WINTERSE KORTINGEN! Bekijk hier alle deals > 🎉

link
0 dagen 0 uur 0 min 0 sec

Gehaktmolens

WinterseKortingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

59 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
  1. Promoline
    Waardering:
    92%
    Promoline
    Gehaktmolen - 120 KG/h - RVS - H 43 x 44.5 x 21 CM - Promoline
    Met deze gehaktmolen van Promoline maakt u in een korte tijd een grote hoeveelheid gehakt. Het is een zeer geschikt apparaat voor professioneel gebruik. De roestvrijstalen behuizing maakt de gehaktmolen bijzonder duurzaam en over het onderhoud hoeft u niet in te zitten, want RVS laat zich gemakkelijk reinigen. Verder is deze elektrische... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      1 - 3 werkdagen
    Special Price  229,- Regular Price  275,-
  2. Promoline
    Promoline
    Gehaktmolen - 220 KG/h - RVS - H 43 x 41 x 21 CM - Promoline
    Met deze gehaktmolen van Promoline maakt u in een korte tijd een grote hoeveelheid gehakt. Het is een zeer geschikt apparaat voor professioneel gebruik. De roestvrijstalen behuizing maakt de gehaktmolen bijzonder duurzaam en over het onderhoud hoeft u niet in te zitten, want RVS laat zich gemakkelijk reinigen. Verder is deze elektrische... Meer
    Voorraad status: Op voorraad
    • Verwachte levering:
      1 - 3 werkdagen
    Special Price  379,- Regular Price  455,-
  3. Buffalo
    Buffalo
    Gehaktmolen - H 41 x 51.7 x 32.8 CM - 220 V - Buffalo - CD400
    Buffalo heavy-duty gehaktmolenOutput: 250kg/h. Vermogen: 800W/230V.Heavy-duty RVS gehaktmolen met nauwkeurige tandwielaandrijving en energiezuinige luchtgekoelde motor. Met reverse-functie voor grove vleessoorten.Eenvoudig te reinigen RVS vulladeInclusief 6mm en 8mm maalschijvenOverbelastingsbeveiligingMet reverse-functie voor het malen van grof... Meer
    Levertijd: 5 - 7 werkdagen
    • Verwachte levering:
      5 - 7 werkdagen
    Special Price  589,90 Regular Price  895,-
  4. Hendi
    Hendi
    Gehaktmolen Profi Line 12 - 550 Watt - 48(H) cm - Hendi - 210802
    De gehaktmolen Profi Line 12 is de hoogwaardige apparatuur serie voor het vermalen van alle soorten vlees van Hendi. De hoogwaardigheid doet zich ook zeker blijken in het duurzame rvs-design en de doorvoerschacht van aluminium. Daarnaast wordt er een polyetheen (plastic) stamper en een geperforeerde plaat (Ø 70 mm) met Ø 6 en 8 mm... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price  501,08 Regular Price  745,-
  5. Hendi
    Hendi
    Gehaktmolen 198 - H 34.7 X 19 X 27.5 CM - Hendi - H210864
    Ideaal voor kleine hoeveelheden en worsten maken, niet voor professioneel gebruik.Aluminium behuizing.Gietijzeren invoerbak met vleeshouder en stofdeksel.Stamper van plastic.Aluminium wormschroef en roestvast stalen mes.Inclusief 2 platen ø 65,8 mm: 4 mm en 7 mm perforaties.3 vultrechters voor worsten: ø 12, 15 en 20 mm.Filet... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price  135,58 Regular Price  210,-
  6. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  7. Goohoreca

    Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

    Goohoreca

    Laagste prijs garantie

    Goohoreca

    De meeste producten de volgende dag in huis

  8. Caterlite
    Caterlite
    Gehaktmolen - H 43 x 42 x 17 CM - 230 V - Caterlite - CB943
    Caterlite gehaktmolenOutput: 113 kg/u. Vermogen: 350W/230V. Voor licht gebruik.Eenvoudig te gebruiken apparaat met grof, middel en fijn snijschijven en reverse functie voor het malen van vlees. Antislip voetjes voor meer stabiliteit. Eenvoudige aan/uit schakelaar.Eenvoudig te reinigenMet anti-slipvoetjes voor exra stabiliteitEnkel voor licht... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
    • Verwachte levering:
      2 - 4 werkdagen
    Special Price  155,22 Regular Price  245,-
  9. Diamond
    Diamond
    Gehaktmolen - N°8 - 20 KG/u - RVS - H 30 x 30 x 24 CM - Diamond - TS8
    Vleesmolen n° 8 Buitenframe in "aluminium legering". Het hoofdbestanddeel van de cutter alsook de schroef zonder inter einde zijn eveneens in "aluminium legering" bestemd voor voedingswaren en R.V.S., alle interne delen zijn makkelijk afneembaar en kunnen makkelijk onderhouden worden. Bovenketel in R.V.S. AISI 304. Standaard voorzien van rooster... Meer
    Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      Special Price  404,- Regular Price  485,-
    • Goohoreca

      Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

      Goohoreca

      Laagste prijs garantie

      Goohoreca

      De meeste producten de volgende dag in huis

    • Saro
      Saro
      Gehaktmolen - 100kg/u - Saro - 418-1031
      Materiaal: (behuizing) aluminium, (worm) roestvrij staalCapaciteit: ca. 100 kg / uurVentilatormotorBescherming tegen oververhittingprecisie aandrijvingIncl. kruismes van roestvrij staal, twee gehaktmolenplaten (6/8 mm), stopper en worstvullerHeavy dutyBruto Gewicht: 24,57 kgAfmetingen: B 500 x D 315 x H 550Aansluiting: 230 V - 50 Hz - 0,55... Meer
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
      • Verwachte levering:
        2 - 4 werkdagen
      Special Price  449,- Regular Price  1.099,-
    • Diamond
      Diamond
      Gekoelde gehaktmolen - N°22 - 350 KG/u - RVS - H 61.5 x 31 x 35 CM - Diamond - TC22/ICE
      Gekoelde vleesmolen N°22, monoblok in R.V.S.- Productiviteit/uur: 350 kg.- Inbegrepen: rooster 4,5 mm en mes in R.V.S. - Gekoelde vleesmolen innovatief, super-compact, geluidsarm apparaat, krachtig en betrouwbaar, vervaardigd in R.V.S. AISI 304. - Exclusief koelsysteem met thermo-elektrische module (70 Watt) of met "Peltier effect" (zonder... Meer
      Levertijd: 2 - 4 werkdagen
        Special Price  2.603,- Regular Price  3.255,-
      • Diamond
        Diamond
        Gehaktmolen - N°12 - 200 KG/u - RVS - H 43 x 38 x 22 CM - Diamond - TS12
        Vleesmolen n° 12 Buitenframe in "aluminium legering". Het hoofdbestanddeel van de cutter alsook de schroef zonder inter einde zijn eveneens in " aluminium legering " bestemd voor voedingswaren en R.V.S., alle interne delen zijn makkelijk afneembaar en kunnen makkelijk onderhouden worden. Bovenketel in R.V.S. AISI 304 Standaard voorzien van... Meer
        Levertijd: 2 - 4 werkdagen
          Special Price  672,- Regular Price  810,-
        • Diamond
          Diamond
          Vleesmolen / Kaasrasp - N°22 - 300 KG/u - Diamond - TG22
          Combinatie vleesmolen n°22 en parmesaanrasp Buitenframe in "aluminium legering" Het hoofdbestanddeel van de cutter alsook de schroef zonder inter einde zijn eveneens in " aluminium legering " bestemd voorvoedingswaren en R.V.S., alle interne delen zijn makkelijk afneembaar enkunnen makkelijk onderhouden worden. Bovenketel in R.V.S. AISI... Meer
          Levertijd: 2 - 4 werkdagen
            Special Price  986,- Regular Price  1.350,-
          • Bartscher
            Bartscher
            Gehaktmolen - 10kg/u - Bartscher - 370224
            Frequentie: 50/60 HzAan/Uit-schakelaar: JaCapaciteit max.: 10 kg/uurOverbelastingsbeveiliging: JaOmgekeerde loop: JaUnger-systeem: NeeMateriaal afvaltrechter: Roestvrij staal / gegoten aluminiumDiameter schijven: 62 mmEigenschappen: Geïntegreerd vak voor het bewaren van de gatenschijvenInclusief: 1 roestvrijstalen mes, 4 vleugelig, 1... Meer
            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
            • Verwachte levering:
              2 - 4 werkdagen
            Special Price  217,16 Regular Price  350,-
          • Goohoreca

