• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Poleermachines
Bestekpoleermachine

Bestekpoleermachine

Glazenpoleermachine

Glazenpoleermachine

Messensterilisatorkast

Messensterilisatorkast

Poleermachines

Als horecaondernemer wil je de allerbeste indruk maken op je gasten. Mooi glanzende glazen en blinkend bestek zonder ontsierende vlekken horen daar zeker bij. Met de poleermachines uit het assortiment van Goos Horeca heb je een streepje voor op het gebied van streeploze glazen en bestek. Bovendien neem je je personeel veel werk uithanden en bespaar je daardoor op je personeelskosten.

Poleermachines voor glazen
Glazen, en dan met name wijnglazen en andere glazen die voor gebruik niet meer gespoeld worden, moeten nadat ze uit de spoelmachine komen gepoleerd worden. Kalkaanslag en restanten van spoelwater worden zo verwijderd met als resultaat een mooi, schoon en helder glas. Poleren kan met de hand, maar een poleermachine werkt veel sneller. Je poleert er tot wel 720 glazen per uur mee. Goos Horeca verkoopt poleermachines voor glazen met vier, vijf of zes borstels.

Poleermachines voor bestek
Ook aan bestek dat uit de vaatwasser komt kan kalkaanslag zitten. Op die aanslag kunnen zich bacteriën vastzetten, wat natuurlijk niet wenselijk is. In een poleermachine voor bestek worden alle vlekken door middel van een natuurlijk granulaat (vaak mais) verwijderd en wordt het bestek met uv-straling ook nog eens ontsmet. Het resultaat is schoon, blinkend bestek dat een uitstekende indruk maakt op je gasten. Behalve poleermachines verkoopt Goos Horeca ook messensterilisatorkasten voor het ontsmetten van alle messen die in de keuken gebruikt worden. Geen overbodige luxe natuurlijk. Bekijk hier het assortiment.