• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Barkoelingen
Barkoeling

Barkoeling

Flessenkoeling

Flessenkoeling

Fustenkoeler

Fustenkoeler

Barkoelingen

In ieder horecabedrijf waar dranken geschonken worden zijn barkoelingen onmisbaar. Je wil natuurlijk nooit misgrijpen en daarom voldoende drank gekoeld bij de hand hebben. Daarnaast zijn barkoelingen ook te gebruiken om allerlei hapjes gekoeld te bewaren tot ze geserveerd worden. Barkoelingen zijn in te delen in drie groepen: universele barkoelingen, flessenkoelingen en fustenkoelers.

Barkoeling
De universele barkoeling heeft schappen, waarop flessen en blikjes drank gekoeld bewaard kunnen worden. Ze zijn er in diverse formaten, met doorzichtige of massieve deuren. Die deuren kunnen klapdeuren zijn of ruimtebesparende schuifdeuren. De professionele barkoelingen van het merk Promoline leveren zeer goede prestaties en zijn desondanks goedkoop. Bij Goos Horeca zijn ze altijd op voorraad en dus snel leverbaar.

Flessenkoeling
Flessenkoelingen voor inbouw onder de bar zijn vaak flessennestkoelingen. Bij deze flessenkoelingen is een gedeelte ingericht met flessenhouders, waaruit aangesproken flessen gepakt kunnen worden zonder een deur te hoeven openen. Dit verhoogt de verkoopsnelheid en werkt dus efficiënt en winst verhogend. Horizontale flessenkoelingen hebben schuifdeuren aan de bovenzijde en zijn ideaal om grote hoeveelheden flessen te koelen.

Fustenkoeler
In fustenkoelers kunnen vaten, maar ook kratten bier op een gelijkmatige manier voorgekoeld worden. Als een vat vervangen moet worden is het nieuwe vat mooi op temperatuur om direct gebruikt te worden. Een service die iedere horeca-ondernemer zijn klanten wil bieden.