• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Koel- en vrieswerkbanken
Koelwerkbank

Koelwerkbank

Vrieswerkbank

Vrieswerkbank

Pizzawerkbank

Pizzawerkbank

Saladette

Saladette

Koel- en vrieswerkbanken

Koel- en vrieswerkbanken zijn werkbanken voor in de horecakeuken, waarbij zich onder het werkblad twee of meer koelkasten of vrieskasten bevinden. Dit soort werkbanken verhoogt de effectiviteit in je keuken en voorkomt dat je personeelsleden elkaar in de weg lopen. Bovendien werken ze ruimtebesparend ten opzichte van losse werkbladen en losse koel- en vrieskasten.

Koelwerkbanken
Goos Horeca heeft koelwerkbanken in diverse formaten en uitvoeringen in het assortiment. Op een hygiënisch RVS werkblad kun je comfortabel maaltijden bereiden, met alle gekoelde ingrediënten bij de hand. De kwaliteitswerkbanken van Promoline zijn goedkoop en uit voorraad leverbaar. Ook gerenommeerde merken als Tecnodom, Polar en Nova zijn leverbaar.

Vrieswerkbanken
Een vrieswerkbank is handig als je werkt met bevroren producten. Je haalt ze uit de vrieskast onder het werkblad en kunt ze meteen verwerken. Hier vind je topklasse vrieswerkbanken van Promoline, Tecnodom, Tefcold, True, Afinox, Polar en Diamond.

Pizzawerkbanken
Pizzawerkbanken, de naam zegt het al, zijn speciaal ontworpen voor gebruik in de pizzeria, maar ook in grillrooms, broodjeszaken en dergelijke komen ze goed van pas. Vaak hebben deze werktafels een granieten of marmeren blad met ruimte voor (GN) bakken voor ingrediënten. Vaak staan pizzawerkbanken in het zicht. De exemplaren in ons assortiment mogen zeker gezien worden. Bekijk hier de pizzawerkbanken van Promoline, Budgetline, Tecnodom, Polar, Afinox en True.

Saladette
Een saladette is onmisbaar als je met veel verse ingrediënten werkt. Je voorraad bewaar je onderin, terwijl de ingrediënten die je aan het verwerken bent overzichtelijk in gastronorm bakken naast het werkblad klaarliggen. Goos Horeca verkoopt saladettes met 2- en 3-deurs koelkasten van de bekendste merken, waaronder Promoline. Dit merk levert uitstekende saladettes tegen een lage prijs en is altijd uit voorraad leverbaar.