• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.2
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Diverse meubilair
Bestekkasten

Bestekkasten

Kinderstoelen

Kinderstoelen

Sierkoord en afzetpalen

Sierkoord en afzetpalen

Tafelrokken

Tafelrokken

Opklapbare tafels

Opklapbare tafels

Pliant schraag

Pliant schraag

Deurmatten

Deurmatten

Lockerkasten

Lockerkasten

Roldeurkasten

Roldeurkasten

Dossierkasten

Dossierkasten

Hotelkluizen

Hotelkluizen

Diverse meubilair

Overig meubilair: bestekkasten, reserveertafels, bloembakken, kapstokken, kinderstoelen, afzetpalen
Met tafels, stoelen, banken en barkrukken ben je natuurlijk nog niet klaar met het inrichten van je café, restaurant, bistro of andere horecaonderneming. Je maakt de inrichting compleet met allerlei overig (klein)meubilair, dat het plaatje afmaakt en het verblijf van je gasten nog aangenamer maakt. Goos Horeca verkoopt ook deze meubelen.

Bestekkasten
Bestekkasten zijn niet weg te denken in restaurants en bistro’s. In deze kasten berg je al je bestek en andere benodigdheden, zoals servetten, onderzetters en rechauds, op een overzichtelijke manier op.

Reserveertafels
Met een reserveertafel hoef je nooit meer te zoeken naar je agenda en help je gasten die telefonisch of persoonlijk komen reserveren op een gastvrije manier.

Bloembakken
Planten brengen sfeer in je restaurant of andere horecagelegenheid. Met de bloembakken uit het assortiment van Goos Horeca geef je ze een vaste plaats.

Kapstokken
Natuurlijk zorg je ervoor dat je gasten hun jas op een goede manier kunnen ophangen. Goos Horeca verkoopt kapstokken voor garderobes en cafékapstokken die vrij in de ruimte geplaatst kunnen worden.

Kinderstoelen
Natuurlijk vergeet je je jongste gasten niet. Daarom kan een aantal kinderstoelen niet ontbreken in je zaak.

Afzetpalen
Voor een spetterende entree bij feesten en andere evenementen of voor een afscheiding met allure heeft Goos Horeca fraaie afzetpalen met alle bijbehorende accessoires in het assortiment.