• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Osmose
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:
Diamond RS15/AT - osmose eenheid

Osmose

Diamond RS15/AT - osmose eenheid

 1.170,-
Excl. BTW
Incl. BTW  1.415,70

1415.7 Incl. BTW

Levertijd 3 - 5 werkdagen
Diamond RS15/PP - 5.5L - osmose eenheid

Osmose

Diamond RS15/PP - 5.5L - osmose eenheid

 1.325,-
Excl. BTW
Incl. BTW  1.603,25

1603.25 Incl. BTW

Levertijd 3 - 5 werkdagen
2 artikel(en) Producten per pagina:
Sorteren op:

Osmose

Osmose, of eigenlijk omgekeerde osmose, wordt toegepast om leidingwater geschikt te maken voor vaatwassers en glazenspoelmachines in de horeca. Ook voor osmose-apparaten kun je terecht bij Goos Horeca.

Hoe werkt omgekeerde osmose
Omgekeerde osmose wordt ook wel hyperfiltratie genoemd. Het inkomende water wordt onder druk door een heel fijn filter geperst, dat alleen de watermoleculen doorlaat. IJzer, kalk, bacteriën, andere schadelijke bestanddelen en zelfs de kleinste verontreinigingen blijven achter en worden via de vuilwater uitlaat afgevoerd. Vaak wordt een osmose-apparaat gecombineerd met een waterontharder voor een nog beter resultaat.

Osmoses bij Goos Horeca
Goos Horeca verkoopt osmose-apparaten van Diamond met een capaciteit van 150 liter water per uur. Het zijn professionele apparaten, die het water optimaal zuiveren. De voordelen zullen voor zich spreken: een goede schuimwerking, resulterend in een 100% hygiënische, schone vaat. Een langere levensduur voor je vaatwasser en een lager energieverbruik. Ook wordt dankzij het zuivere water het milieu minder belast.

Wil je meer weten over de werking van osmose-apparatuur, of wil je weten of het in jouw situatie nuttig is om er een aan te schaffen? Vraag het ons gerust. Wij hebben de expertise en kennis in huis om je te voorzien van een professioneel en objectief advies. Neem contact op via de chat of telefonisch.