Vrieskasten

100 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Horeca Vrieskast - 2/1 GN - 1400 Liter - 2 Deurs - Promoline
  Promoline
  900%
  (3)
  Horeca Vrieskast 2/1 GN - 1400 Liter - 2 Deurs - Promoline
  • Inhoud in liters: 1410
  • Temperatuurbereik (°C): -18°C / -22°C
  • Type koeling: Geforceerd
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 2.099.- Regular Price € 2.599.-
 2. meest verkocht
  Horeca vrieskast - 600 Liter - 1 deurs - Wielen - Promoline
  Promoline
  1200%
  (4)
  Horeca vrieskast 600 Liter - 1 deurs - Wielen - Promoline
  • Inhoud in liters: 600
  • Temperatuurbereik (°C): +0°C / -18°C
  • Type koeling: Statisch
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 1.199.- Regular Price € 1.499.-

100 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Vrieskasten

Naast vrieskasten van merken als Exquisit, Liebherr, Polar en Diamond verkoopt Goos Horeca ook de universele vrieskasten van Promoline. Het zijn professionele vrieskasten van hoge kwaliteit en toch goedkoop, in Europa geproduceerd en uit voorraad leverbaar. Voor een beperkte investering haalt u met een Promoline universele vrieskast een koelkast in huis dat zeer goede prestaties levert.

Soorten universele vrieskasten
Onder universele vrieskasten verstaan we vrieskasten die hoger zijn dan 90 cm. De lagere vrieskasten noemen we tafelmodel vrieskasten. Universele vrieskasten zijn er in veel uitvoeringen. Er zijn 1-deurs en 2-deurs uitvoeringen, met de koelmotor bovenop of onderin geplaatst. Er zijn RVS uitvoeringen en vrieskasten in gespoten plaatstaal. De inhoud van de universele vrieskasten die Goos Horeca aanbiedt, varieert van 300 liter tot bijna 1500 liter.

Wel of geen universele vrieskast kopen?
Wanneer kun je het beste een universele vrieskast aanschaffen en wanneer een ander type? Heb je grote, zware eenheden die je moet invriezen, dan is een vrieskist een betere optie. Heb je weinig ruimte of wil je een vrieskast onder een werkblad, denk dan aan een tafelmodel vrieskast. In alle andere situaties is een universele vrieskast een goede, misschien wel de beste optie. Natuurlijk is ook een combinatie van types mogelijk, zoals een tafelmodel vrieskast voor het invriezen van binnengekomen producten en een universele koelkast voor langduriger opslag.