• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Kranen en voorspoeldouches
Voorspoeldouches

Voorspoeldouches

Sensorkranen

Sensorkranen

Kranen

Kranen

Kranen en voorspoeldouches

Kranen en voorspoeldouches mogen in de spoelkeuken van een professioneel horecabedrijf natuurlijk niet ontbreken. Voorspoelen zorgt ervoor dat je vaatwasser zijn werk aankan en dus dat je kunt werken met vlekkeloos schoon en hygiënisch serviesgoed, bestek, glazen en pannen.

Voorspoeldouches
Goos Horeca verkoopt een breed scala aan professionele voorspoeldouches. De meeste beschikken ook over een kraangedeelte met uitloop, zodat ze multifunctioneel gebruikt kunnen worden. Er zijn voorspoeldouches voor alleen koud water en voorspoeldouches met aansluitingen voor zowel warm als koud water. Sommige exemplaren zijn geschikt voor muurbevestiging, andere zijn gemaakt om op een aanrecht te bevestigen. Losse slangen en douchekoppen zijn eveneens beschikbaar.

Kranen
Hygiëne is een van de belangrijkste factoren in de professionele horecakeuken en bij het sanitair, zo niet dé belangrijkste. Kranen spelen daarbij een grote rol. Vaak heb je vieze handen op het moment dat je een kraan gaat bedienen, in ieder geval zeker als je je handen wilt gaan wassen. Het is belangrijk dat je die kraan dan op een hygiënische manier kunt bedienen. Goos Horeca verkoopt mengkranen die met de ellenboog bediend kunnen worden en sensorkranen, die in werking treden met een bewegingsmelder. Daarnaast is er ook een breed assortiment traditionele mengkranen, vaak met een praktische hoge uitloop. Goos Horeca helpt je graag bij het bepalen van je keuze. Neem daarom gerust contact met ons op met al je vragen. Je krijgt dan een deskundig en onpartijdig advies.