• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Koelvitrines
Koelvitrine

Koelvitrine

Opzetkoelvitrine

Opzetkoelvitrine

Wandkoeling

Wandkoeling

Koeltoonbank

Koeltoonbank

Gebaksvitrine

Gebaksvitrine

Schepijsvitrine

Schepijsvitrine

Koelvitrines

Koelvitrines gebruik je in restaurants, bars, sport- en bedrijfskantines, bij buffetten, in winkels, eigenlijk overal waar eten of drinken gekoeld aangeboden wordt. Wil je die gekoelde producten verkopen, dan moet je ze namelijk laten zien. Koelvitrines bieden daarvoor de ideale mogelijkheid. Afhankelijk van het aantal producten dat je wil tonen en de ruimte die je hebt kun je bij Goos Horeca kiezen uit een groot aantal soorten en afmetingen:

  • Vrijstaande koelvitrines, onder ander voor zelfbediening.
  • Opzetkoelvitrines voor plaatsing op de toonbank.
  • Wandvitrines met een dichte achterwand.
  • Koeltoonbanken, waarbij in de toonbank een koelvitrine is verwerkt.
  • Gebaksvitrines, speciaal ontworpen voor het presenteren van patisserie producten.
  • Schepijsvitrines waarbij de klant zijn keuze maakt uit de smaken die door de glazen wand te zien zijn.
Koelvitrines koelen en ontdooien
Bij het aanschaffen van een koelvitrine heb je heel wat te kiezen, meer dan alleen de soort en het formaat. De manier waarop gekoeld wordt bijvoorbeeld. Voor het intensieve gebruik in de horeca is een dynamische koeling aan te bevelen. Die verbruikt wat meer energie, maar garandeert wel de juiste temperatuur van je producten, ook als de koeling vaak geopend wordt. Ook moet je kiezen voor een systeem van ontdooien: normale ontdooiing (waarbij de koelvitrine steeds even uitgezet wordt) of heetgas ontdooiing. Die laatste manier is energiezuinig en zeer effectief.

Uitstraling
Tenslotte wil het oog ook wat. Een koelvitrine met een luxe uitstraling en fraaie verlichting zal automatisch de aandacht van je klanten trekken, waardoor hij verkoop bevorderend werkt. Bekijk het brede assortiment van Goos Horeca om te ontdekken welke koelvitrine bij jou, bij je zaak en bij je klanten past.