• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Koelkasten en koelkisten
Koelkast tafelmodel

Koelkast tafelmodel

Universele koelkast

Universele koelkast

Gastronorm koelkast

Gastronorm koelkast

Bakkerijnorm koelkast

Bakkerijnorm koelkast

Display koelkast tafelmodel

Display koelkast tafelmodel

Display koelkast

Display koelkast

Koelkist

Koelkist

Koelkasten en koelkisten

Bij Goos Horeca vind je de koelkast of koeling die past bij je bedrijf. Koelkasten van topkwaliteit, waar je nooit teveel voor betaalt! Ben je op zoek naar een allround koelkast voor in de keuken of achter de bar? Of zoek je een koelkast speciaal voor wijn, of een met glazen deuren? Wij hebben ze in alle soorten en maten. 1-deurs of 2-deurs, van kleine tafelmodellen tot grote koelingen met een inhoud van 1400 liter. In kunststof of hygiënisch rvs. Hier vind je de horeca koelkast die je zoekt.

Universele koelkasten
1-deurs of 2-deurs koelkasten voor algemeen gebruik in je keuken of onder de bar, je vindt ze bij Goos Horeca in heel veel afmetingen en uitvoeringen.

Gastronorm of bakkerij koelkasten
Voor het bewaren van etenswaren in gastronorm bakken zijn speciale koelkasten ontwikkeld met precies de juiste maten. Wij hebben ze voor je op voorraad. Ook vind je hier bakkerij koelkasten, speciaal ontwikkeld voor koeling in de bakkerij of patisserie.

Display koelkasten
Koelkasten met glazen deuren zijn ideaal achter de bar of om je producten op de juiste temperatuur te presenteren. Wij verkopen 1-deurs en 2-deurs koelkasten, van breed tot smal, van de kleinste minibar tot royale kasten van 1400 liter. Ideaal om je drank mooi te presenteren.

Wijnkoeling
Wijn neemt in de horeca een aparte plaats in, ook op het gebied van koeling. Het is essentieel om wijn op de juiste temperatuur te bewaren en te serveren. Daarvoor hebben wij wijnbewaarkasten en wijnklimaatkasten in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Kies hier de horeca koelkast of koeling voor jouw onderneming.