Vrieskast

Horeca vrieskasten zijn onmisbaar als je producten langere tijd wil bewaren of als je bevroren producten zoals verpakt ijs wil verkopen. Ze zijn er in diverse verschijningsvormen en afmetingen, met een temperatuurbereik dat varieert van -18 tot -24 graden. De vrieskasten van het merk Promoline zijn extreem goedkoop. Toch zijn ze ook van hoge kwaliteit, dus vaak de beste keus. Promoline vrieskasten zijn bij Goos Horeca snel en uit voorraad leverbaar.

Soorten vrieskasten

  • Tafelmodel vrieskasten: deze zijn tot 90 cm hoog en hebben als voordeel dat ze onder een werkblad geplaatst kunnen worden of ingebouwd kunnen worden in een barmeubel.
  • Universele vrieskasten: vrieskasten die hoger zijn dan 90 cm noemen we universele vrieskasten. Ze zijn verkrijgbaar in 1-deurs en 2-deurs uitvoeringen.
  • Gastronorm vrieskasten: deze zijn speciaal ontworpen om optimaal bakken en bakplaten met de Gastronorm maatvoering in te bewaren. Door de afmetingen en de indeling blijft er nauwelijks kostbare ruimte onbenut.
  • Display vrieskasten: voor het presenteren van producten zijn er vrieskasten met glazen deuren, de display vrieskasten. Deze zijn berekend op zeer intensief gebruik.
  • Bakkerijnorm vrieskasten: speciaal ontwikkeld voor gebruik in patisserie of bakkerij. In deze vriezers passen bakplaten met afmetingen volgens de bakkerijnorm.

Vrieskast tafelmodel

Vrieskast tafelmodel

Universele vrieskast

Universele vrieskast

Gastronorm vrieskast

Gastronorm vrieskast

Display vrieskast

Display vrieskast

Bakkerijnorm vrieskast

Bakkerijnorm vrieskast