Promoline

Op Goos Horeca vind je een uitgebreid assortiment van Promoline horeca apparatuur, waaronder een selectie van de beste Promoline horeca koelkasten, Promoline horeca vrieskasten, Promoline koelkasten met glazendeur en Promoline horeca meubilair. Promoline is een toonaangevend merk in de horeca-industrie en staat bekend om haar hoge kwaliteit producten en innovatieve ontwerpen.

Onze horeca koelkasten en vrieskasten zijn speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen van de horeca te voldoen. Met een scala aan groottes, stijlen en functies, vind je altijd de perfecte oplossing voor je bedrijf. Onze koelkasten met glazendeur zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol, en een geweldige manier om je producten op een professionele en aantrekkelijke manier te presenteren.

Het horeca meubilair van Promoline is ook ontworpen met zorg voor detail. Of het nu gaat om Promoline tafels, Promoline stoelen of Promoline banken, onze producten zijn stijlvol, comfortabel en functioneel. Onze meubels zullen niet alleen je bedrijf verbeteren, maar ook een warme en gezellige sfeer creëren voor je gasten.

Investeer in de toekomst van je bedrijf met Promoline horeca apparatuur op Goos Horeca. Onze producten zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen van de horeca, en om jouw bedrijf te helpen groeien en succesvol te zijn.

Promoline staat voor:

Levering uit voorraad | Ruim assortiment | Betaalbare kwaliteit | Kennis van de gebruiker

Top 10 meest verkochte producten van Promoline

Onze meest verkochte producten in een handig overzicht

Top 5 producten
  1. meest verkocht
  2. onze favorietnotre préféré
  • Betrouwbaar in service en kwaliteit
  • Directe levering uit voorraad
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 

Snelle levering

Het Promoline assortiment bestaat uit meer dan 1200 artikelen die zijn samengesteld voor een professioneel aanbod op de horecamarkt. Alle Promoline artikelen beschikken tot een snelle levering door een directe levering uit voorraad. Het logistieke aspect speelt daarbij een grote rol. Onze logistiek is erg professioneel geoptimaliseerd om nog meer betrouwbaarheid in snelle levering op te wekken bij de klant.

Productie

Onze producten worden voor een groot deel ontwikkeld en ontworpen in eigen beheer. Dit garandeert de hoogst mogelijke kwaliteit. De producten worden gemaakt bij streng geselecteerde fabrieken over de hele wereld. Veel producten worden in China geproduceerd. Door schaalgrootte is ook het logistieke proces geoptimaliseerd.

Ruim assortiment

Als leverancier van non-food horeca artikelen ontwikkelt Promoline continu vernieuwde producten en oplossingen die zijn afgestemd op de kwaliteiteisen van de klanten. Aspecten als ‘efficiënter’, ‘hygiënischer’ en ‘betaalbare kwaliteit’ spelen daarbij een grote rol. Ook na het introduceren van producten blijft Promoline werken aan het verbeteren aan de hand van feedback uit de markt.