Actie Koelen en vriezen tot
10%
korting

Vaatwassers

Schone glazen, bestek en porselein zijn essentieel voor ieder horecabedrijf. Een professionele vaatwasser is dan ook onmisbaar in elke horeca keuken, grootkeukens in restaurants of hotels en keukens in kantines en bij verenigingen. Door het intensieve gebruik zijn normale vaatwassers vaak niet toereikend. De horeca vaatwassers in ons assortiment zijn speciaal gemaakt voor veelvuldig gebruik en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne.

Ons ruime aanbod bestaat uit betaalbare voorlader vaatwassers, doorschuifvaatwassers, glazenspoelmachines en poleermachines. Goede kwaliteit tegen scherpe prijzen! Ons assortiment bestaat daarnaast uit vele accessoires zoals vaatwaskorven, voorspoeldouches, waterontharders en vaatwasmiddelen.

Complete spoelkeuken
Een complete spoelkeuken inrichten? Ook dat is mogelijk. Naast vaatwassers en doorschuivers leveren wij tevens roestvrijstalen aanvoer- en afvoertafels, spoeltafels en voorspoeldouches. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Vaatwassers

Vaatwassers

Voorspoeldouches

Voorspoeldouches

Waterontharders en Osmose

Waterontharders en Osmose

Bestek- en glazenpoleermachine

Bestek- en glazenpoleermachine

Korven

Korven

Vaatwasmiddelen

Vaatwasmiddelen