie en 3x GN 1/1... Meer
Snelle bevriezingscel, TOUCH SCREEN 10x GN 1/1 (of) 600x400 (40-25 Kg)
Capaciteit: 10x GN 1/1 (of) 10x EN 600x400 mm (optionele roosters en platen).
Productie per cyclus: 40 Kg (+70° C +3° C) of 25 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard.
"Anti-kantelbare" structuur in roestvrij staaldraad (verwijderbaar), afstand voor GN 1/1 (75 mm) & EN... Meer
Snelkoelcel, 3x GN1/1(12-8 Kg) TOUCH SCREEN
Capaciteit: 3 GN 1/1 (bijgeleverd: 1x GN 1/1 rooster)
Productie per cyclus: 12 Kg (+70° C +3° C) of 8 Kg (+70° C -18° C).
Kernsonde als standaard
Antikantebare lstructuur in roestvrij staaldraad (uitneembaar), tussenruimte voor 67 mm-platen
Deur (niet omkeerbaar) met geïntegreerde handgreep (niet... Meer
Een snelkoeling, of ‘blast chiller’ in modern Nederlands, is onmisbaar in een horecakeuken waar veel gerechten vooraf bereid worden. Bij Goos Horeca koop je professionele snelkoelingen voor de beste prijs.
Waarom een snelkoeling?
Stel, je bereidt een heerlijk vers gerecht dat bestemd is om pas later op de dag of misschien zelfs pas de volgende dag of nog later geserveerd te worden. Je moet het dus gekoeld of bevroren bewaren. Een warm gerecht in de koelkast of vriezer plaatsen is echter geen optie. De temperatuur zou onmiddellijk enkele graden stijgen en de houdbaarheid van de andere producten in de koelkast of vriezer aantasten. Buiten de koeling laten afkoelen dan? Wist je dat één enkele bacterie zich bij een temperatuur van tussen de 10 en 40 graden kan vermenigvuldigen tot wel 50 miljoen exemplaren? Zeker in een horecakeuken, waar de temperaturen flink kunnen oplopen, kan bederf snel intreden. Gelukkig biedt een aparte snelkoeling uitkomst. Daarin plaats je de gerechten, eventueel vacuüm verpakt, om ze snel te laten afkoelen. Als ze koud genoeg zijn kunnen ze in de ‘gewone’ koelkast of vriezer.
Professionele snelkoelingen bij Goos Horeca
Tecnodom, Polar en Diamond zijn gerenommeerde fabrikanten op het gebied van alles wat met koelen en vriezen te maken heeft. Bij Goos Horeca koop je snelkoelingen van deze merken, die geschikt zijn voor 3 tot wel 14 1/1 GN-roosters. Voor de beste prijs en snel geleverd.
Een blast chiller, ook wel bekend als een snelkoeler, is een onmisbaar apparaat in de horeca voor het snel en veilig afkoelen van voedsel. Deze koelers zijn ontworpen om de temperatuur van voedsel snel te verlagen, waardoor de groei van bacteriën wordt geremd en de versheid en kwaliteit van het voedsel behouden blijven.
Blast chillers bieden verschillende voordelen voor horecagelegenheden. Ten eerste verminderen ze de tijd die nodig is om voedsel af te koelen van hete naar veilige temperaturen. Door voedsel snel af te koelen, wordt de groei van bacteriën gestopt en wordt bederf voorkomen. Dit is met name belangrijk bij het bewaren van bederfelijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis, zuivelproducten en bereide gerechten.
Daarnaast behoudt een blast chiller de textuur, smaak en voedingswaarde van voedsel. Door voedsel snel af te koelen, wordt de vorming van ijskristallen geminimaliseerd, wat helpt bij het behoud van de natuurlijke eigenschappen van het voedsel. Hierdoor blijven de smaak, textuur en voedingsstoffen beter behouden, waardoor de kwaliteit van uw gerechten wordt verbeterd.
Blast chillers zijn ook handig voor het plannen en voorbereiden van maaltijden in de horeca. U kunt grote hoeveelheden voedsel bereiden en vervolgens snel afkoelen om later te gebruiken. Dit bespaart tijd en helpt bij het efficiënt plannen van uw keukenactiviteiten.
Bovendien bieden blast chillers nauwkeurige temperatuurregeling en flexibiliteit. Ze kunnen worden ingesteld op specifieke temperaturen en hebben vaak verschillende programma's om aan de behoeften van verschillende soorten voedsel te voldoen. Hierdoor kunt u voedsel op de optimale temperatuur afkoelen, afhankelijk van het type gerecht dat u bereidt.
Het gebruik van een blast chiller draagt ook bij aan voedselveiligheid en voldoet aan de wettelijke voorschriften. Door voedsel snel af te koelen, minimaliseert u het risico op voedselvergiftiging en voldoet u aan de normen voor voedselveiligheid.
