Meubilair

Stoelen & banken

Tafels & onderstellen

Terras & parasols

Diverse meubilair

Meubilair

Het meubilair in uw horeca onderneming vormt als het ware uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit een goede is. Zorg dat alles bij elkaar past en er een bepaalde lijn in het meubilair zit. Bij Goos Horeca is er genoeg keuze om een perfecte uitstraling te creëren in uw meubilair.

Stoelen & banken

Stoelen & banken

RVS wektafel
Tafels & onderstellen

Tafels & onderstellen

RVS wektafel
Terras & parasols

Terras & parasols

RVS wektafel
Diverse meubilair

Diverse meubilair

RVS wektafel

Top-10 meest verkochte stoelen en banken

Opzoek naar het meest verkochte horeca meubilair? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte stoelen en banken. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier

Top 5 producten

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals

Top-10 Stoffen stoelen

Opzoek naar het meest verkochte stoffen stoelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met ons meest verkochte stoffen stoelen. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
  1. uit voorraad leverbaar
  2. uit voorraad leverbaar
  3. uit voorraad leverbaar
  4. uit voorraad leverbaar
  5. uit voorraad leverbaar
  6. uit voorraad leverbaar
  7. uit voorraad leverbaar
  8. uit voorraad leverbaar
  9. uit voorraad leverbaar
  10. uit voorraad leverbaar

Meubilair

Horeca meubilair


Het meubilair in uw horeca onderneming vormt als het ware uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit een goede is. Zorg dat alles bij elkaar past en dat het geen bij elkaar geraapt zooitje is, er moet een bepaalde lijn in het meubilair zitten. Vervolgens kunt u met de juiste accessoires de horeca gelegenheid echt gezellig maken. Bedenk van tevoren wat u wilt uitstraling met uw zaak, is dit vooral gezelligheid en warmte, of wilt u juist een smetteloze moderne uitstraling met design en veel wit? Ook kunt u kiezen voor een bepaalde periode, ga bijvoorbeeld terug naar de jaren zestig en kies voor retro bankjes en een jukebox in de hoek. De meubels en entourage van uw restaurant kunnen ook passen bij het eten dat u serveert, een Mexicaans restaurant? Kies voor vrolijke Zuid-Amerikaanse kleuren en stoffen en hang bijvoorbeeld sombrero’s tegen de wanden.

 

Een breed assortiment

Ons assortiment aan horeca meubilair is ontzettend breed. We bieden stoelen, tafels en banken in allerlei stijlen aan. Mix and match jouw stijl bij elkaar en geef je restaurant een persoonlijke uitstraling die echt bij jou past. Ook bestaat er de mogelijkheid om je eigen tafel samen te stellen. Kies een onderstel wat je aanspreekt en zoek hier vervolgens een geschikt blad bij en jouw tafel is geboren. Nog op zoek naar een mooie bestekkast? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. We hebben verschillende soorten kasten in het assortiment waarin u overzichtelijk uw bestek, servetten en menu’s kwijt kunt. Met de allerkleinsten is ook rekening gehouden, u moet natuurlijk ook een kinderstoel kunnen aanbieden mocht dit nodig zijn, deze hebben we dan ook in allerlei soorten en maten.

 

Comfort

Gasten willen graag comfortabel zitten als ze een avond uit eten gaan. Wanneer ze kunnen kiezen uit zitten op een stoel of op een bank, zullen ze al snel voor de bank kiezen. Zorg er daarom voor dat u die hebt in uw zaak. We bieden banken in allerlei kleur en soorten, stel zelf uw bank samen uit rechte stukken en speciale stukken voor in de hoeken en geef uw gasten het comfort waar ze zo naar verlangen.

 

Meubilair op locatie

Meubilair nodig dat eenvoudig te vervoeren en neer te zetten is? Dat hebben wij ook allemaal voor u klaarstaan. Denk aan inklaptafels die u eenvoudig kunt neerzetten, een kleed erover en niemand ziet dat het inklaptafels zijn. We bieden ook nog extra’s op dit gebied, denk bijvoorbeeld aan sierkoort en afzetpalen om uw feest wat extra cachet te geven.

Zoals u kunt lezen is aan alles op het gebied van horeca meubilair gedacht. Als klap op de  vuurpijl verkopen wij ook nog een speciaal oplaadpunt voor mobiele telefoons. Tegenwoordig wil iedereen overal bereikbaar zijn en is dit geen overbodige luxe. Gun gasten een volle telefoon en bied ze dit oplaadpunt aan. Het oplaadpunt is strak vormgegeven en zal de uitstraling van uw restaurant ten goede komen.