• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Kantine tafels
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Kantine tafel (75cm hoog)

Kantine tafels

Kantine tafel (75cm hoog)

 69,95
Excl. BTW
Incl. BTW  84,64

84.64 Incl. BTW

Levertijd 7 werkdagen
Kantine tafel (75cm hoog)

Kantine tafels

Kantine tafel (75cm hoog)

 74,95
Excl. BTW
Incl. BTW  90,69

90.69 Incl. BTW

Levertijd 7 werkdagen
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Kantine tafels

Kantinetafels, praktisch en degelijk
Voor kantinetafels geldt meestal in mindere mate dan voor de tafels die je in een café of restaurant of op een terras plaatst dat ze sfeer verhogend moeten werken. Kantinetafels moeten vooral praktisch en degelijk zijn. Ze moeten tegen een stootje kunnen omdat ze intensief gebruikt en vaak verplaatst worden. Ook moeten kantinetafels eenvoudig te reinigen zijn en over een slijtvast blad beschikken. De kantinetafels uit het assortiment van Goos Horeca voldoen aan deze criteria.

De kantinetafels van Goos Horeca
De kantinetafels uit het assortiment van Goos Horeca hebben een stevig stalen frame, dat voorzien is van een stelmogelijkheid onder iedere poot. Zo kunnen de tafels altijd stabiel opgesteld worden en is het mogelijk om de bladen op elkaar aan te laten sluiten als de tafels tegen elkaar aan geplaatst worden. Het blad van de kantinetafels is van een sterke, slijtvaste en eenvoudig te reinigen kunststof gemaakt. Het enige wat je moet kiezen is de kleur van het blad en de maat van de tafel.

De juiste maat
De hoogte van de kantinetafels is 75 cm. dit is een praktische, allround hoogte, waar de meeste volwassen gebruikers mee uit de voeten kunnen. Er zijn drie afmetingen beschikbaar:
- 80 x 80 cm, geschikt voor 2 personen.
- 120 x 80 cm, geschikt voor 4 personen bij vrijstaand gebruik en voor 2 personen als aan de kopse kanten geen zitmogelijkheid is.
- 160 x 80 cm, geschikt voor 6 personen bij vrijstaand gebruik en voor 4 personen als aan de kopse kanten geen zitmogelijkheid is.
Zo bepaal je eenvoudig welke formaten en welke hoeveelheid kantinetafels je nodig hebt. Kom je er niet uit of wil je meer weten? Wij helpen je graag.