• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Drankbereiding
Sapcentrifuge

Sapcentrifuge

Sap-drank dispensers

Sap-drank dispensers

Blender

Blender

Milkshaker

Milkshaker

Citruspers

Citruspers

Automatische citruspers

Automatische citruspers

Drankbereiding

Vers verkoopt. Je wilt je gasten graag verwennen met de beste producten en versbereide dranken horen daar zeker bij. Een glas verse jus d’orange op het terras, een heerlijke smoothie bij de lunch of het ontbijt, een betere manier om te laten zien dat je de perfecte gastheer of gastvrouw bent is er niet. De benodigde apparaten voor de bereiding van verse dranken heeft Goos Horeca voor je in huis.

Sapjes, smoothies en shakes bereiden
De grootste kostenpost voor het bereiden van sappen, smoothies en shakes is tijd. De ingrediënten zijn meestal niet duur en de apparaten schrijf je over een lange periode af. Daarom is het belangrijk om de juiste apparaten te kopen voor het bereiden van je verse drankjes. Professionele sapcentrifuges, blenders, milkshakers en citruspersen gaan niet alleen langer mee, ze besparen je ook veel tijd en dus geld.

Citruspers of sapcentrifuge
Om een smoothie te maken gebruik je een blender. Een milkshake maak je met een milkshaker. Maar wat gebruik je nu voor het bereiden van vers drankje nummer één in de horeca, verse jus d’orange? Dat hangt af van je omzet en van de vraag of je ook andere verse sappen op je kaart hebt. Een handmatige citruspers volstaat als je regelmatig een verse jus verkoopt, maar niet aan de lopende band. Is de vraag groter, dan komt een automatische citruspers in beeld. Wil je ook andere verse vruchtensappen serveren? Een professionele sapcentrifuge kan alle vruchten aan en zelfs de meeste groenten. Maak hier je keuze voor de apparaten voor drankbereiding die het beste bij je bedrijf passen. Bekijk dan gelijk de efficiënte drankdispenser, die het mogelijk maakt een grote hoeveelheid sap direct bij de hand te hebben. Heb je vragen, dan adviseren wij je graag.