Pannenkoeken bakplaat

17 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 75.- anders 5.95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

 2. Crêpesapparaat - H 23 x 47 x 18.5 CM - 230 V - Buffalo - CT931
  Buffalo
  Crêpesapparaat Crêpesapparaat - H 23 x 47 x 18.5 CM - 230 V - Buffalo - CT931
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 206.94 Regular Price € 349.-
 3. Crêpesbakplaat - Ø 40 x H 12.5 CM - 3 kW - 230 V - Krampouz - CB104
  Krampouz
  Crêpesbakplaat Crêpesbakplaat - Ø 40 x H 12.5 CM - 3 kW - 230 V - Krampouz - CB104
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 611.80 Regular Price € 745.-
 4. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 75.- anders 5.95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pannenkoeken bakplaat

Horeca crêpe bakplaten zijn speciaal ontworpen voor het bakken van crêpes en pannenkoeken. Een belangrijke eigenschap hierbij is, dat de ronde bakplaten een zeer gelijkmatige temperatuurverdeling hebben. Dit is noodzakelijk om de crêpes en pannenkoeken gelijkmatig te bakken. Goos Horeca levert pannenkoeken en crêpe bakplaten uit voorraad tegen de laagste prijs. Wat deze apparaten allemaal gemeen hebben, is dat het professionele crêpe en pannenkoeken bakapparaten zijn van uitstekende kwaliteit.


Voor het bereiden van crêpes en pannenkoeken

Wat was ook weer het verschil tussen crêpes en pannenkoeken? Heel veel verschil is er niet. De Franse crêpes zijn dunner dan de Nederlandse pannenkoek. Die is op zijn beurt weer dunner dan de Amerikaanse pancake. Voor het beslag van zowel pannenkoeken als crêpes gebruiken we behalve tarwebloem ook boekweitmeel. Crêpes van boekweitmeel noemen we ook wel galettes. Per land en per regio zijn er wel grote verschillen in hoe we pannenkoeken en crêpes serveren.Enkele of dubbele pannenkoeken en crêpe bakapparaten

Professionele crêpes bakplaten zijn onontbeerlijk bij het bereiden van verschillende pannenkoeken. Dit geldt zowel voor een Hollandse spekpannenkoek als een crêpe Suzette. Goos Horeca verkoopt zowel elektrische crêpe bakplaten als crêpe bakplaten op gas. Ze zijn er in diverse formaten en in enkele of dubbele uitvoering. Sommigen hebben een deksel, bij andere wordt gereedschap voor het bakken van pannenkoeken meegeleverd. Het zijn compacte apparaten die je gemakkelijk kunt verplaatsen. Deze pannenkoeken bakplaten zijn immers een groot succes op evenementen, markten en festivals.