Waar moet je op letten bij het kopen van Blast chiller voor de horeca?
Het is van belang voor ondernemers in de horeca om te investeren in de juiste apparatuur om de kwaliteit van het voedsel te waarborgen en de efficiëntie van de keuken te verbeteren. Een Blast chiller is hierbij een belangrijk apparaat. Bij het kopen van een Blast chiller zijn er een aantal factoren waarop gelet moet worden. Zo is het van belang om de grootte van de Blast chiller te bepalen die nodig is, afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die gekoeld moet worden en de beschikbare ruimte in de keuken. Daarnaast moet er gelet worden op de koelsnelheid van de Blast chiller, omdat dit de kwaliteit van het voedsel beïnvloedt. Een snelle koelsnelheid is hierbij van belang. Ook de energie-efficiëntie van de Blast chiller is een belangrijke factor om op te letten, omdat dit kosten op de lange termijn kan besparen en het milieu kan sparen. Tot slot moet er gelet worden op de prijs van de Blast chiller, waarbij het belangrijk is om niet alleen naar de initiële kosten te kijken, maar ook naar de onderhoudskosten en energierekeningen op de lange termijn. Door deze factoren in overweging te nemen, kan de beste Blast chiller gevonden worden die past bij de behoeften van de keuken en de kwaliteit van het voedsel verbetert.
Wat zijn de verschillende soorten Blast chiller voor de horeca?
Een Blast chiller is een essentieel apparaat in de horeca dat wordt gebruikt om voedsel snel af te koelen en te bevriezen. Er zijn verschillende soorten Blast chiller beschikbaar, die elk zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van verschillende soorten horecabedrijven te voldoen. Een van de meest voorkomende soorten Blast chiller is de countertop Blast chiller. Dit type Blast chiller is compact en kan op een aanrecht of werkblad worden geplaatst. Het is ideaal voor kleinere horecabedrijven die niet veel ruimte hebben, maar wel behoefte hebben aan een snelle en efficiënte manier om voedsel af te koelen. Een andere veel voorkomende Blast chiller is de vloermodel Blast chiller. Dit type Blast chiller is groter en kan meer voedsel bevatten dan de countertop Blast chiller. Het is ideaal voor middelgrote tot grote horecabedrijven die veel voedsel moeten afkoelen en bevriezen. Een derde type Blast chiller is de roll-in Blast chiller. Dit type Blast chiller is ontworpen om te worden gebruikt met een kar of trolley die voedsel bevat. Het kan snel en efficiënt grote hoeveelheden voedsel afkoelen en bevriezen, waardoor het ideaal is voor grote cateringbedrijven en instellingen. Tot slot is er nog de shock freezer. Dit is een krachtigere versie van de Blast chiller, die voedsel nog sneller kan afkoelen en bevriezen. Het is ideaal voor horecabedrijven die grote hoeveelheden voedsel moeten verwerken en waarbij snelheid van essentieel belang is. Kortom, er zijn verschillende soorten Blast chiller beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen unieke kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om het juiste type Blast chiller te kiezen dat past bij de specifieke behoeften van het horecabedrijf.
Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik de juiste Blast chiller kies voor mijn horecazaak en welke factoren moet ik overwegen bij het maken van deze keuze?
Als eigenaar van een horecazaak begrijp ik dat het kiezen van de juiste Blast chiller een belangrijke beslissing is die de efficiëntie en effectiviteit van uw keuken kan beïnvloeden. Bij het maken van deze keuze zijn er verschillende factoren waar u rekening mee moet houden. Ten eerste moet u bepalen welk type Blast chiller het beste past bij uw behoeften. Er zijn twee soorten Blast chillers: luchtgekoeld en watergekoeld. Luchtgekoelde Blast chillers zijn de meest voorkomende en zijn geschikt voor kleinere keukens. Watergekoelde Blast chillers zijn duurder, maar zijn efficiënter en geschikt voor grotere keukens. Ten tweede moet u de capaciteit van de Blast chiller bepalen. Dit hangt af van de grootte van uw keuken en het aantal gerechten dat u per dag bereidt. Het is belangrijk om een Blast chiller te kiezen die groot genoeg is om al uw gerechten snel en efficiënt te koelen. Ten derde moet u rekening houden met de energie-efficiëntie van de Blast chiller. Een energiezuinige Blast chiller kan u op de lange termijn geld besparen op uw energierekening. Ten slotte moet u overwegen welke extra functies u nodig heeft. Sommige Blast chillers hebben bijvoorbeeld ingebouwde timers en alarmsystemen om u te waarschuwen wanneer uw gerechten zijn afgekoeld. Kortom, het kiezen van de juiste Blast chiller voor uw horecazaak is een belangrijke beslissing die verschillende factoren omvat. Door rekening te houden met uw behoeften, de capaciteit, energie-efficiëntie en extra functies, kunt u ervoor zorgen dat u de juiste keuze maakt die uw keuken efficiënter en effectiever maakt.