            Gratis verzending in Nederland & België vanaf 100,- anders 8,95

            Goohoreca

            Laagste prijs garantie

            Goohoreca

            De meeste producten de volgende dag in huis

          • Bartscher
            Bartscher
            Gehaktmolen - 160kg/u - Bartscher - 370213
            Controlelampje: Aan/UitFrequentie: 50 HzAan/Uit-schakelaar: JaCapaciteit max.: 160 kg/uurOverbelastingsbeveiliging: JaOmgekeerde loop: NeeUnger-systeem: NeeMateriaal afvaltrechter: CNS 18/10Materiaal transmissie: StaalDiameter schijven: 70 mmEigenschappen: Gemakkelijk te reinigen door afneembare afvaltrechter en maalinrichtingInclusief: 1... Meer
            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
            • Verwachte levering:
              2 - 4 werkdagen
            Special Price  923,45 Regular Price  1.480,-
          • Santos
            Santos
            Gehaktmolen - H 42 x 26 x 33 CM - 230 V - RVS - Santos - DN639
            Santos gehaktmolen 12-12RACapaciteit: 160 kg/uur. Vermogen: 650W.HACCP-conform, professionele gehaktmolen voor alle soorten vlees. Ideaal voor hamburgers, worsten en patés. Alle afneembare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig. Geleverd met 3 schijven voorzien van 3mm, 4,5mm en 8mm gaten.volledige RVS behuizingMet RVS vulladeMet reverse functie... Meer
            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
            • Verwachte levering:
              2 - 4 werkdagen
            Special Price  1.374,- Regular Price  1.540,-
          • Diamond
            Diamond
            Gehaktmolen - N°22 - 300 KG/u - RVS - H 40 x 45 x 22 CM - Diamond - TS22
            Vleesmolen n° 22 Buitenframe in "aluminium legering". Het hoofdbestanddeel van de cutter alsook de schroef zonder inter einde zijn eveneens in " aluminium legering " bestemd voor voedingswaren en R.V.S., alle interne delen zijn makkelijk afneembaar en kunnen makkelijk onderhouden worden. Bovenketel in R.V.S. AISI 304. Standaard voorzien van... Meer
            Levertijd: 2 - 4 werkdagen
              Special Price  855,- Regular Price  1.030,-
            • Diamond
              Diamond
              Vleesmolen / Kaasrasp - N°12 - 200 KG/u - Diamond - TG12
              Combinatie vleesmolen n° 12 en parmesaanrasp Buitenframe in "aluminium legering" en R.V.S. Het hoofdbestanddeel van de cutter alsook de schroef zonder inter einde zijn eveneens in " aluminium legering " bestemd voor voedingswaren, alle interne wanden zijn makkelijk afneembaar en kunnen makkelijk onderhouden worden. Bovenketel in R.V.S. AISI... Meer
              Levertijd: 2 - 4 werkdagen
                Special Price  831,- Regular Price  1.000,-
              Tonen als Foto-tabel Lijst

              59 artikel(en)

              Van hoog naar laag sorteren
              Pagina

              Dat een slagerij niet zonder een professionele gehaktmolen kan is duidelijk. Maar ook in de horecakeuken is een goede gehaktmolen eigenlijk onmisbaar. Met dit apparaat kun je zelf de samenstelling van je gehakt, hamburgers of worst bepalen. Laat je fantasie op de vrije loop en experimenteer met nieuwe smaken. Zo kun je je klanten een uniek gerecht serveren. Gebruiksgemak, hygiëne, duurzaamheid en capaciteit zijn de criteria waarop Goos Horeca de gehaktmolens in haar assortiment selecteert. Bekijk ons assortiment aan horeca gehaktmolens van bekende merken als Promoline, Hendi, Diamond en Fama.

