Stoffer en blik

33 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Handveger - Kokos - 30 CM - Betra - 161026
    Betra
    Handveger Kokos - 30 CM - Betra - 161026
    Levertijd 2 - 4 werkdagen
    Special Price € 0.99 Regular Price € 1.20

33 producten

Van hoog naar laag sorteren

Stoffer en blik

Je hebt hart voor je zaak en wilt je gasten alleen het allerbeste serveren. Dan is het ook ondenkbaar dat je hen laat eten en drinken van serviesgoed, bestek en glazen die er niet perfect verzorgd en schoon uitzien. Een professionele vaatwasser is daarvoor onontbeerlijk.
<br/><br/>
<strong>Professionele vaatwassers</strong><br/>
Of je nu een groot restaurant hebt, een hotel of een sportkantine runt, afwas is er altijd. En altijd veel. Vaatwassers voor huishoudelijk gebruik voldoen dan al snel niet meer. De horeca vaatwassers uit het assortiment van Goos Horeca zijn zonder uitzondering berekend op hun drukke taak. Ze zijn gemaakt om intensief gebruikt te worden, hebben een grote capaciteit en voldoen aan de hoge eisen op het gebied van hygiëne en arbeidsomstandigheden, die gelden in de horecakeuken.
<br/><br/>
<strong>Altijd een geschikte vaatwasser</strong><br/>
Bij Goos Horeca vind je de vaatwasser die past bij jouw bedrijf. Voorladers, doorschuivers, glazenspoelmachines, pannen vaatwassers, ze zijn allemaal voorhanden en vaak snel uit voorraad leverbaar. Ook voor aanverwante artikelen als poleermachines, voorspoeldouches, waterontharders, osmoseapparaten en vaatwaskorven kun je hier terecht. Zelfs zeer voordelige professionele vaatwasmiddelen bevinden zich in ons assortiment.
Neem gerust contact met ons op, via de chat of telefonisch, als je twijfelt over de juiste keuze. Een deskundige medewerkers staat altijd klaar om je te adviseren.