Terrasseizoen2024

Bordendeksels

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Goohoreca

  Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

  Goohoreca

  Laagste prijs garantie

  Goohoreca

  De meeste producten de volgende dag in huis

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

Van hoog naar laag sorterenOnze bordendeksels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne en kwaliteit. Ze zijn ontworpen om je borden en gerechten te beschermen tegen externe factoren, zoals stof, vuil en insecten. Dit helpt niet alleen om de presentatie van je gerechten op niveau te houden, maar ook om de voedselveiligheid te waarborgen. Onze bordendeksels zijn gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren, waardoor ze een praktische en duurzame keuze zijn voor elke horecagelegenheid.

Een van de belangrijkste voordelen van onze bordendeksels is hun veelzijdigheid. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen om aan de behoeften van verschillende gerechten en borden te voldoen. Of je nu borden van standaardformaat, grote schalen of kleine amuseborden hebt, we hebben de juiste bordendeksels voor jou. Onze deksels zijn ook geschikt voor zowel warme als koude gerechten, waardoor je flexibiliteit hebt bij het serveren van diverse menu-items.

Naast het beschermen van gerechten bieden onze bordendeksels ook andere voordelen. Ze helpen bijvoorbeeld om de temperatuur van warme gerechten langer vast te houden, zodat je gasten kunnen genieten van een warme maaltijd, zelfs als er enige tijd verstrijkt tussen het bereiden en serveren van het gerecht. Bovendien verminderen onze bordendeksels het risico op morsen en lekken tijdens het serveren, waardoor de tafelkleden en servetten langer schoon blijven.

Onze bordendeksels zijn niet alleen functioneel, maar bieden ook mogelijkheden voor branding en personalisatie. Je kunt ervoor kiezen om je bedrijfslogo, naam of speciale boodschap op de deksels te laten bedrukken, waardoor je een professionele uitstraling creëert en tegelijkertijd je merk versterkt. Gasten zullen onder de indruk zijn van de aandacht voor detail en het streven naar kwaliteit dat je toont door middel van deze gepersonaliseerde bordendeksels.

Of je nu een buffet, een cateringservice of een à-la-carterestaurant runt, onze bordendeksels passen perfect in verschillende horecaomgevingen. Ze zijn ideaal voor drukke momenten waarop gerechten klaar staan om te worden geserveerd, maar de tafels nog niet gereed zijn. Bovendien bieden ze een efficiënte oplossing voor afhaal- en bezorgdiensten, waarbij het behoud van de kwaliteit en presentatie van de gerechten van essentieel belang is.

Waar moet je op letten bij het kopen van Bordendeksels voor de horeca?

Bij de aanschaf van bordendeksels voor een horecaonderneming zijn er verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Ten eerste is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de bordendeksels, zodat deze niet snel kapot gaan en goed passen op de borden. Bij de keuze voor een materiaal kan bijvoorbeeld gekozen worden voor RVS. Verder is het van belang om te kijken naar de afmetingen van de bordendeksels, zodat deze goed passen bij de borden die gebruikt worden in de onderneming. Ook de hygiëne van de bordendeksels speelt een belangrijke rol; kies voor bordendeksels die gemakkelijk schoon te maken zijn en niet snel beschadigen. Tot slot is het raadzaam om niet alleen te kijken naar de prijs, maar ook naar de prijs-kwaliteitverhouding van de bordendeksels. Door te investeren in bordendeksels van goede kwaliteit die lang meegaan, kan op de lange termijn kosten worden bespaard en wordt bijgedragen aan een succesvolle bedrijfsvoering.

Wat zijn de verschillende soorten Bordendeksels voor de horeca?

Bordendeksels zijn een essentieel onderdeel van de horeca-industrie. Ze worden gebruikt om voedsel te beschermen tegen vuil, stof en insecten en om de presentatie van het gerecht te verbeteren. Er zijn verschillende soorten bordendeksels die beschikbaar zijn voor de horeca. De eerste soort bordendeksels zijn de standaard plastic bordendeksels. Deze zijn gemaakt van een dunne, doorzichtige plastic folie die over het bord kan worden geplaatst. Ze zijn gemakkelijk te gebruiken en te verwijderen en zijn verkrijgbaar in verschillende maten om aan de behoeften van verschillende borden te voldoen. Een andere soort bordendeksel is het glazen bordendeksel. Deze zijn gemaakt van gehard glas en zijn ontworpen om op een bord te passen en het voedsel te beschermen. Ze zijn duurzamer dan plastic bordendeksels en kunnen worden hergebruikt. Een derde soort bordendeksel is het metalen bordendeksel. Deze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn ontworpen om op een bord te passen en het voedsel te beschermen. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken en kunnen worden hergebruikt. Ten slotte zijn er ook bordendeksels die zijn ontworpen voor specifieke gerechten, zoals soepkommen of borden met hoge randen. Deze bordendeksels zijn speciaal ontworpen om het voedsel te beschermen en de presentatie te verbeteren. In het algemeen zijn bordendeksels een belangrijk onderdeel van de horeca-industrie en zijn er verschillende soorten beschikbaar om aan de behoeften van verschillende gerechten te voldoen. Het is belangrijk om de juiste bordendeksels te kiezen om ervoor te zorgen dat het voedsel veilig en hygiënisch blijft en dat de presentatie van het gerecht wordt verbeterd.

Hoe kunnen horecabedrijven hun klanten informeren over het belang van het gebruik van bordendeksels en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de inspanningen voor duurzaamheid?

