• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Steigerhout
Tafels

Tafels

Statafels

Statafels

Banken

Banken

Stoelen en Krukken

Stoelen en Krukken

Lounge Set

Lounge Set

Steigerhout

Terrasmeubels van steigerhout geven je terras een rustieke, informele, maar toch luxueuze uitstraling. Je ziet ze vaak bij strandtenten, maar ook in steden en dorpen zullen ze publiek trekken. Stoere banken, tafels en statafels met bijpassende stoelen en krukken of heerlijk ruime, luie loungesets vol met kussens, ze hebben zeker een uitnodigende werking op je gasten. Goos Horeca stelde een fraaie collectie samen.

Tafels, stoelen en banken van steigerhout
Bekijk het assortiment tafels, stoelen, banken, statafels en krukken en ontdek dat ze ook op jouw terras een plekje verdienen. Eén ding weet je zeker: ze zullen niet bij het eerste het beste zuchtje wind wegwaaien.

Steigerhouten loungesets
Heerlijk chillen op zo’n lekker luie steigerhouten loungeset vol fleurige, zachte kussens. Een koel drankje erbij en wachten tot de dag zich aan je voorbijtrekt. Wie wil dat nou niet? Een steigerhouten loungeset geeft je gasten het echte vakantiegevoel, ook als ze helemaal geen vakantie hebben. Kijk hier welke loungeset het beste bij jouw zaak past en gun je gasten dat heerlijke gevoel. De loungesets zijn gemaakt van nieuw steigerhout, dat door meerdere bewerkingen het zo populaire uiterlijk van gebruikt hout heeft verkregen. Dankzij die bewerking is het hout ook nog eens extra weerbestendig.