Vriescellen

Als horecaondernemer neem je alleen genoegen met de beste producten. Verse producten van goede kwaliteit. Maar je wilt ook voldoende voorraad, zodat je nooit misgrijpt als je een bepaald product nodig hebt. Professionele vriescellen kunnen hierbij uitkomst bieden. Verse producten blijven er vers in, zodat je ze in grotere hoeveelheden kunt inkopen. Ook handig als er een aanbieding is die je eigenlijk niet mag laten lopen. Behalve verse producten zijn er ook producten die per se bevroren bewaard moeten worden. Consumptie-ijs en ijsblokjes zijn daar voorbeelden van.

Vriescellen bij Goos Horeca
Bij Goos Horeca vind je professionele vriescellen in diverse formaten, zodat er altijd een te vinden is die past in de ruimte die je beschikbaar hebt. Zonder uitzondering hebben deze vriescellen een groot temperatuurbereik en voldoen ze ook verder aan de hoge standaard die Goos Horeca aan haar assortiment stelt.

Stellingen en vlonders
Om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van je vriescel is het verstandig om er een stelling in te plaatsen. Je kunt dan al je producten overzichtelijk plaatsen en je hoeft niets opzij te zetten als je een bepaald product nodig hebt. Tijd is geld, dus met een stelling in je vriescel bespaar je niet alleen tijd, maar werk je ook kostenbesparend en dus winst verhogend. Vlonders komen van pas in een vriescel als je producten van de grond wil opslaan. Zeker bij zware producten, die je niet hoog kunt tillen, biedt een vlonder uitkomst. Stellingen en vlonders zijn bij Goos Horeca uit voorraad leverbaar.

prijsknaller
Vriescel - incl. motor stekkerklaar
 2.749,00
Excl. BTW
 3.326,29
Incl. BTW

Vriescel - incl. motor stekkerklaar