Horecabedrijven kunnen hun klanten informeren over het belang van het gebruik van bordendeksels en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de inspanningen voor duurzaamheid door middel van verschillende strategieën. Allereerst kunnen ze hun klanten educatieve informatie verstrekken over de impact die het gebruik van bordendeksels heeft op het milieu en hoe het verminderen van afval bijdraagt aan duurzaamheid. Dit kan gebeuren via posters, flyers of informatieve kaarten op tafels. Daarnaast kunnen horecabedrijven hun klanten aanmoedigen om deel te nemen aan de inspanningen voor duurzaamheid door hen te belonen voor hun inspanningen. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van kortingen of beloningen voor klanten die ervoor kiezen om hun eigen herbruikbare bordendeksels mee te nemen. Dit stimuleert klanten om na te denken over hun eigen bijdrage aan een duurzamere wereld en kan hen motiveren om actief deel te nemen aan deze inspanningen. Bovendien kunnen horecabedrijven hun klanten betrekken bij de inspanningen voor duurzaamheid door hen te laten zien hoe zij zelf bijdragen aan een betere wereld. Dit kan bijvoorbeeld door middel van een open communicatie over de stappen die het bedrijf zet om duurzamer te worden en door klanten te informeren over de impact die zij hebben op het verminderen van afval. Tot slot kunnen horecabedrijven hun klanten aanmoedigen om deel te nemen aan de inspanningen voor duurzaamheid door hen te betrekken bij het proces van duurzame verandering. Dit kan bijvoorbeeld door middel van enquêtes, feedbackformulieren en persoonlijke gesprekken met klanten. Door klanten te betrekken bij de inspanningen voor duurzaamheid, voelen zij zich meer verbonden met het bedrijf en worden zij gemotiveerd om actief deel te nemen aan deze inspanningen. Kortom, horecabedrijven kunnen hun klanten informeren over het belang van het gebruik van bordendeksels en hen aanmoedigen om deel te nemen aan de inspanningen voor duurzaamheid door educatieve informatie te verstrekken, klanten te belonen voor hun inspanningen, open te communiceren over duurzame veranderingen, en klanten te betrekken bij het proces van duurzame verandering. Op deze manier kunnen horecabedrijven bijdragen aan een duurzamere wereld en hun klanten motiveren om actief deel te nemen aan deze inspanningen.

Hoe kunnen horecabedrijven hun klanten betrekken bij het verminderen van voedselverspilling en het bevorderen van duurzaamheid door middel van het gebruik van bordendeksels?

Horecabedrijven kunnen hun klanten betrekken bij het verminderen van voedselverspilling en het bevorderen van duurzaamheid door middel van het gebruik van bordendeksels op een aantal manieren. Allereerst kunnen ze hun klanten informeren over de impact van voedselverspilling op het milieu en hoe het gebruik van bordendeksels kan helpen om deze verspilling te verminderen. Dit kan bijvoorbeeld worden gedaan door middel van posters of informatiekaarten op tafels of bij de ingang van het restaurant. Daarnaast kunnen horecabedrijven hun klanten aanmoedigen om hun restjes mee naar huis te nemen door het aanbieden van bordendeksels en het geven van informatie over hoe ze deze kunnen gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld via een korte instructie op de menukaart of door het aanbieden van gratis bordendeksels bij het afrekenen. Een andere manier waarop horecabedrijven hun klanten kunnen betrekken bij duurzaamheid is door het aanbieden van speciale menu-opties die gericht zijn op het verminderen van voedselverspilling. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van kleinere porties of door het combineren van restjes in nieuwe gerechten. Tot slot kunnen horecabedrijven hun klanten betrekken bij duurzaamheid door het aanbieden van incentives. Dit kan bijvoorbeeld door het aanbieden van korting op de volgende maaltijd voor klanten die hun restjes hebben meegenomen in een bordendeksel. Al met al is het betrekken van klanten bij duurzaamheid en het verminderen van voedselverspilling door middel van bordendeksels een belangrijke stap voor horecabedrijven om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. Door klanten te informeren, aan te moedigen en te belonen, kunnen horecabedrijven een positieve impact hebben op het milieu en tegelijkertijd hun klanten een positieve ervaring bieden.

Hoe kunnen horecabedrijven de kosten voor het gebruik van bordendeksels minimaliseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product?

Horecabedrijven kunnen de kosten voor het gebruik van bordendeksels minimaliseren door een aantal strategieën te implementeren. Ten eerste kunnen ze ervoor kiezen om bordendeksels alleen te gebruiken wanneer dat nodig is, bijvoorbeeld bij afhaalbestellingen of bij het serveren van voedsel dat gevoelig is voor kruisbesmetting. Door het gebruik van bordendeksels te beperken, kunnen horecabedrijven de kosten voor de aankoop van deze producten verminderen. Een andere strategie is om te zoeken naar goedkopere alternatieven voor bordendeksels, zoals papieren of kartonnen deksels. Deze materialen zijn over het algemeen goedkoper dan plastic of andere materialen die vaak worden gebruikt voor bordendeksels. Bovendien zijn papieren en kartonnen deksels vaak biologisch afbreekbaar en kunnen ze worden gerecycled, waardoor ze een duurzamere optie zijn dan plastic deksels. Horecabedrijven kunnen ook samenwerken met leveranciers om de kosten voor bordendeksels te verlagen. Door te onderhandelen over de prijzen en het volume van de bestellingen, kunnen horecabedrijven vaak lagere prijzen bedingen. Daarnaast kunnen ze ervoor kiezen om bordendeksels te kopen bij groothandels of andere leveranciers die lagere prijzen bieden dan individuele retailers. Tot slot kunnen horecabedrijven ervoor kiezen om de kosten voor bordendeksels door te berekenen aan hun klanten. Door een kleine toeslag toe te voegen aan de prijs van de maaltijd, kunnen horecabedrijven de kosten voor bordendeksels compenseren zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit of duurzaamheid van het product. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat de toeslag redelijk is en dat klanten op de hoogte zijn van de reden voor de toeslag.