Caterchef Horeca Apparatuur - De beste kwaliteit voor uw bedrijf!

Als u op zoek bent naar topkwaliteit horeca apparatuur voor uw bedrijf, dan is Caterchef de juiste keuze. Onze uitgebreide selectie van professionele keukenapparatuur is speciaal ontworpen om aan de hoogste eisen van de horeca-industrie te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe koelkast, oven, grill of iets anders, wij hebben het in onze collectie.

Bij Caterchef geloven we in de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden wij alleen producten van gerenommeerde merken aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de betrouwbaarheid van uw apparatuur. Onze producten zijn speciaal ontworpen om de dagelijkse drukte van de horeca-industrie aan te kunnen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: het bereiden van uw gerechten.

Onze horeca apparatuur is niet alleen van de hoogste kwaliteit, maar ook ontworpen met uw bedrijfsbehoeften in gedachten. Of u nu op zoek bent naar energie-efficiënte apparatuur om uw kosten te verlagen of uw keukenruimte beter te benutten, wij hebben de perfecte oplossing voor u. Bovendien zijn onze producten eenvoudig te bedienen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over complexe bedieningselementen.

Als u op zoek bent naar de beste horeca apparatuur voor uw bedrijf, dan bent u bij Caterchef aan het juiste adres. Onze uitgebreide selectie van professionele keukenapparatuur biedt u de kwaliteit en duurzaamheid die u nodig heeft om uw bedrijf te laten groeien. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze producten en hoe wij u kunnen helpen uw bedrijf naar het volgende niveau te brengen.

CaterChef staat voor:

Gebruiksvriendelijke apparatuur | Ruim aanbod | Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

Top 10 meest verkochte producten van Caterchef

Onze meest verkochte producten in een handig overzicht

Top 5 producten
  • Zeer uitgebreid aanbod
  • Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding
  • Klantgerichte service
 
hendi

Het assortiment

De friteuses van CaterChef zijn verkrijgbaar in verschillende tafel- en staande modellen. Nieuw in het assortiment is de inductie friteuse die nog makkelijker schoon te maken is. Diverse contactgrillen met gietijzeren grillplaten zijn te verkrijgen maar denk ook aan snel warm wordende keramische contactgrillen. Tevens zijn er snijmachines, schuine of rechte modellen, beschikbaar van het merk CaterChef. Daarnaast zijn er diverse magnetrons, heteluchtovens en inductieplaten te verkrijgen. Voor het warmhouden van voedsel biedt CaterChef ook een ruim assortiment. U kunt kiezen uit verschillende soorten warmhoudvitrines, soepketels, warmhoudlampen en au bain-marie.