Meubilair

Stoelen & banken

Tafels & onderstellen

Terras & parasols

Diverse meubilair

Meubilair

Het meubilair in uw horeca onderneming vormt als het ware uw visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat dit een goede is. Zorg dat alles bij elkaar past en er een bepaalde lijn in het meubilair zit. Bij Goos Horeca is er genoeg keuze om een perfecte uitstraling te creëren in uw meubilair.

Stoelen & banken

Stoelen & banken

RVS wektafel
Tafels & onderstellen

Tafels & onderstellen

RVS wektafel
Terras & parasols

Terras & parasols

RVS wektafel
Diverse meubilair

Diverse meubilair

RVS wektafel

Top-10 meest verkochte stoelen en banken

Opzoek naar het meest verkochte horeca meubilair? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met onze meest verkochte stoelen en banken. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier

Top 5 producten
 1. meest verkocht

Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals
Super prijzen!!

SUPER DEALS BIJ GOOS HORECA

Onze meest bestelde meubels voor de beste prijsgarantie. Bekijk direct onze populairste producten.

Bekijk alle deals

Top-10 Stoffen stoelen

Opzoek naar het meest verkochte stoffen stoelen? Bij Goos Horeca maken we het jou gemakkelijk met een handig top 10 overzicht met ons meest verkochte stoffen stoelen. Niet gevonden wat je zocht?  Bekijk dan hier het volledige assortiment.

Top 5 producten
 1. uit voorraad leverbaar
 2. uit voorraad leverbaar
 3. uit voorraad leverbaar
 4. uit voorraad leverbaar
 5. uit voorraad leverbaar
 6. uit voorraad leverbaar
 7. uit voorraad leverbaar
 8. uit voorraad leverbaar
 9. uit voorraad leverbaar
 10. uit voorraad leverbaar

Meubilair

Horeca meubilair

Het meubilair in je horeca onderneming vormt als het ware je visitekaartje. Het is de eerste indruk die gasten krijgen. Daarom is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je meubilair in goede staat is. Een bij elkaar geraapt zooitje maakt geen goede indruk. Zorg er daarom voor dat alles bij elkaar past. Er moet een bepaalde lijn in het meubilair zitten. Bedenk van tevoren wat je wilt uitstralen met je zaak. Zoek je vooral gezelligheid en warmte? Of wil je een minimalistische uitstraling met design en veel wit? Daarnaast kun je kiezen voor een bepaalde periode. Ga je bijvoorbeeld terug naar de jaren zestig met retro bankjes of een jukebox in de hoek. De meubels en entourage van je restaurant kunnen ook passen bij het eten dat je serveert. Daarom hebben Mexicaanse restaurants vaak vrolijke Zuid-Amerikaanse kleuren en stoffen.

 

Een breed assortiment met van alles wat

Ons assortiment aan horeca meubilair is ontzettend breed. We bieden stoelen, tafels en banken in allerlei stijlen aan. Mix and match jouw stijl bij elkaar en geef je restaurant een persoonlijke uitstraling die echt bij jou past. Ook bestaat er de mogelijkheid om je eigen tafel samen te stellen. Kies een onderstel wat je aanspreekt en zoek hier vervolgens een geschikt blad bij en jouw tafel is geboren. Nog op zoek naar een mooie bestekkast? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We hebben verschillende soorten kasten in het assortiment waarin je overzichtelijk je bestek, servetten en menu’s kwijt kunt. Met de allerkleinsten is ook rekening gehouden. Je moet immers een kinderstoel kunnen aanbieden mocht dit nodig zijn. Deze hebben we dan ook in allerlei soorten en maten.

 

Comfort staat bovenaan

Gasten willen graag comfortabel zitten als ze een avond uit eten gaan. Wanneer ze kunnen kiezen uit zitten op een stoel of op een bank, zullen ze al snel voor de bank kiezen. Zorg er daarom voor dat je deze zitoptie hebt in je zaak. We bieden banken in allerlei kleur en soorten. Stel zelf je bank samen uit rechte stukken en speciale stukken voor in de hoeken. Maar vergeet vooral niet om je gasten het comfort te geven waar ze zo naar verlangen.

 

Meubilair op locatie

Soms heb je meubilair nodig dat je eenvoudig kunt vervoeren en neer kunt zetten. Dat hebben wij ook allemaal voor je klaarstaan. Denk aan inklaptafels die je eenvoudig kunt neerzetten. Leg er een tafelkleed over en niemand ziet dat het inklaptafels zijn. Daarnaast bieden we nog extra’s op dit gebied zoals een sierkoort en afzetpalen. Hiermee kun je het feest wat extra cachet te geven. Zoals je kunt lezen hebben we aan alles op het gebied van horeca meubilair gedacht. Als klap op de  vuurpijl verkopen wij ook nog een speciaal oplaadpunt voor mobiele telefoons. Tegenwoordig wil iedereen overal bereikbaar zijn en is dit geen overbodige luxe. Gun gasten een volle telefoon en biedt ze dit oplaadpunt aan. Het oplaadpunt is strak vormgegeven en zal de uitstraling van je restaurant ten goede komen.