Kookplaat

Elektrische kookplaat

Gas kookplaat

Inductie kookplaat

Vitrokeramische kookplaat

87 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Inductie Kookplaat - Basic - 2000W - Promoline
  Promoline
  Inductie Kookplaat Basic - 2000W - Promoline
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 54.95 Regular Price € 70.-
 2. Wok inductie kookplaat - RVS - 3500 W - Promoline
  Promoline
  Wok inductie kookplaat RVS - 3500 W - Promoline
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 209.- Regular Price € 259.-

87 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Kookplaat

Losse kookplaten komen van pas als je op locatie moet koken. Bijvoorbeeld bij een buffet of tijdens een evenement. In de horecakeuken kunnen ze ingezet worden bij grote drukte, als alle vaste kookplaten bezet zijn. Goos Horeca verkoopt vier soorten kookplaten: elektrische, keramische, inductie kookplaten en kookplaten op gas.

Elektrische en keramische kookplaten
Bij elektrische en keramische kookplaten warmt de plaat zelf op, om zijn warmte vervolgens door te geven aan de pan. Het opwarmen kost tijd en nadat ze uitgeschakeld zijn blijven deze kookplaten nog een tijd warm. Daarom moet je wennen aan het koken met elektrische en keramische kookplaten. Elektrische en keramische kookplaten zijn bij Goos Horeca te koop in 1-pits, 2-pits en 4-pits uitvoering.

Inductie kookplaten
Voor het koken met een inductie kookplaat heb je een geschikte pan nodig, die warm wordt door het magnetisch veld dat door de inductie kookplaat wordt opgewekt. Inductie kookplaten verbruiken veel energie, daarom is het verstandig ze op een aparte groep aan te sluiten. Als voordeel hebben de inductie kookplaten dat ze zelf niet warm worden. Goos Horeca biedt een ruime keuze aan inductie kookplaten met 1 of 2 pitten.

Kookplaten op gas
Kookplaten op gas zijn handig als op de plek waar gekookt moet worden geen elektriciteit is, of als de elektriciteitsvoorziening onvoldoende capaciteit heeft. Goos Horeca verkoopt 1-pits en 3-pits gaskookplaten, die aangesloten kunnen worden op flessen met propaangas.