66 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
 1. Adem Beschermingkap - 109.7 x 12 x 48 CM - 360W - Promoline
  Promoline
  Adem Beschermingkap 109.7 x 12 x 48 CM - 360W - Promoline
  • Type verlichting:
  • Volt:
  • Watt.:
  Levertijd 2 - 4 werkdagen
  Special Price € 699.- Regular Price € 999.-

66 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Warmhoudvitrine

Laat je gasten zien welke warme broodjes, taartjes en andere producten je te koop hebt met een van de warmhoudvitrines uit het assortiment van Goos Horeca. Tonen wat je te koop hebt werkt verkoop bevorderend en bovendien hoef je zelf niet steeds uitleg te geven aan je gasten. Warmhoudvitrines zijn daarom zeer efficiënt.
<br><br>
<strong>Warmhoudvitrines bij Goos Horeca</strong><br>
Het assortiment warmhoudvitrines bij Goos Horeca is breed. Er zijn kleine vitrines voor op de toonbank en wat grotere voor op een werktafel of ander onderstel. Veel van de vitrines zijn afgestemd op de Gastronorm maatvoering, zodat je producten rechtstreeks uit de oven in dezelfde bakken in de vitrine geplaatst kunnen worden.
Ook op het gebied van styling heb je wat te kiezen bij Goos Horeca. Je kunt kiezen voor strakke, rechthoekige of trapeziumvormige modellen, maar er zijn er ook met een afgeronde bovenkant. Zelfs een complete vitrinetoonbank met bain-marie bakken is beschikbaar. Keus te over dus, bekijk hier het hele assortiment.
<br><br>
<strong>De service van Goos Horeca</strong><br>
Heb je vragen of heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste warmhoudvitrine voor jouw bedrijf? Je kunt bij Goos Horeca altijd terecht voor een deskundig advies. De vitrine van je keuze krijg je dan snel geleverd tegen de laagste prijs.