Koelwerkbanken

127 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. aanbieding
  Koelwerkbank - 4 deurs - H 85 x 224 x 70 CM - RVS - Greenline - Promoline
  Promoline
  900%
  (3)
  Koelwerkbank 4 deurs - H 85 x 224 x 70 CM - RVS - Greenline - Promoline
  • Koelmotor:
  • Temperatuurbereik (°C): -2°C / +8°C
  • Type koeling: Geforceerd
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.399.- Regular Price € 1.749.-
 2. Koelwerkbank - 3 deurs - H 85 x 179 x 70 CM - RVS - Greenline - Promoline
  Promoline
  2080%
  (7)
  Koelwerkbank 3 deurs - H 85 x 179 x 70 CM - RVS - Greenline - Promoline
  • Koelmotor:
  • Temperatuurbereik (°C): +0°C / +8°C
  • Type koeling: Geforceerd
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.299.- Regular Price € 1.629.-

127 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Koelwerkbanken

Koelwerkbanken zijn praktische en ruimtebesparende oplossingen voor in de horecakeuken. Je kunt er gerechten op bereiden, terwijl je de gekoelde ingrediënten binnen handbereik hebt. Het bespaart een hoop heen en weer geloop in de keuken, wat de efficiency ten goede komt. Voor iedere keuken is bij Goos Horeca de ideale koelwerkbank te vinden.

Diverse afmetingen
Er zijn koelwerkbanken met 1 tot 5 deuren, in breedtes variërend van 60 cm tot 2.62 meter. De koelingen hebben in veel gevallen draaideuren, maar er zijn ook koelwerkbanken met lades en uitvoeringen met zowel lades als deuren. De motor zit bij sommige types onder de koelruimte, bij andere ernaast. Dit laatste neemt meer ruimte in beslag, wat echter ook een groter werkblad oplevert.

Promoline koelwerkbanken
De koelwerkbanken van Promoline onderscheiden zich door hun lage prijs, terwijl ze toch van uitstekende kwaliteit zijn. Promoline koelwerkkasten zijn bij Goos Horeca uit voorraad leverbaar. Je kunt kiezen uit modellen met 2, 3 of 4 draaideuren met de koelmotor opzij en modellen met 4 of 6 laden met de koelmotor onder. Allemaal hebben ze een hygiënisch RVS werkblad. Andere merken die verkrijgbaar zijn: Budget-Line, Tecnodom, Tefcold, Nova, True, Profi-Line, Afinox, Viva, Diamond en Polar. Er zijn modellen met een geheel vlak werkblad en modellen met een opstaande rand aan de achterzijde. Soms is zelfs een opzetstuk voor GN bakken aanwezig. Kortom, voor iedere situatie kan de juiste koelwerkbank gevonden worden.