Wat zijn de voordelen van het gebruik van een Blast chiller in mijn horecazaak en hoe kan het de efficiëntie van mijn keuken verbeteren?
Een Blast chiller is een essentieel hulpmiddel voor elke professionele keuken die zich richt op het bereiden van voedsel van hoge kwaliteit. Het apparaat biedt verschillende voordelen die de efficiëntie van de keuken kunnen verbeteren en de smaak en textuur van voedsel kunnen behouden. Een van de belangrijkste voordelen van een Blast chiller is dat het voedsel snel kan afkoelen. Dit is vooral belangrijk voor voedsel dat net is gekookt of gebakken, omdat het snel afkoelen ervoor zorgt dat de smaak en textuur van het voedsel behouden blijven. Door het voedsel snel af te koelen, wordt de groei van bacteriën verminderd, waardoor het voedsel langer houdbaar blijft en veiliger is om te eten. Een ander voordeel van een Blast chiller is dat het de bereidingstijd van voedsel kan verkorten. Door voedsel snel af te koelen, kan het sneller worden opgeslagen en later worden gebruikt, waardoor de voorbereidingstijd voor toekomstige maaltijden wordt verkort. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie van de keuken. Bovendien kan een Blast chiller de opslagruimte van de keuken optimaliseren. Omdat voedsel snel kan worden afgekoeld en opgeslagen, kan de keuken meer voedsel opslaan in dezelfde hoeveelheid ruimte. Dit betekent dat er minder opslagruimte nodig is en dat de keuken efficiënter kan werken. Tot slot kan een Blast chiller de kwaliteit van voedsel verbeteren. Door voedsel snel af te koelen, blijft de smaak en textuur van het voedsel behouden. Dit betekent dat het voedsel er beter uitziet en smaakt, wat de algehele ervaring van de klant verbetert. Kortom, een Blast chiller is een waardevol hulpmiddel voor elke professionele keuken die zich richt op het bereiden van voedsel van hoge kwaliteit. Het biedt verschillende voordelen die de efficiëntie van de keuken kunnen verbeteren en de smaak en textuur van voedsel kunnen behouden.
Hoe kan het gebruik van een Blast chiller bijdragen aan het behoud van de kwaliteit en smaak van voedsel, zelfs na het ontdooien?
Een Blast chiller is een apparaat dat wordt gebruikt om voedsel snel af te koelen of te bevriezen. Het gebruik van een Blast chiller kan bijdragen aan het behoud van de kwaliteit en smaak van voedsel, zelfs na het ontdooien, omdat het voorkomt dat bacteriën zich vermenigvuldigen en de voedselkwaliteit aantasten. Wanneer voedsel wordt afgekoeld, vertraagt de groei van bacteriën, schimmels en gisten die verantwoordelijk zijn voor bederf. Dit verlengt de houdbaarheid van het voedsel en helpt om de smaak en textuur te behouden. Bovendien kan het snel afkoelen van voedsel helpen om de vorming van ijskristallen te voorkomen, wat kan leiden tot veranderingen in de textuur en smaak van voedsel na het ontdooien. Een Blast chiller kan ook helpen om de kooktijd te verkorten en de smaak te verbeteren. Door voedsel snel af te koelen, kunnen de smaken en aroma's beter behouden blijven. Dit kan vooral belangrijk zijn bij het bereiden van gerechten met delicate ingrediënten of bij het bereiden van grote hoeveelheden voedsel. Het is belangrijk om te benadrukken dat het gebruik van een Blast chiller niet alleen de kwaliteit en smaak van voedsel kan verbeteren, maar ook kan bijdragen aan de voedselveiligheid. Door voedsel snel af te koelen, wordt de groei van bacteriën en andere micro-organismen vertraagd, wat de kans op voedselvergiftiging vermindert. In conclusie, het gebruik van een Blast chiller kan bijdragen aan het behoud van de kwaliteit en smaak van voedsel, zelfs na het ontdooien. Door voedsel snel af te koelen, kunnen bacteriën en schimmels zich niet vermenigvuldigen en blijven smaken en texturen beter behouden. Het gebruik van een Blast chiller kan ook de kooktijd verkorten en de voedselveiligheid verbeteren.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-
Nieuwsbrief
close
Ontvang een kortingscode t.w.v. 20 euro!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Goos Horeca en ontvang een kortingscode t.w.v. €20.-. Blijf altijd op de hoogte van wekelijkse kortingen en de nieuwste producten op de website van Goos Horeca.
Kortingscode geldig bij besteding vanaf 300 euro (excl. BTW).