• Bestel gemakkelijk online of bezoek één van onze 9 winkels
  • Wij scoren gemiddeld een 8.4
Specialist in
horeca
meubilair
TOP
DEALS
Warmhouders
Warmhoudvitrine

Warmhoudvitrine

Warmhoudplaat

Warmhoudplaat

Borden / platen warmers

Borden / platen warmers

Warmhouden

Warmhouden

Transport & banketwagens

Transport & banketwagens

Thermobox

Thermobox

Warmhoudunit

Warmhoudunit

Chocolade / sauzen verwarmers

Chocolade / sauzen verwarmers

Warmhoudlamp

Warmhoudlamp

Infraroodwarmers

Infraroodwarmers

Worstenwarmers

Worstenwarmers

Warmhouders

Goos Horeca verkoopt een breed scala aan warmhoud apparatuur. Die is essentieel om gerechten op een juiste temperatuur op te dienen of, als ze eenmaal opgediend zijn, op de juiste tempratuur te houden. Voor een deskundig advies of voor het beantwoorden van al je vragen kun je altijd contact opnemen met Goos Horeca. Wij staan je graag te woord om je te helpen bij je keuze voor de juiste warmhoud apparatuur. Goos Horeca werkt met een korte levertijd voor deze apparaten en rekent de laagste prijs. Bekijk daarom hier het hele assortiment.

Voor de volgende artikelen kun je terecht bij Goos Horeca:

  • Warmhoudbruggen, om gerechten in de juiste conditie te houden tot het uitserveren.
  • Warmhoudplaten, om gerechten op tafel niet te laten afkoelen.
  • Warmhoudvitrines, snacks en broodjes met warm beleg blijven hiermee perfect op temperatuur.
  • Warmhoudlampen, losse modellen met dezelfde functie als warmhoud bruggen.
  • Bordenwarmkasten, essentieel om je eten op de juiste temperatuur op te dienen.
  • Rechauds, om pannen en schalen warm te houden.
  • Chafing dishes, onmisbaar bij een buffet.
  • Brandpast, onder andere voor chafing dishes.
  • Food warmers, om bijvoorbeeld sauzen en soepen warm te houden.
  • Gamellen, afsluitbare ketels, ideaal voor catering op locatie.
  • Soepketels in diverse formaten en uitvoeringen.
  • Hete drank ketels, voor bijvoorbeeld koffie, chocolademelk of glühwein.
  • Thermoboxen om warme maaltijden te vervoeren.
  • Warmhoudkasten, onmisbaar in de professionele horecakeuken.