Overig Koelapparatuur

Onder de noemer ‘overige koelapparatuur’ presenteren we apparatuur die alles met koelen te maken heeft, maar die niet onder de noemer van een van de overige categorieën te vangen is. Het gaat hierbij om drop-in koelingen, slagroommachines, sorbetières en snelkoelingen. Ontdek hier de professionele apparaten van Goos Horeca op deze gebieden.

Drop-in koelingen
Dit zijn koelingen voor GN-bakken die kunnen worden ingebouwd in een werkblad of barmeubel. Ideaal voor het presenteren, bewaren en uitgeven van verse producten als salades, fruit, rauwkost en sushi.

Slagroommachines
Altijd heerlijk verse, luchtige slagroom in een handomdraai. Slagroommachines houden slagroom gedurende lange tijd in perfecte conditie en op de juiste temperatuur. Een professionele slagroommachine mag niet ontbreken in een ijssalon, restaurant, koffie- of snackbar.

Sorbetières
IJs en sorbets maken volgens je eigen recept, het kan met sorbetières. Zo schotel je je klanten unieke en verse lekkernijen voor. Er zijn tafelmodellen en vrijstaande sorbetières met capaciteiten tussen de 1,5 en 35 liter per uur.

Snelkoelingen
Met een snelkoeling of ‘blast chiller’ koel je versbereide gerechten in korte tijd af, zodat ze in de koelkast of diepvries geplaatst kunnen worden zonder dat de temperatuur in die apparaten te veel stijgt. Snelkoelingen voorkomen bederf en bevorderen de hygiëne in de horecakeuken.

Drop-in koelingen

Drop-in koelingen

Slagroommachine

Slagroommachine

Sorbetiere

Sorbetiere

Snelkoeling

Snelkoeling