Om Gooshoreca voor jou nog beter te maken, gebruiken wij altijd functionele en analytische cookies (en daarmee vergelijkbare technieken).Ook willen we cookies plaatsen om je bezoek aan Gooshoreca makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten Gooshoreca volgen en verzamelen. Hiermee passen wij en derden onze website, app en advertenties aan jouw interesses aan. We slaan je cookievoorkeur op in je account. Als we je account op een ander apparaat herkennen, hoef je niet opnieuw de keuze te maken. Door op ‘accepteren’ te klikken ga je hiermee akkoord. Je kunt je cookievoorkeuren altijd weer aanpassen. Lees er meer over in ons cookiebeleid.
i.v.m. het grote aantal bestellingen kan de levertijd langer duren dan u van ons gewend bent, onze excuses voor het ongemak.
Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
Een salamander is een open oventje, dat ideaal is voor het grillen, opwarmen of gratineren van gerechten. Voor de finishing touch van bijvoorbeeld Franse uiensoep met kaas of een aardappelgratin zijn ze bijzonder praktisch. Goos Horeca verkoopt zowel elektrische salamanders als salamanders op gas. In het assortiment van Goos Horeca bevinden zich salamanders in diverse afmetingen, van gerenommeerde merken als Buffalo, CaterChef en Tecno-Inox. De salamanders van Promoline, exclusief verkrijgbaar bij Goos Horeca, zijn eveneens van topkwaliteit en daarnaast snel uit voorraad leverbaar voor een lage prijs.
Verschillende uitvoeringen Salamanders zijn er in diverse uitvoeringen. Er zijn modellen met alleen aan de voorzijde een opening, maar ook modellen zonder zijwand waar ook grotere schotels in geplaatst kunnen worden. Sommige modellen worden geleverd met speciale klemmen voor het bereiden van tosti’s, iets waar de salamander ook heel geschikt voor is. Veel salamanders beschikken over een verstelbaar rooster, bij andere modellen is het verwarmingselement in hoogte verstelbaar. Zo kun je de juiste instelling kiezen voor het gratineren en voor het opwarmen van gerechten. Een veelzijdig oventje dus, dat in geen enkele professionele horecakeuken mag ontbreken. Salamanders kun je op een werkblad plaatsen of aan de muur bevestigen.