Pannenkoeken bakplaat

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Crepe Bakplaat - 45 X 47 CM - Hendi - 212004
  Hendi
  Crepe Bakplaat 45 X 47 CM - Hendi - 212004
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 359.19 Regular Price € 420.-
 2. Crêpesbakplaat - Ø 40 x H 12.5 CM - 3 kW - 230 V - Krampouz - CB104
  Krampouz
  Crêpesbakplaat Ø 40 x H 12.5 CM - 3 kW - 230 V - Krampouz - CB104
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 502.32 Regular Price € 745.-

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Pannenkoeken bakplaat

Crêpe bakplaten zijn speciaal ontworpen voor het bakken van crêpes en pannenkoeken. Een belangrijke eigenschap hierbij is, dat de ronde bakplaten een zeer gelijkmatige temperatuurverdeling hebben, zodat de crêpes en pannenkoeken gelijkmatig gebakken worden. Goos Horeca levert professionele crêpe bakplaten uit voorraad tegen de laagste prijs.

Crêpes en pannenkoeken
Wat was ook weer het verschil tussen crêpes en pannenkoeken? Heel veel verschil is er niet. De Franse crêpes zijn dunner dan de Nederlandse pannenkoek. Die is op zijn beurt weer dunner dan de Amerikaanse pancake. Voor het beslag van zowel pannenkoeken als crêpes wordt behalve tarwebloem ook boekweitmeel gebruikt, crêpes van boekweitmeel worden ook wel galettes genoemd. Per land en per regio zijn er wel grote verschillen in hoe de pannenkoeken en crêpes geserveerd worden.

Professionele bakplaten voor crêpes en pannenkoeken
Hoe ze ook geserveerd worden, als spekpannenkoek of als crêpe Suzette, professionele crêpes bakplaten zijn onontbeerlijk bij het bereiden. Goos Horeca verkoopt zowel elektrische apparaten als bakplaten op gas. Ze zijn er in diverse formaten en in enkele of dubbele uitvoering. Sommigen hebben een deksel, bij andere wordt gereedschap voor het bakken van pannenkoeken meegeleverd. Wat deze apparaten allemaal gemeen hebben, is dat het professionele crêpe en pannenkoeken bakplaten zijn van uitstekende kwaliteit.