• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.2
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
ALTIJD OP PERFECTE SERVEER TEMPERATUUR Bekijk wijnklimaatkasten
Promoline Deal Bekijk model

Wijnklimaatkasten

Wijnklimaatkasten zijn er bij Goos Horeca in veel uitvoeringen te krijgen. Er zijn kasten voor 200 flessen en meer, maar ook kleinere voor 30 tot 50 flessen. Polar en Liebherr zijn twee gerenommeerde merken, waarvan wij diverse types leveren. Ook Promoline levert wijnklimaatkasten van topkwaliteit voor een lage prijs. Welke kast je ook kiest, bij Goos Horeca ben je aan het juiste adres voor snelle levering, goede service en scherpe prijzen.

Wijnklimaatkast of wijnbewaarkast?
Bij wijnklimaatkasten gaat het puur om het bereiken van de juiste temperatuur. Ze zijn niet uitgerust om wijn lange tijd in te bewaren of te laten rijpen. Daarvoor zijn aparte wijnbewaarkasten verkrijgbaar, die behalve de temperatuur ook de vochtigheid en de ventilatie optimaal houden.

Natuurlijk wil je je gasten wijn serveren op de perfecte temperatuur. Een wijnklimaatkast is daarvoor onmisbaar. In deze wijnkoelkasten breng je de wijn op de juiste drinktemperatuur. Je kunt er zowel witte, rode als roséwijnen in bewaren. De meeste wijnklimaatkasten hebben namelijk de mogelijkheid om verschillende temperatuurzones in te stellen: rode wijn wordt gedronken op een temperatuur van 16 tot 18 graden, witte wijn en rosé op 10 tot 12 graden. Mousserende wijnen worden nog kouder geschonken, op 7 à 8 graden.