              Een van de belangrijkste voordelen van een gehaktmolen is de mogelijkheid om vers en hoogwaardig gehakt te produceren. Met een gehaktmolen kunt u zelf het vlees selecteren en malen, waardoor u de controle heeft over de kwaliteit en versheid van het gehakt. Dit resulteert in smaakvoller en gezonder gehakt, vrij van toevoegingen en conserveermiddelen.

              Een ander voordeel van een gehaktmolen is de veelzijdigheid ervan. Met verschillende molenplaten kunt u de dikte van het gehakt aanpassen aan uw voorkeur en het gerecht dat u bereidt. Of u nu fijn gehakt nodig heeft voor een delicate vulling of grover gehakt voor een stevige burger, een gehaktmolen biedt u de flexibiliteit om de juiste textuur te bereiken.

              Daarnaast biedt een gehaktmolen ook de mogelijkheid om verschillende soorten vlees te combineren, waardoor u unieke gehaktmengsels kunt creëren. Door bijvoorbeeld verschillende soorten vlees te malen, zoals rundvlees, varkensvlees en gevogelte, kunt u een veelzijdig gehaktmengsel verkrijgen dat geschikt is voor diverse gerechten en smaakvoorkeuren.

              Hygiëne en duurzaamheid zijn belangrijke aspecten bij het kiezen van een gehaktmolen voor de horeca. Kies voor een gehaktmolen die gemaakt is van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, dat gemakkelijk te reinigen is en bestand is tegen intensief gebruik. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de hygiënische eigenschappen, zoals het vermogen om snel en grondig te reinigen, om voedselveiligheid te waarborgen.

              Bij het kiezen van een gehaktmolen is het ook belangrijk om te letten op de capaciteit en het vermogen van de motor. Zorg ervoor dat de gehaktmolen voldoende capaciteit heeft om aan uw productiebehoeften te voldoen en dat de motor krachtig genoeg is om het vlees efficiënt te malen.


              Hygiëne is van essentieel belang

              Een goede gehaktmolen is gebruiksvriendelijk, snel klaar voor gebruik en gemakkelijk te reinigen. Bij het verwerken van onbehandeld vlees is hygiëne namelijk van essentieel belang. Diverse apparaten zijn uitgerust met een thermo-elektrische koeling om te voorkomen dat het vlees te warm wordt. Dit komt de hygiëne ten goede wat uiterst belangrijk is in de horeca. De professionele gehaktmolens die Goos Horeca verkoopt voldoen zonder uitzondering aan deze criteria. Je kunt ze eenvoudig demonteren en dus ook gemakkelijk reinigen. De essentiële onderdelen zijn vervaardigt van hygiënisch RVS en gaan lang mee.


              Duurzaamheid en capaciteit

              Bij een slagerij, maar ook in de grotere catering- en horecakeuken, worden grote hoeveelheden vlees verwerkt in de gehaktmolen. Goos Horeca verkoopt daarom professionele gehakt- en vleesmolens met capaciteiten van 10 tot wel 650 kg vlees per uur. Ook aan de kleinere horecakeuken hebben we gedacht. Zo is er in ons assortiment ook een handmatige gehaktmolen beschikbaar. Deze zijn net als de overige apparaten snel leverbaar tegen de laagste prijs.

               



              Waar moet je op letten bij het kopen van Gehaktmolens voor de horeca?

