i.v.m. het grote aantal bestellingen kan de levertijd langer duren dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.
  • Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.2
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Koelcel / Vriescel
Koelcel + Koelmotor

Koelcel + Koelmotor

Vriescel + Vriesmotor

Vriescel + Vriesmotor

Mini-Koelcel + koelunit

Mini-Koelcel + koelunit

Accessoires Koel/Vriescellen

Accessoires Koel/Vriescellen

Koelkamers

Koelkamers

Koelmotoren

Koelmotoren

Koelcel / Vriescel

In horecagelegenheden en cateringbedrijven die met grote omzetten werken zijn koel- en vriescellen niet weg te denken. Goos Horeca heeft ze doorgaans op voorraad, kan ze snel leveren en desgewenst zelfs installeren. Ook de interieurs voor deze cellen, zoals stellingen en vlonders zijn leverbaar.

Koelcellen
Soms voldoet een koelkast of een fustenkoeler gewoon niet om voldoende voorraad gekoeld bij de hand te hebben. Een koelcel kan dan uitkomst bieden. Je kunt er kratten met bier of frisdrank in kwijt, een flink aantal biervaten, maar ook allerlei verse producten. Denk aan de salades als je een buffet aan het voorbereiden bent, bijvoorbeeld.

Vriescellen
Als je grote hoeveelheden verse producten voor langere tijd wil bewaren en een diepvrieskast of -kist onvoldoende capaciteit heeft, biedt een vriescel vaak uitkomst. Goos Horeca kan vriescellen op maat leveren, zodat ze altijd te plaatsen zijn in de beschikbare ruimte. Met een vriescel ben je altijd verzekerd van voldoende voorraad vlees en andere verse producten. Bovendien kun je er consumptie-ijs en ijsblokjes in bewaren.

Stellingen Wil je de ruimte van een koel- of vriescel optimaal benutten, dan is het plaatsen van stellingen een must. Bij Goos Horeca kun je terecht voor de stelling die past in jouw koel- of vriescel. Zo zijn er de stevige kunststof stellingen van Jackstack, aluminium stellingen, losse rekken van Hendi en speciale stellingen voor ijsbakken van Diamond. Daarnaast biedt Goos Horeca een modulaire vlonder aan, bestaande uit zelf te koppelen kunststof tegels.