              Bij het aanschaffen van een gehaktmolen voor de horeca zijn er verschillende factoren om rekening mee te houden. Allereerst is het van belang om te kijken naar de capaciteit van de molen en deze af te stemmen op de grootte van het restaurant en de dagelijkse behoefte aan vlees. Daarnaast is het van belang om te kiezen voor een duurzame molen van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal, die bestand zijn tegen intensief gebruik. Veiligheid is ook een belangrijke factor en daarom is het raadzaam om te kiezen voor een molen met een veiligheidsmechanisme en die gemakkelijk te reinigen is om de hygiëne in de keuken te waarborgen. Tot slot is het belangrijk om binnen het budget te blijven en te kiezen voor een molen die past bij de behoeften van het restaurant. Door deze factoren zorgvuldig af te wegen, kan de juiste gehaktmolen worden gekozen die bijdraagt aan het succes van het bedrijf.

              Wat zijn de verschillende soorten Gehaktmolens voor de horeca?

              In de horeca worden gehaktmolens gebruikt om vlees te malen voor verschillende gerechten, zoals hamburgers, gehaktballen en worsten. Er zijn verschillende soorten gehaktmolens beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. De eerste soort gehaktmolen is de handmatige gehaktmolen. Deze molens zijn geschikt voor kleine hoeveelheden vlees en zijn handmatig te bedienen. Ze zijn vaak gemaakt van roestvrij staal en zijn gemakkelijk te reinigen. Deze molens zijn ideaal voor kleine restaurants of thuisgebruik. De tweede soort gehaktmolen is de elektrische gehaktmolen. Deze molens zijn geschikt voor grotere hoeveelheden vlees en zijn elektrisch aangedreven. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vermogens en kunnen verschillende soorten vlees malen, van rundvlees tot varkensvlees en kip. Deze molens zijn ideaal voor middelgrote tot grote restaurants. Een derde soort gehaktmolen is de commerciële gehaktmolen. Deze molens zijn ontworpen voor intensief gebruik en zijn geschikt voor grote hoeveelheden vlees. Ze zijn vaak voorzien van krachtige motoren en kunnen verschillende soorten vlees malen. Deze molens zijn ideaal voor grotere restaurants en slagerijen. Tot slot zijn er ook gehaktmolens die speciaal zijn ontworpen voor het malen van vis. Deze molens hebben een speciale vormgeving en messen om vis te malen zonder dat het vlees beschadigd raakt. Deze molens zijn ideaal voor visrestaurants en andere horecagelegenheden die veel visgerechten op het menu hebben staan. Kortom, er zijn verschillende soorten gehaktmolens beschikbaar voor de horeca, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Het is belangrijk om bij het kiezen van een gehaktmolen rekening te houden met de hoeveelheid vlees die je wilt malen, het type vlees dat je wilt malen en de intensiteit van het gebruik.

              Wat zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een gehaktmolen voor een horecabedrijf en hoe kunnen deze factoren het best worden afgewogen?

              Het kiezen van een gehaktmolen voor een horecabedrijf is een belangrijke beslissing die niet lichtvaardig genomen mag worden. Er zijn verschillende factoren waarmee rekening gehouden moet worden bij het maken van deze keuze. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de gehaktmolen. Het is van belang dat de gehaktmolen groot genoeg is om aan de vraag van het horecabedrijf te voldoen, maar niet zo groot dat het onnodig veel ruimte in beslag neemt. Het is belangrijk om te weten hoeveel kilo vlees er per uur verwerkt moet worden om de juiste capaciteit te bepalen. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de kracht van de motor van de gehaktmolen. Een krachtige motor kan het werk sneller en efficiënter uitvoeren, maar kan ook leiden tot hogere kosten en meer energieverbruik. Het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen kracht en efficiëntie. Een andere belangrijke factor om rekening mee te houden is de hygiëne. Het is van groot belang dat de gehaktmolen gemakkelijk schoon te maken is en dat er geen voedselresten achterblijven die bacteriën kunnen veroorzaken. Een gehaktmolen met een glad oppervlak en afneembare onderdelen is daarom aan te raden. Tot slot is het belangrijk om te kijken naar het materiaal waarvan de gehaktmolen gemaakt is. Roestvrij staal is een veelgebruikt materiaal vanwege de duurzaamheid en hygiënische eigenschappen. Het is belangrijk om te kiezen voor een materiaal dat bestand is tegen corrosie en slijtage. Bij het afwegen van deze factoren is het belangrijk om de specifieke behoeften van het horecabedrijf in gedachten te houden. Door de juiste gehaktmolen te kiezen, kan het bedrijf efficiënter werken, kosten besparen en de kwaliteit van het vlees verbeteren.

              Welke type gehaktmolen is het meest geschikt voor het malen van grote hoeveelheden vlees in een horecabedrijf en waarom?

              Als we kijken naar het malen van grote hoeveelheden vlees in een horecabedrijf, zijn er verschillende factoren die bepalen welk type gehaktmolen het meest geschikt is. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de gehaktmolen. Een horecabedrijf zal waarschijnlijk veel vlees moeten malen, dus een gehaktmolen met een grote capaciteit is van belang. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de snelheid waarmee de gehaktmolen het vlees kan malen. Een gehaktmolen die snel werkt, kan het werkproces versnellen en zo tijd besparen. Een ander aspect om te overwegen is de kracht van de motor. Als de motor niet krachtig genoeg is, kan het malen van grote hoeveelheden vlees een uitdaging worden en kan de motor oververhit raken. Het is dus belangrijk om een gehaktmolen te kiezen met een krachtige motor die het vlees zonder problemen kan malen. Daarnaast is het van belang om te kijken naar de duurzaamheid van de gehaktmolen. In een horecabedrijf zal de gehaktmolen waarschijnlijk veelvuldig gebruikt worden, dus het is belangrijk dat de gehaktmolen lang meegaat en bestand is tegen intensief gebruik. Als laatste is het belangrijk om te kijken naar de hygiëne van de gehaktmolen. Het is van groot belang dat de gehaktmolen gemakkelijk te reinigen is en dat er geen restjes vlees achterblijven die kunnen bederven en zo de gezondheid van de klanten in gevaar kunnen brengen. Kortom, het meest geschikte type gehaktmolen voor het malen van grote hoeveelheden vlees in een horecabedrijf is een gehaktmolen met een grote capaciteit, een krachtige motor, duurzaamheid en hygiëne.

              Wat zijn de belangrijkste factoren om rekening mee te houden bij het kiezen van een gehaktmolen voor een horecabedrijf, naast kracht en gemakkelijke schoonmaak?

              Bij het kiezen van een gehaktmolen voor een horecabedrijf zijn er verschillende factoren waar rekening mee gehouden moet worden, naast kracht en gemakkelijke schoonmaak. Ten eerste is het belangrijk om te kijken naar de capaciteit van de machine, oftewel hoeveel vlees per uur de molen kan verwerken. Dit is afhankelijk van de grootte van het bedrijf en de hoeveelheid gehakt die nodig is voor de gerechten op het menu. Daarnaast moet er gekeken worden naar de maat van de opening waar het vlees doorheen gaat. Een te kleine opening kan zorgen voor verstoppingen en vertraging in het productieproces, terwijl een te grote opening kan leiden tot ongelijkmatig gemalen vlees. Een andere belangrijke factor is de kwaliteit van het gemalen vlees. Dit kan beïnvloed worden door de grootte van de messen en de platen van de molen. Hoe kleiner de gaten in de platen, hoe fijner het vlees gemalen wordt. Dit kan van invloed zijn op de textuur en smaak van het gehakt. Het is ook belangrijk om te kijken naar de duurzaamheid van de messen en platen, omdat deze regelmatig vervangen moeten worden om de kwaliteit van het gehakt te behouden. Tot slot moet er gekeken worden naar de veiligheidsvoorzieningen van de molen. Dit omvat onder andere een noodstopknop en bescherming tegen oververhitting. Het is ook belangrijk om te kijken naar de stabiliteit van de molen en de veiligheid van het schoonmaken om ongevallen te voorkomen. Kortom, bij het kiezen van een gehaktmolen voor een horecabedrijf moeten er verschillende factoren in overweging genomen worden. Naast kracht en gemakkelijke schoonmaak, moet er gekeken worden naar de capaciteit, maat van de opening, kwaliteit van het gemalen vlees en veiligheidsvoorzieningen van de molen.